Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Cancan Ev Tipi Portakal Sıkacağı
Cancan Ev Tipi Portakal Sıkacağı

Cancan Ev Tipi Portakal Sıkacağı (101)

İndirim Oranı : %30 İndirim
KDV Dahil : ₺4.169,16
İndirimli : ₺2.432,01  + KDV
KDV Dahil : ₺2.918,41

CANCAN EV TİPİ NARENCİYE SIKACAĞI İLE MEYVE SULARI DAHA LEZZETLİ

Tüm mutfaklarda tercih edilen narenciye sıkacakları pratikliğin en kolay yoludur. Meyveleri rahatlık ve ergonomik kullanım ile sıkabileceğiniz Cancan narenciye sıkacağı tüm meyveleri zorlanmadan sıkar. Basınca dayanıklı olarak üretilen kolu sayesinde, meyveleri sıkarken uygulanan kuvvet makineye zarar vermez. Narenciye sıkacağını kullanmak için meyveyi ikiye bölüp haznenin içine yerleştirdikten sonra kolu indirmek yeterlidir. Cancan ev tipi nareniye sıkacağı meyve suyunuzu dakikalar içinde hazır eder.

ZEMİNE YAPIŞAN SAĞLAM AYAKLAR İLE KOLAY KULLANIM

Cancan narenciye meyve presi ile meyvelerinizi makine kayacak veya haznedeki meyve suyu dökülecek korkusu olmadan kuvvet uygulayıp sıkabilirsiniz.  Ev tipi narenciye sıkacağının plastikten yapılmış zemine yapışan ayakları sayesinde makine kendini zemine sabitler ve uygulanan kuvvet sırasında kayma yapmaz. Zemine yapışan plastik ayaklar sayesinde meyve sıkmak daha hızlı ve pratik hale gelmektedir. Herhangi bir dökülme ya da kayma yaşanmaz. Meyve presinin damlalığı sayesinde sıkım sırasında meyve suyunun dışarı taşmasını engeller.

EV TİPİ KOLLU NARENCİYE SIKACAĞININ TEMİZLİĞİ ÇOK KOLAY

Cancan narenciye meyve presi kollu modellerinin temizliği ve kullanımı oldukça kolaydır. Çok fazla güç harcamadan, herkesin uygulayabileceği bir güç ile meyvelerinizi dakikalar içinde meyve suyu haline getirebilirsiniz. Sıkılacak narenciyenin yerleştirildiği hazne çıkarılabilir ve kolayca temizlenebilir. Her yönü ile pratiklik sağlayan Cancan ev tipi narenciye sıkacağı en uygun fiyatı ile mutfakyeri.com’dan sipariş verebilirsiniz.

 NARENCİYE MEYVE SIKACAĞI EN UYGUN FİYATI İLE MUTFAKYERİ.COM’DA

Cancan pres narenciye sıkacağı ile portakal, nar, limon, mandalina greyfurt gibi narenciyeleri rahatça sıkabilirsiniz. Sıkma haznesi daha güçlü kuvvet uygulayabilmesi için iç yapısı genişletilmiştir. Geniş iç yapısıyla uyguladığınız kuvvetten daha güçlü ve seri bir sıkım sağlar. Cancan ev tipi narenciye sıkacağını şimdi mutfakyeri.com’dan sipariş verebilirsiniz.

SAĞLIKLI PORTAKAL SUYUNUN KEYFİNİ ÇIKARIN

Cancan narenciye sıkacağı çelikten imal edilen paslanmaz süzgeci ile sağlığınızı riske atmaz. Sıkacağınız portakallar ve diğer narencilerin aromasını ve tadını makinede bırakmaz. Paslanmaz tasın altında bulunan kilit çanağa kilitlenir ve narenciyeleri sıkacağınız sırada tasın çanaktan ayrılmasını önler. Tasın iki tarafında bulunan tırnaklar ile süzgeç sıkım esnasında tasa kilitlenir, böylece narenciyeyi sıkarken süzgeç meyve kabuklarına yapışır ve dışarı çıkmasını engeller. Sağlığınıza önem veren paslanmaz yapısıyla narenciye sıkacağının süzgeci aşındırıcı madde kullanılmadığı sürece paslanmaz. Paslanan süzgeçlerin kimyasalları narenciyeler ile iç içe geçer ve sağlığınız açısından tehdit oluşturur. Cancan narenciye sıkacağı paslanmaz çelik garantisi verir. Paslanmaz tas bulaşık makinesinde yıkanabilir.

ERGONOMİK ÇEVİRME KOLU İLE KULLANIM RAHATLIĞI

Profesyonellerin istekleri göz önüne alınarak özel tasarlanmış çevirme kolu ile iki turda tüm narenciyeleri sıkabilirsiniz. Zamandan tasarruf sağlayan meyve presinin kolu tamamen ergonomiktir. Fazla güç gerektirmeden iki turda meyveleri rahatlıkla meyve suyu haline getirebilirsiniz. Ergonomiklik dikkate alınarak tasarlanmış çevirme kolu birim alana 90 kilogramlık sıkma kuvveti uygulanabilir. Güçlü çevirme kolu ile iki kere uygulayacağınız kuvvet yeterli olup, fazla zamanınızı ve enerjinizi harcamaz. Restoranlarda büyük ölçekli kurumlarda ve evlerde kullanım için idealdir.

GENİŞ HACİMLİ TAS SAYESİNDE BİR KEREDE TÜM NARENCİYELERİ SIKIN

Paslanmaz çelikten imal edilen süzgeci sayesinde Cancan narenciye meyve presi uzun yıllar dayanıklı kullanım sağlar. Paslanmaz yapısı sayesinde sıkılan meyve suları sağlığınızdan ödün vermez. Narenciye sıkacağının az posa geçirmesi hedef alınarak tasarlanmış süzgecinin kademeli ve açılık delik sistemi, güçlü sıkma performansı sunar. Meyve sıkacağının en önemli özelliği büyük bir paslanmaz tasa sahip olmasıdır. Büyük tas sayesinde tüm mevsim meyvelerinin boyutuna uyum sağlar. Üst baskıyla süzgeç arasında sabit mesafe, ergonomik ve seri çalışma imkanı verir. Tüm mevsim meyvelerine uyum sağlayan tas boyutu ile benzer meyve preslerine göre %30 daha fazla kazanç ve verimlilik sağlar.

CANCAN EV TİPİ MEYVE PRESi DİĞER ÖZELLİKLERİ

Kullanım alanı oldukça geniştir, tüm narenciyeler için rahatlıkla kullanılabilir. Genişletilmiş iç hacmi sayesinde, sıkım sırasında uyguladığınız kuvvetten daha güçlü bir basınç uygular. Özel geliştirilmiş iç dizaynı ile posa miktarını minumuma indirir, yüksek performanslı sıkma verimliliği sağlar. Paslanmaz geniş tası sayesinde tüm mevsim meyveleri büyüklüğüne uygundur. Özel dizayn edilmiş üst baskısı ile benzer portakal sıkma preslerine göre %30 daha fazla kazanç sağlar. Plastik ayakları sayesinde gövdeyi zemine sabitler ve narenciye sıkacağının hareket etmesini engeller. Cancan ev tipi narenciye portakal sıcağı ergonomik dayanıklı ve ekonomiktir.

CANCAN EV TİPİ NARENCİYE SIKACAĞI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

- elektrostatik gümüş dövme desenli boya kaplaması

- ortalama 50 kg/saat sıkma kapasitesi

- 90 kg'lık sıkma kuvveti

- Ağırlık: 4 kg

- Genişlik: 15 cm

- Yükseklik: 48 cm

- Derinlik: 20 cm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR