Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Dynamic Manuel Dilimleyici
Dynamic Manuel Dilimleyici
Dynamic Manuel Dilimleyici
Dynamic Manuel Dilimleyici

Dynamic Manuel Dilimleyici (x1)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺21.199,58
İndirimli : ₺9.716,47  + KDV
KDV Dahil : ₺11.659,77
  • Dynamic Manuel Dilimleyici Fiyatı

    Mutfağında hızlı ve basit bir yemek hazırlama ünitesi isteyenlerin tek ihtiyacı olan Dynamic Manuel Dilimleyici Fiyatı , hızlı kurulumu ve kolay kullanımı ile herkesin mutlaka bulundurması gereken bir üründür. Kurumunda iki tip montaj desteği vardır: kalıcı kurulum için sabit destekler ya da geçici kullanım için vantuzlar. Domates gibi en hassas ürünleri bile tutarlı, kaliteli ve verimli bir şekilde dilimlemenizi sağlayacak ve çok yönlülüğü açısından farklı kesimlere izin veren özel araçlara sahip olan bu Dynamic Manuel Dilimleyici Fiyatı nın 7 x 7 mm ’lik, 8,5 x 8,5 mm ‘lik, 10 x 10 mm ‘lik, 14 x 14 mm ‘lik ve 17 x17 mm ‘lik kolaylıkla değiştirilebilen 5 adet ızgarası bulunmaktadır. 33 cm boyu ve 40 santimetrelik eni ile katlanabilir ayakları sayesinde Dynamic Manuel Dilimleyici Fiyatı kolay bir şekilde taşınabilir, minimum alan gerektiren yerlerde dahi saklanabilir. Hijyen bakımından temizlemesi kolay olduğu için ve güvenlik açısından kullanıcının ellerinin hiçbir zaman gıda ürünleri ile ya da ızgaralar ile temasa geçmeyeceği gibi kendine zarar verme riski de bulunmamaktadır.

    Dynamic Manuel Dilimleyici Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlar ile satın alabilmek mümkün. Endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda aşçı ve şeflerin bir numaralı tercihi olan bu ürün, evdeki mutfaklarda da kullanım açısından uygundur. Düzeni ve iş bitiriciliği seven restoran, kafe işletmecileri ile aşçı ve şefler için ideal olan bu Dynamic Manuel Dilimleyici Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden de yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak başkalarının da beğenisine sunabilirsiniz.

    Ürün Kodu: X1

    Teknik Özellikler

    Marka: Dynamic

    Çap: 400 mm

    Yükseklik. 330 mm

    Ağırlığı: 3.1 / 4.4 kg


 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR