Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux 100 lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 cm
Electrolux 100 lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 cm

Electrolux 100 lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 cm (391100)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺429.126,71
İndirimli : ₺196.683,07  + KDV
KDV Dahil : ₺236.019,69

Electrolux 100 Lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm

Yuvarlak kazan her türlü malzemeyi pişirmek, sote yapmak veya poşelemek için uygundur. Yiyecekler doymuş buhar kullanılarak indirek ısıtma sistemi ile kazanın taban ve yan duvarlarından ısıtılarak pişirilir. Ürünümüz , suya karşı IPX5 sınıfı koruma sertifikasına sahiptir. Bir kontrol düğmesi ile enerji regulasyonu mümkündür. Hızlı ısı reaksiyonu özelliğiyle set edilen pişirme ısısı aşılmaz. Büyük kapasiteli tahliye musluğu, yemeklerin emniyetli ve zahmetsiz şekilde tahliyesine imkan verir. Pişirme süresini kısaltmak ve enerji sarfiyatını düşürmek amacıyla kapak sıkıca kapanır. Kazan çapı ile kazan yüksekliğinin mükemmel oranı ve derinlik karıştırma işlemini kolaylaştıran Electrolux 100 Lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı ve çoklu fonksiyonuyla mutfaktaki ergonomi ve esnekliği arttırarak mutfak profesyonellerinin vazgeçilmezi olacaktır. Sıcak ve soğuk suyla doldurmayı sağlayan selenoid valfi mevcuttur. Geniş düz yüzeyleri kolayca temizlenen Electrolux 100 Lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı indirimli olarak sahip olmak ve mutfakta sağlayabileceği tüm avantajları deneyimlemek için tek yapmanız gereken sayfamızdan fiyatına kolayca ulaşıp detaylı bilgi aldıktan hemen sonra satın al butonuna basarak sipariş vermektir. Kontrol düğmesinin özel dizaynı içine su sızmasına imkan vermez. En yüksek hijyen standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. CE emniyet normlarına uygundur ve üst kenarının izole edilmiş olması operatörün kendini yakma riskini önler. Yüksek termal girdi ve çok hızlı ısıtma. Elektronik kontrollü , 50 pişirme programını hafızasına alabilir : Kolay kontrol için büyük gösterge ve şu fonksiyonlar üzerinde tam kontrol: Start, pişirme süresi, derece, su doldurma ve karıştırma hızı. Yeni ızgaralı korumalı kapak kaynatma ve karıştırmada rahat bir operasyon imkanı sağlar (kazana gıda maddesi koyma, çeşni-baharat katmak, pişen yemeği kontrol etmek). Kazan tabanının kavisli olması küçük miktarlarda malzemenin bile pişirilmesine olanak tanır. Preslenmiş pişirme kazanı ve çift cidarlı ceket 316 AISI paslanmaz çeliktir. Paslanmaz çelik güçlü brulörler optimal yanışlıdır ; alev söndüğünde gazı kesen emniyet aygıtı ve korumalı pilot alevi bulunur. Deşarj tüpü ve musluğu dışardan kolayca temizlenebilen Electrolux 100 Lt Gazlı Silindirik Kaynatma Kazanı 80*93*85 Cm Fiyatı nın her bütçeye uygun olması sebebiyle de beklediğiniz her şeyi sizlere sunar. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. Yüksek kalite termal izolasyon enerji tasarrufu sağlar, ortam sıcaklığını düşük seviyede tutar. Ağırlık itibariyle %98’i geri dönüşümlüdür. Ambalajında toksik malzeme kullanılmamıştır.

OPSİYONLAR :

  • Otomatik su doldurma - istenen miktarda suyun ayarlanmasına olanak tanır.
  • Otomatik soğutma - kazanın çevresindeki ceketi su tesisatına bağlayarak pişen yiyeceğin hızla soğutulmasını sağlar.
  • Gıda sensorü - kazanın tabanına yerleştirilir, çok küçük miktarlarda yiyecekle bile çok hassas ısı kontrolu yapar.
  • Entegre HACCP sistemine bağlanabilir.
  • Sprey duş - entegre sprey ünitesi.
  • Emniyet ızgarası - kaynatma kazanının üstünü kapatır ve pişirme işlemi sırasında kazan içini görmeyi ve daha emniyetli bir çalışma ortamı sağlar. Çok güçlüdür, ağır yükleri bile taşır, pişirme sırasında baharat vb. eklenmesini kolaylaştırır.

Teknik Özellikler

Elektrik :

Voltaj : 220 - 230 V/1 ph/50 Hz

Toplam Watt : 0.1 kW

Gaz :

Gaz Gücü : 71589 Btu/saat (21 kW)

Standart gaz dağıtımı : Doğal Gaz

Gaz Tipi Seçeneği : LPG ya da Doğal Gaz

Gaz Girişi : 1/2"

Doğal Gaz Basıncı : 7" w.c. (17.4 mbar)

LPG Gaz Basıncı : 11" w.c. (27.7 mbar)

Temel Bilgiler :

Kullanılabilir tava kapasitesi : 100 Lt

Kazan (yuvarlak) çapı : 600 mm

Net ağırlık : 93 kg

Ambalajlı ağırlık : 110 kg

Ambalaj yüksekliği : 1180 mm

Ambalaj genişliği : 880 mm

Ambalaj derinliği : 1140 mm

Ambalajlı hacim : 1.18 m³

Net Genişlik : 800 mm

Net Derinlik : 930 mm

Net Yükseklik : 850 mm

Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihazın veya mobilyanın yakınına yerleştirilirse 150 mm ' lik bir açıklık bırakılması veya ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.


 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR