Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux 15 lt Gazlı Fritöz 40*93*85 cm
Electrolux 15 lt Gazlı Fritöz 40*93*85 cm

Electrolux 15 lt Gazlı Fritöz 40*93*85 cm (391077 E9FRGD1GF0)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺180.786,33
İndirimli : ₺82.860,40  + KDV
KDV Dahil : ₺99.432,48

 

Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40x93x85 Cm

Bir tavada ya da kızartma tenceresinde yapılan kızartmalar artık yerini fritözlere bıraktı. Tek seferde istediğiniz miktarda porsiyonu kızartabileceğiniz fritözlerle , yiyeceklerinizi bölümler halinde kızarttığınız tava ve tencerelere elveda deyin. Çok daha az yağ ile çok miktarda yiyeceği kızartabilen fritözler geleneksel kızartma yöntemlerine göre çok daha kısa sürede bu işlemleri gerçekleştirirler. Aynı zamanda hepimizin şikayetçisi olduğu kızartma kokusunun da evinize yayılmasına engel olmuş olursunuz. Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm ile siz de kızartma tencereniz ve tavanızla vedalaşabilir , mükemmel çıtırlıktaki kızartmalarınızı müşterilerinizle buluşturabilirsiniz. Daha lezzetli ve çıtır çıtır patates kızartmalarının yanı sıra unlu mamülleri ve mevsime uygun olarak seçilmiş olan sebzeleri  fritöz de kızartabilirsiniz. Başta patates ve unlu mamüller olmak üzere ,  diğer her tür kızartma ihtiyacınız için , Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm ile işletmenizde büyük farklar yaratın.

Fast Food Mekanlarını Kıskandıracak Sağlıklı Patates Kızartmaları

Kızartmalar oldukça doyurucu ve lezzetli olmaları sebebiyle sıklıkla tercih edebiliyoruz fakat kızartma yaptığınız tavalar / tencereler , özelliklerine göre (kızartma için üretilenlerin dışında ) yapısındaki kanserojen maddeleri kızgın yağa iletebiliyorlar. Fazla yağla aldığınız yüksek kalorilerle birlikte aynı zamanda sağlığınızı istemeden de olsa tehdit altında bırakabilirsiniz. Fritözler kızartma yapmak için özel olarak tasarlanmışlardır ve tencerelere / tavalara göre daha az yağ kullanırlar. Bu sebeple sağlığınız için herhangi bir risk oluşturmazlar.

Yemek menülerinin mükemmel tamamlayıcısı , hafta sonu kahvaltılarının vazgeçilmezi olan patates kızartması , herkesin sevdiği yemekler listesinde en başlarda yer almaktadır. Tencere ve tavalarda kullandığınızdan çok daha az yağ kullanarak kızartma yapan ürünümüz , az yağlı yiyecekleri tercih eden , kızartma yağını sevmeyen , hafif beslenen müşterileriniz için de oldukça idealdir. Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz , müşterilerinizi bekletmeden yüksek kalitede ve sağlıklı kızartmaları sunmanızı sağlar.

Mutfağınızda Yüksek Seviyede Hijyen Sağlayın

Ürünümüzde yağ , bir musluktan haznenin altına yerleştirilmiş bir drenaj kabına akar. Bu yağ drenaj kabı sayesinde kullanılmış yağlarınızı bir kenara kolayca ayırabilir , fritözün temizliğini kolayca yapabilirsiniz. Yağ drenaj kabı çıkarılmayan fritözlerde temizleme işlemi zaman alır ve temizlemek için uğraşmanıza rağmen yeterince hijyenik olmayabilir. Fritözün , üniteler arasında aynı hizada oturmasını sağlamak için lazer kesimle oluşturulmuş dik açılı yan kenarları vardır , bu da boşlukları ve olası kirleri ortadan kaldırır. Temizlik kolaylığı için yuvarlatılmış köşeli hazne içine sahiptir. Bu sayede mutfakta yüksek hijyen seviyesi sağlayan ürünümüze sahip olmak ve sipariş ettiğiniz ürünleri en kısa sürede almak için tek yapmanız gereken sayfamızdan satın al butonuna basıp sipariş oluşturmaktır. 

Yağınızın Ömrünü Uzatın

Yüksek verimli , tüplü brulörler haznenin içinde yerleştirilmiştir. Yağ haznesi kızartılan malzemelerden düşen yiyecek parçacıklarının yanarak yağı bozmasını engeller. Ürünümüzün Geliştirilmiş Filtreleme Sistemi , fritözünüz için doğru kağıt filtresini kullandığınızda , yağınızın kullanım ömrünü büyük ölçüde artırır ve yiyeceklerinizin fazla yağlı olmasının önüne geçer. V – biçimli hazne sayesinde yağın daha seyrek değiştirilmesi gerekeceğinden önemli bir tasarruf elde edilir. Ayrıca daha az yağ değişimi , kullanılmış yağı atmak için gereken sürenin de daha az olmasını ve atık yağ maliyetlerinden tasarruf etmenizi sağlar.

Kolayca Programlayarak Zamandan Tasarruf Edin

Otomatik Pişirme İşlevi pişirme parametrelerini yiyecek miktarına göre otomatik olarak uyarlar ve böylece her seferinde sizi ve müşterilerinizi tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz.  Yüksek derecede hızlı ısınma ve hızlı sıcaklık geri kazanımı özellikleri , yüksek performans sunar ve daha fazla yiyeceği daha kısa sürede pişirmenize olanak sağlar. Kolayca programlayarak : zamandan , Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm Fiyatı nın bütçe dostu olmasıyla da paranızdan tasarruf edin ve mutfağınızda verimliliği arttırın. Yiyecekleriniz her seferinde daha hızlı ve daha kolay bir şekilde mükemmel çıtırlığa sahip olur. Sık olarak kullandığınız kızartma programlarını kolayca kaydedebilirsiniz. Bu sayede kullanıcı hataları ortadan kalkar ve daha hızlı çalışabilirsiniz.

Her Şey Daha Fazla Güvenlik İçin

Ürünümüz yüksek verimli , hazne dışında bulunan , alev arıza cihazına sahip , 14 kW brülörlere sahiptir. Daha fazla güvenlik için piezo çakmağı mevcuttur. Yağın yapısının bozulmaması için maksimum 190 ° C ' ye kadar yağ sıcaklığının termostatik düzenlenmesi yapılabilmektedir. Bu şekilde havuzdaki yağ sıcaklığını ayarlamak tamamen sizin elinizde. Aşırı ısınmaya karşı koruma termostatı bulunmaktadır. Tüm bu özellikler sayesinde restoranınızın güvenliğini arttırabilir ve olası riskleri en aza indirebilirsiniz.

Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40x93x85 Cm Özellikleri

  • Ürünümüz yüksek verimli , hazne dışında bulunan , alev arıza cihazına sahip , 14 kW brülörlere sahiptir.
  • Bakım kolaylığı için tüm bölmeler ünitenin önünde bulunmaktadır.
  • Daha fazla güvenlik için piezo çakmağı mevcuttur.
  • IPX5 suya dayanıklılık sertifikası bulunmaktadır.
  • Kontrol düğmesinin özel tasarımı su sızmasına karşı garantilidir.
  • Ünite standart olarak paslanmaz çelikten dört adet 50 mm ayakla teslim edilir.
  • Dolap için standart olarak 1 sepet ve 1 sağ yan kapı ile birlikte verilir.
  • Ünite, daha geniş bir çalışma alanı sağlamak için 930 mm derinliğindedir.
  •  Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırma paslanmaz çeliktendir.

Teknik Özellikler

Gaz :

  • Gaz Gücü : 14 kW 47726 Btu / saat
  • Standart Gaz Dağıtımı : Doğal Gaz G20 (20 mbar)
  • Gaz Tipi Seçeneği : LPG
  • Gaz Girişi : 1/2 "

Temel Bilgiler :

  • Kullanılabilir hazne boyutları , genişlik : 240 mm
  • Kullanılabilir hazne boyutları , yükseklik : 505 mm
  • Kullanılabilir hazne boyutları , derinlik : 380 mm
  • Hazne kapasitesi : 13 lt Min ; 15 lt Maks.
  • Termostat Aralığı : 120 ° C Min ; 190 ° C Maks
  • Ağırlık : 70 kg
  • Net Genişlik : 400 mm
  • Net Derinlik : 930 mm
  • Yükseklik : 850 mm
  • Ambalaj yüksekliği : 1080 mm
  • Ambalaj genişliği : 460 mm
  • Ambalaj derinliği : 1020 mm
  • Ambalaj hacmi : 0,51 m³

Cihaz, sıcaklığa duyarlı mobilyaların veya benzerlerinin yanına veya yakınına kurulursa, yaklaşık 150 mm ' lik bir güvenlik boşluğu korunmalı veya bir tür ısı yalıtımı sağlanmalıdır.

Dahil Olan Aksesuar

  • 206350 Alt dolaplar için kapı , Electrolux – 700 & 900 XP 1 adet
  • 921691 14 ve 15 Lt dolaplı fritözler için 1/1 sepet – 700 & 900 XP 1 adet

Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm

Bir tavada ya da kızartma tenceresinde yapılan kızartmalar artık yerini fritözlere bıraktı. Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm ile siz de kızartma tencereniz ve tavanızla vedalaşabilir , mükemmel çıtırlıktaki kızartmalarınızı müşterilerinizle buluşturabilirsiniz. Ürünümüz hazne dışına tutturulmuş alev arıza cihazlı paslanmaz çelikten yüksek verimli 14 kW brülörlere sahiptir. Yağın yapısının bozulmaması için maksimum 190 ° C ' ye kadar yağ sıcaklığının termostatik düzenlenmesi yapılabilmektedir. Aşırı ısınmaya karşı koruma termostatı bulunmaktadır. Yağ , bir musluktan haznenin altına yerleştirilmiş bir drenaj kabına akar.

Kızartmalar oldukça doyurucu ve lezzetli olmaları sebebiyle sıklıkla tercih edebiliyoruz fakat kızartma yaptığınız tavalar / tencereler , özelliklerine göre (kızartma için üretilenlerin dışında ) yapısındaki kanserojen maddeleri kızgın yağa iletebiliyorlar. Fazla yağla aldığınız yüksek kalorilerle birlikte aynı zamanda sağlığınızı istemeden de olsa tehdit altında bırakabilirsiniz. Fritözler kızartma yapmak için özel olarak tasarlanmışlardır ve tencerelere / tavalara göre daha az yağ kullanırlar. Bu sebeple sağlığınız için herhangi bir risk oluşturmazlar.

Bakım kolaylığı için tüm bölmeler ünitenin önünde bulunmaktadır. Daha fazla güvenlik için piezo çakmağı mevcuttur. IPX5 suya dayanıklılık sertifikası bulunmaktadır. Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz , müşterilerinizi bekletmeden yüksek kalitede ve sağlıklı kızartmaları sunmanızı sağlar. Kontrol düğmesinin özel tasarımı su sızmasına karşı garantilidir. Ünite standart olarak paslanmaz çelikten dört adet 50 mm ayakla teslim edilir. Dolap için standart olarak 1 sepet ve 1 sağ yan kapı ile birlikte verilir. Ünite, daha geniş bir çalışma alanı sağlamak için 930 mm derinliğindedir. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırma paslanmaz çeliktendir. Modelin , üniteler arasında aynı hizada oturmasını sağlamak için lazer kesimle oluşturulmuş dik açılı yan kenarları vardır , bu da boşlukları ve olası kirleri ortadan kaldırır. Temizlik kolaylığı için yuvarlatılmış köşeli hazne içine sahiptir. Bu sayede mutfakta yüksek hijyen seviyesi sağlayan Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm Fiyatı her bütçeye uygun olması sebebiyle iyi bir tasarruf elde etmek ve sipariş ettiğiniz ürünleri en kısa sürede almak için tek yapmanız gereken sayfamızdan satın al butonuna basıp sipariş oluşturmaktır. 

Tüplü brulörler haznenin içinde yerleştirilmiştir ; yağ haznesi kızartılan malzemelerden düşen yiyecek parçacıklarının yanarak yağı bozmasını engeller. Otomatik Pişirme İşlevi pişirme parametrelerini yiyecek miktarına göre otomatik olarak uyarlar ve böylece her seferinde sizi ve müşterilerinizi tatmin edici sonuçlar elde edebilirsiniz. Başta unlu mamüller olmak üzere ,  her tür kızartma ihtiyacınız için , Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm Fiyatı yla  işletmenizde büyük fark yaratır. Yüksek derecede hızlı ısınma ve hızlı sıcaklık geri kazanımı özellikleri , yüksek performans sunar ve daha fazla yiyeceği daha kısa sürede pişirmenize olanak sağlar. Kolayca programlayarak : zamandan , Electrolux 15 Lt Gazlı Fritöz 40*93*85 Cm Fiyatı nın bütçe dostu olmasıyla da paranızdan tasarruf edin ve mutfağınızda verimliliği arttırın. Yiyecekleriniz her seferinde daha hızlı ve daha kolay bir şekilde mükemmel çıtırlığa sahip olur.

Kapasite
15 / 15+15 L
Çalışma Sistemi
Gazlı
Seri
900
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR