Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20GN 2/1 - lpg
Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20GN 2/1 - lpg

Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20GN 2/1 - lpg (266715)

Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20GN 2/1 – Lpg

Fırınlar ; farklı ortamlarda aynı anda çok kişiye yemek servis etmenizi ve gün boyunca yemek yapmanızı gerektiren ( restoranlar , okullar , kantinler , yemekhaneler , oteller vb. gibi ) durumlarda en uygun çözümleri sunan ekipmanlardır. Sadece bununla da sınırlı kalmaz : Farklı lezzetlerin peşinde koşan bir müşteri portföyüne sahip küçük ölçekli bir işletmeniz varsa yardımınıza ilk koşan yine Electrolux Air O Convect Konveksiyon  Fırınlar olacaktır. Air o convect fırınımız sizlere kaynatma , poşeleme , buharla pişirme , kısık ateşte pişirme , unlu mamülleri pişirme ve rostolama gibi birçok farklı tekniği uygulama imkanı sunar.

Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20 GN 2/1 – Lpg ile Nefis Yemekler

Air –o- flow sistemiyle çift fonksiyonlu fan, fırının arka kısmında bulunan özel hava deliklerinden taze havayı emer ve kabinin içindeki fazla nemi dışarı atar. Dışarıdan alınan taze hava, ısıtıcı elemanların ve fanın içinden geçerek pişirilen yemeğe ulaşır.  Özel kanat yapısına sahip olan çift fonksiyonlu fan, sıcak havanın fırındaki her noktaya ulaşmasını sağlayarak kusursuz ve her yeri eşit şekilde pişmiş yiyecekler elde etmenizi sağlar.  “Sıcak tutma” (fasılalı havalandırma) fonksiyonu unlu mamuller ve yavaş pişirme için idealdir. “ Tam hız ” fonksiyonu ise et, balık ve sebzelerin pişirilmesinde tatmin edici sonuçları garantiler.

Pişirme sürecinin kusursuz olarak kontrolünü sağlamak için sondayı pişen yemeğin göbek kısmına saplamanız ve istediğiniz göbek ısısını ayarlamanız yeterli olacaktır. İstenilen iç ısıya ulaşıldığında air -o- convect işlemini otomatik olarak durdurur.

Her Tarafı Eşit Olarak Pişmiş Yemekler Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın ile Mümkün

Air o flow sistemiyle , ileri seviye teknolojinin ürünü olan iki fonksiyonlu fanı ve hava sirkülasyon sistemi sayesinde , pişirme haznesinde sıcaklığın eşit dağılımını sağlar ve sabit ısıyı garanti eder. Böylelikle yiyeceğin gevrekliği , rengi ve lezzeti konusunda tatmin edici sonuçlar elde edilir, kusursuz ve eşit pişirme sağlanır. 6 sensörlü sonda , her pişirmede kusursuz göbek ısısı ölçümü yaparak , gıda güvenliğini ve yüksek hassasiyeti garanti eder. Sonuç olarak yüksek pişirme kalitesi sağlanır  ve yiyeceklerin ağırlık kaybı geleneksel yöntemlere göre % 50 oranında azalır.

Ürünümüz hem istediğiniz gevreklikte hem de her tarafı eşit bir şekilde pişmiş yiyecekleri vaad eder. Bunun için de 2 aşamalı pişirme özelliğine sahiptir. Birinci aşamada yüksek nem miktarıyla eşit pişirme sağlanırken , ikinci aşamada gevrek ve kıtır bir üst yüzey için kuru ve daha yüksek ısı verilir. Bu işlemi özellikle etleriniz için kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tüm Değerleri Aynı Anda Kontrol Edin

Dijital sıcaklık göstergesindeki büyük yeşil rakamlar gerçek sıcaklığı gösterirken, küçük kırmızı rakamlar daha önceden ayarlanmış değerleri belirtir.  Sonda ucundaki ısıyı ve gerçek süreyi büyük , yeşil dijital göstergede görmeniz mümkündür. Aynı bölümdeki küçük kırmızı dijital gösterge ayarlanan süreyi ve sondadaki ısıyı gösterir. Tüm bu değerler kullanım kolaylığı için aynı anda izlenebilir. Kontrol panelindeki egzoz valfi kontrol düğmesi yemeklerin üst kısımlarındaki kızarıklık ve gevreklik için egzoz valfini açmak amacıyla kullanılır. Ana düğme hem nem miktarını hem sonda ısısını hem de fırın ısısını ayarlamak için kullanılır. Fırın içerisindeki nemi hızla yükseltmek istediğinizde manuel su püskürtme düğmesine basabilirsiniz. Bir pişirme işleminden diğerine geçerken, fırın kabini çok sıcaksa ya da daha düşük ısıda pişirme yapmak istiyorsanız hızlı soğutma özelliğini aktive edilebilirsiniz. Mevcut sıcaklıktan daha düşük bir sıcaklığı ayarladığınızda bu fonksiyon otomatik olarak devreye girer.

Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20 GN 2/1 – Lpg Özellikleri Nelerdir?

Dış gövde panelini soğutmak için açık çerçeve konstrüksiyonlu çift termo camlı kapısı bulunmaktadır. Çift camlı kapı elinizin yanma riskini ortadan kaldırır. Kapı camında ısı sebebiyle oluşan su damlacıklarının zemine akmasını engelleyen kapı damlalığı bulunmaktadır. Ana komponentlere kolayca servis verilmesini sağlayan menteşeli ön panele sahiptir. Kabine ekstra nem sağlayan manuel su enjeksiyonu olan Electrolux Air O Convect Konveksiyon Fırın 20GN 2/1 – Lpg Fiyatı her bütçeye uygun olması sebebiyle iyi bir tasarruf elde etmek ve sipariş ettiğiniz ürünleri en kısa sürede almak için tek yapmanız gereken sayfamızdan satın al butonuna basıp sipariş oluşturmaktır. Birinci sınıf gazlı konveksiyonlu fırın , yenilikçi teknolojiler sayesinde mükemmel pişirme sonuçlarını garanti eder. HACCP izleme sistemi sayesinde bir bilgisayara bağlanarak tüm pişirme verilerini izlemeniz ve kaydetmeniz mümkündür. Ray araları 63 mm olan 1 adet GN 2/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte tedarik edilir. IPX 5 püskürtme suyu koruma sertifikası vardır. Her tarafı AISI 304 paslanmaz çelik konstrüksiyondur.

Kaliteyi ve Lezzeti İstediğiniz Zaman Tekrar Edin

1000 reçete fırın hafızasına kaydedilebilir ve aynı reçete her istendiğinde tekrarlanabilir. 16 kademeli pişirme programları da dahildir. Programın sonunda pişen yemeği sıcak tutmak için " Sıcak Tutma Fonksiyonu " mevcuttur. MultiTimer fonksiyonu 14 farklı pişirme programının bir sıra içinde yönetilmesini sağlar. Böylelikle mükemmel pişirme sonuçları elde edilir , mutfaktaki esnekliği sağlar. 70 Multitimer programını hafızaya almak mümkündür. USB bağlantısı, HACCP ve FSC (Gıda Güvenlik Kontrolü) verilerini indirmek veya pişirme reçetelerini ve arayüzleri yüklemek için kullanılır. Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahildir. " Make - it-mine " özelliği " ayar " modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.

Temizliği Sizin Yerinize Yapar

Temizlik sistemi tamamen entegredir yani herhangi bir cihaz veya alet gerektirmez. Tam otomatik temizlik sistemi ( Air o Clean, 4 otomatik ve 1 yarı otomatik program) , döner sprey kolu ve ekstra su basıncı sayesinde haznede kimyasal artıkların kalmasına imkan vermez, etkin bir temizlik sunar. Kirlilik derecesine göre 32 dakikadan 104 dakikaya kadar programlanmış temizlik programları mevcuttur. Oldukça güvenli olan temizlik sistemi , temizlik işlemi sırasında elektrik kesintisi meydana gelmesi durumunda air-o-steam® fırın , elektrikler geri geldiğinde olası deterjan kalıntılarını gidermek üzere durulama programını otomatik olarak harekete geçirir. Çevre dostu temizleme fonksiyonları enerji, su ve deterjan tasarrufu sağlar ; (Kurutma fonksiyonu atlatılabilir, su kullanımını azaltılabilir, parlatıcı kullanılmayabilir) . Tüm köşeleri yuvarlatılmış kusursuz hijyenik iç kabin kolaylıkla temizlenebilme özelliğine sahiptir.

Gaz Tüketiminden Tasarruf Edin

Air –o- convect fırınımızın gaz brülörleri, gaz tüketiminden tasarruf edecek şekilde tasarlanmıştır ve oluklu ısı eşanjörü pişirme kabinine ısı transferini daha verimli hale getirir. Bu çevre dostu olan brülörler, gaz tüketimini, geleneksel üflemeli brülöre sahip kombi fırınlarla karşılaştırınca % 20 oranında azaltır ve tasarrufu arttırmanızı sağlar. Aynı zamanda zararlı emisyonları % 20 düşürerek daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşmasını sağlar.

Kuru sıcak konveksiyon programı (maks. 300 °C) düşük nemli pişirme için idealdir. Boylersiz buhar jenaratörü için otomatik nemlendirici 11 ayara sahiptir :

  • 0 = ilave nem yok (esmerleşme, graten, fırınlama, önceden pişirilmiş yiyecekler)
  • 1 - 2. Kademe  = düşük nem (küçük et ve balık porsiyonları)
  • 3 - 4. Kademe  = orta derecede düşük nem (büyük et parçaları, yeniden ısıtma, kızartılmış tavuk ve mayalama)
  • 5 – 6. Kademe = orta nem (kavrulmuş sebze ve kavrulmuş et ve balıkların ilk aşaması)
  • 7 – 8. Kademe = orta-yüksek nem (haşlanmış sebzeler)
  • 9 – 10. Kademe = yüksek nem (haşlanmış et ve patates cipsi)

Teknik Özellikler

Elektrik :

  • Voltaj : 220 - 240 V/1 ph/50/60 Hz
  • Elektrik gücü max : 2 kW

Gaz :

  • ISO 7/1 gaz bağlantı çapı : 1" MNPT

Doğalgaz :

  • Basınç : 11'' w.c. (27.4 mbar)

LPG :

  • Isıtıcılar : 187495 BTU (55 kW)
  • Toplam termal yük : 0 BTU (55 kW)

Buhar :

 Bir elektrik şalteri gereklidir.

Su :

  • Su girişi " Soğuk Su " bağlantısı : 3/4 "
  • Total su sertliği : 5 - 50 ppm
  • Basınç , bar min – max : 1.5 - 4.5 bar
  • Drenaj " D " : 2"

Electrolux mevcut suyun test edilerek şartlandırılmış su kullanılmasını tavsiye eder.

Montaj :

  • Açıklık : Arka ve sağ taraftan 5 cm
  • Servis erişimi için tavsiye edilen açıklık : Sol taraftan 50 cm

Kapasite :

  • GN : 20 adet - 2/1 Gastronorm Tepsili
  • Max yükleme kapasitesi : 180 kg

Temel Bilgiler :

  • Dış boyutlar , Genişlik : 1243 mm
  • Dış boyutlar , Yükseklik : 1795 mm
  • Dış boyutlar , Derinlik : 1107 mm
  • Net ağırlık : 378 kg
  • Ambalajlı ağırlık : 392 kg
  • Ambalajlı hacim : 3.12 m³
  • Marka : Electrolux
  • Çalışma Sistemi : Gazlı

Dahil Olan Aksesuarlar

  • 922044 Mobil tepsi arabası, ray araları 63 mm, 20 x GN 2/1 (standart) 1 adet
  • 922249 20 x GN2/1 fırınlar için kontrol panel filitresi 1 ade

Çalışma Sistemi
Gazlı
Kapasite
GN 2/1 20 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR