Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 - elektrikli
Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 - elektrikli

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 - elektrikli (268204)

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Elektrikli

Buhar jeneratörüne sahip kombi fırın olan Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Elektrikli modelimiz  yüksek çözünürlüklü dokunmatik kontrol paneline sahiptir. 30 farklı programlama yapılabilir. Pişen yemek yükünden bağımsız olarak Lambda Sensörü ile gerçek nem kontrolü yapılabilir ve her pişirme işleminde aynı sonucun çıkmasını sağlar. Pişen yemekten çıkan aşırı nem sıcak hava dolaşımını sağlayan air-o-clima ile kabinden dışarı atılır. Buhar jeneratörü sürekli olarak taze buhar üretir. Hücreye ekstra nem sağlamak için manuel olarak su enjeksiyonu da yapılabilir. Özel Air-o-flow , Çift fonksiyonlu bir fan, dış mekandan fırının içine çektiği soğuk havayı ısıtıcıların içinden geçirip ön ısıtma işleminden sonra yemeklerin üzerine doğru üfler, böylece eşit bir pişirme sağlanır. Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Elektrikli Fiyatı nın getirisiyle önceden programlanmış 4 farklı temizleme devresine sahip otomatik temizleme sistemi ile birlikte oldukça çevre dostu temizleme fonksiyonları enerji, su ve deterjan tasarrufu sağlar. İsteğe bağlı olarak kurutma fonksiyonu atlatılabilir, su kullanımını azaltılabilir ve parlatıcı kullanılmayabilir. Pişirme Modları olarak, Manuel - Pişirme devresi, sıcaklık, süre ve ileri fonksiyonlar manuel olarak set edilir. Otomatik - Bu yöntemde fabrikada set edilmiş programlar kullanılır. Yemeğin ana grubu ve tipi ve 3 özel çevrim-LTC-düşük ısıda pişirme, mayalama ve yeniden ısıtma seçildikten sonra fırın yemeği otomatik olarak pişirir. Mutfak personeli, kendi hazırladığı reçeteleri fırının hafızasına alarak her seferinde aynı reçete ile pişirme yapabilir. 16 fazlı tam 1000 adet reçete için geniş bir hafıza ve arama düğmesine sahiptir. Tarifler diğer fırınlara aktarılmak üzere kolaylıkla USB ye aktarılabilir. Fırın üzerinde bu amaçla bir USB girişi bulunur. Otomatik ön ısıtma ve soğutma fonksiyonları. Yarım güç. Tam fan hızı yanı sıra yarım fan hızı ve fasılalı (kesik kesik) çalışan fan yardımıyla fan hızı ayarlanabilir. 6 sensörlü yemek sondası sayesinde sondanın hissettiği en düşük ısı esas alınır. Çift camlı kapılar dış camın ısınmasını engeller ve operatörü yanıklardan korur. Böylelikle maksimum güvenlik sağlanır, bunun yanı sıra ısıyı içeride muhafaza edeceğinden maliyetleri düşürür. Kapının altında zeminin ıslanmasını önleyen bir damlama tepsisi ve kabinde halojen aydınlatma bulunur. Yan ve arka paneller 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmiştir.

Ürün açıklaması :

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Elektrikli

Ana Özellikler •

Otomatik mod: Gıda maddelerinin grubu ve tipi seçilince fırın otomatik olarak uygun pişirme ortamını, sıcaklığı ve süreyi belirler. Her grup için maksimum 60 adet kişiselleştirilmiş pişirme programı hafızaya alınabilir. 3 özel otomatik program mevcuttur: -Düşük ısıda pişirme programıyla (LTC) büyük et porsiyonlarını pişirmede minimum ağırlık kaybıyla en üst düzeyde yiyecek kalitesi sağlanır. -Isıtma programı: Hızlı yeniden ısıtmada etkili nem kontrolu. -Mayalama programı: air-o-clima fonksiyonunu kulanarak mükemmel mayalama koşulları yaratılır.

 • Manuel mod: Tüm parametrelerin manuel olarak seçildiği geleneksel pişirme yöntemi. Mevcut geleneksel pişirme çevrimleri: -Kuru-sıcak havayla konveksiyon çevrimi (maksimum 300°C): Düşük nemde pişirmek için ideal yöntem. -Düşük ısıda buharla pişirme çevrimi (maksimum 100°C): Sous-vide (vakum paketli pişirme) yeniden ısıtma ve hassas malzemelerin pişirilmesinde ideal. -Buhar çevrimi (100°C): Deniz ürünleri ve sebzeler. -Yüksek ısıda buharla pişirme modu (maksimum 130°C). -Kombi çevrimi (maksimum 250°C): Sıcak hava konveksiyon ile buharı birleştiren bu yöntemde nem kontrollu pişirme ortamı yaratılarak pişirme işlemi hızlandırılır ve ağırlık kaybı azaltılır. • Kireç temizleme fonksiyonu, boylerden kirecin temizlenme işlemi sırasında operatörü yönlendirir ("Ayarlar" modundan).

• MultiTimer fonksiyonu 14 farklı pişirme programının bir sıra içinde yönetilmesini sağlar, mutfakta esnekliği arttırır ve mükemmel pişirme sonuçları elde edilir. 70 Multitimer programını hafızaya almak mümkündür.

• air-o-clean™: Otomatik ve entegre kendi kendini temizleme sistemi (4 otomatik program ve enerji, su ve parlatıcı tasarrufu sağlayan "Green" fonksiyonu). • Programlar modu: İstediğiniz zaman aynı tarifleri yeniden oluşturmak için fırının hafızasında maksimum 1000 tarif saklanabilir. Tarifler, menüyü daha iyi organize etmek için 16 farklı kategoride gruplandırılabilir. 16 kademeli pişirme programları da mevcuttur.

 • air-o-clima™: Pişirme haznesinde Lambda sensorü ile kontrol edilen otomatik nem ayarı.

 • air-o-flow: Çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır.

• Maksimum hassasiyet ve gıda güvenliği için 6 noktalı çoklu sensör merkez sıcaklık probu.

• Fan hızları: Tam hız, kek gibi unlu mamullerin pişirilmesi için yarım hız ve düşük ısıda pişirme ve unlu mamul pişirmelerinde kullanılan fasılalı fan hızı. "Fasılalı çalışan fan" fonksiyonu pişirme programının sonunda yemekleri servis anına kadar sıcak tutmak için de ideal bir uygulamadır. • Düşük güç programı.

• USB bağlantısı: HACCP ve FSC (Gıda Güvennlik Kontrolu) verilerini indirmek veya pişirme reçetelerini ve arayüzleri yüklemek için kullanılır.

 • (Food Safe Control-Güvenilir Gıda Kontrolu) pişirme işleminin HACCP standartlarına uyumunu izler. Pişirme prosesini kayıt altına alan HACCP yönetim sistemi opsiyonel olarak mevcuttur. • Sous-vide USB sondası mükemmel pişirme sonuçları alınmasını sağlar. Vakum torbası içindeki ürünlerle de kullanılır (opsiyonel aksesuar).

• "Make-it-mine" özelliği "ayar" modundaki tüm kullanıcı arayüzlerini kişiselleştirmeyi sağlar ve hafızaya alınmış programların değiştirilmesini veya silinmesini engeller.

 • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN1/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte

Kolay temizlik için IPX 5 püskürtme suyu koruma sertifikası.

• Her tarafı AISI 304 paslanmaz çelik konstrüksiyondur.

 • Kolay temizlik için tüm yuvarlatılmış köşelere sahip kusursuz hijyenik iç kabin.

• Dış gövde panelini serinletmek için açık çerçeve konstrüksiyonlu çift termo camlı kapı.

 • Ana komponentlere kolayca servis verilmesini sağlayan menteşeli ön panel

Teknik Özellikler :

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Elektrikli

ELEKTRIK

Voltaj : 220-240 V/1N ph/50/60 Hz

Toplam Güç (kW) : 2

Maksimum Elektrik Gücü (kW) : 2

Bir elektrik şalteri gereklidir.

SU

Soğuk Su Giriş Hattının Çapı (İnch) : 3/4

Total Su Sertliği : 5-50 ppm

Drenaj "D" : 2"

Basınç, bar min/max : 1.5-4.5 bar

Electrolux mevcut suyun test edilerek şartlandırılmış su kullanılmasını tavsiye eder. Ayrıntılı su kalitesi bilgileri için lütfen kullanım kılavuzuna başvurun.

EBATLAR VE AĞIRLIK

Net Uzunluk, mm. : 1243

Net Derinlik mm. : 1107

Net Yükseklik, mm. : 1795

Net Ağırlık, kg. : 382,5

Paket Ağırlık, kg. : 435

Paket Hacim (Metreküp) : 3,02

TEKNIK ÖZELLIKLER (PIŞIRME - KONVEKSIYONEL FIRINLAR)

Tepsi Kapasitesi : 40XGN1/1

Maksimum Yükleme Kapasitesi - kg : 200

Otomatik Yıkama : Var

Buhar Jeneratörü - Btu : 187495

Buhar Jeneratörü - kW : 55

Isıtıcılar - Btu : 187495

Isıtıcılar - kW : 55

ÜRÜN YAPISI

Ürün Etrafında Olması Gereken Açıklık : Arka ve Sağ taraftan 5 cm

Servis Erişimi İçin Tavsiye Edilen Açıklık : Sol Taraftan 50 cm

GAZ

Gaz Girişi : 1"

Gaz Gücü (Btu) : 323855

Gaz Gücü (kW) : 95

LPG Gaz - Basıncı : 11" w.c. (27.7 mbar)

Standart Gaz Tipi : LPG

*Teknik Özellikler ve İçerik Üretici firmanın yayınladığı bilgilerdir

AOS - elektrikli air-o-steam kombi fırın, B
versiyonu, otomatik temizleme, Eco-delta ve
rejenerasyon fonksiyonları, 3 fan hızı,
kireçlenme uyarısı, 16xGN1/1-Tepsi aralıkları
80 mm
34,50 Elek. kW 380-400 V 3N 50/60 Hz
GxDxY 993x957x1795 mm kg 300 m³ 2,12
Dahili Aksesuar
922010 Mobil tepsi arabası, ray araları 80 mm,
16xGN1/1
1
922248 20xGN1/1 fırınlar için kontrol panel
filitresi
1
922263 20xGN1/1 & 2/1 fırınlar için sarmal sprey 1

Çalışma Sistemi
Elektrikli
Kapasite
GN 1/1 20 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR