Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 - gazlı
Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 - gazlı

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 - gazlı (268704)

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı

 Tatmin edici pişirme sonuçları için tasarlanmış olan fırınlar mutfağınızın demirbaşıdır. Farklı özelliklere ve tasarımlara sahip birçok fırın olsa da ürünümüz Electrolux Air O Steam 20 GN 1/1 – Gazlı birçok avantajıyla diğer fırınlardan ayrı bir konuma sahiptir.

3 Farklı Fan Hızı

Fasılalı fan hızı , yarım hız ve tam hız olmak üzere 3 farklı fan hızına sahip olan fırın farklı yiyecek türlerinde bile en üst seviyede performans gösterir. Unlu mamüller ve düşük ısıda pişirme yapmak için fasılalı fan hızına , kek gibi unlu mamüllerin pişirilmesinde kullanmak için yarım hıza ve tam hıza sahiptir. Ayrıca " fasılalı çalışan fan " fonksiyonu pişirme programının sonunda yemekleri servis anına kadar sıcak tutmak için de oldukça ideal ve kullanışlı bir uygulamadır. 

Kaza Risklerini Sizin Yerinize Azaltır

Dış gövde panelini serinletmek için açık çerçeve konstrüksiyonlu çift termo camlı kapısı bulunmaktadır. Fırın kapılarının çift camlı kapıları , dış camın ısınmasını engeller ve yanma ihtimaline karşı sizi koruyarak olası riskleri en aza indirir. Kapının altında zeminin ıslanmasını önleyen damlama tepsisi ve kabinde halojen lamba bulunur. Kabinde bulunan halojen lamba

İçerisini daha net görmenizi sağlar.

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı ile Tam Kıvamında Pişmiş Yemekler

Air –o- flow sistemiyle çift fonksiyonlu fan, fırının arka kısmında bulunan özel hava deliklerinden taze havayı emer ve kabinin içindeki fazla nemi dışarı atar. Dışarıdan alınan taze hava, ısıtıcı elemanların ve fanın içinden geçerek pişirilen yemeğe ulaşır.  Özel kanat yapısına sahip olan çift fonksiyonlu fan, sıcak havanın fırındaki her noktaya ulaşmasını sağlayarak kusursuz ve her yeri eşit şekilde pişmiş yiyecekler elde etmenizi sağlar.  “Sıcak tutma” (fasılalı havalandırma) fonksiyonu unlu mamuller ve yavaş pişirme için idealdir. “ Tam hız ” fonksiyonu ise et, balık ve sebzelerin pişirilmesinde tatmin edici sonuçları garantiler.

Pişirme sürecinin kusursuz olarak kontrolünü sağlamak için sondayı pişen yemeğin göbek kısmına saplamanız ve istediğiniz göbek ısısını ayarlamanız yeterli olacaktır. İstenilen iç ısıya ulaşıldığında air -o- convect işlemini otomatik olarak durdurur.

Tamamen Entegre Olan Temizlik Sistemi : Air o Clean

Temizlik sistemi tamamen entegredir yani herhangi bir cihaz veya alet gerektirmez. Tam otomatik temizlik sistemi ( Air o Clean, 4 otomatik ve 1 yarı otomatik program) , döner sprey kolu ve ekstra su basıncı sayesinde haznede kimyasal artıkların kalmasına imkan vermez, etkin bir temizlik sunar. Kirlilik derecesine göre 32 dakikadan 104 dakikaya kadar programlanmış temizlik programları mevcuttur. Oldukça güvenli olan temizlik sistemi , temizlik işlemi sırasında elektrik kesintisi meydana gelmesi durumunda air-o-steam® fırın , elektrikler geri geldiğinde olası deterjan kalıntılarını gidermek üzere durulama programını otomatik olarak harekete geçirir. Çevre dostu temizleme fonksiyonları enerji, su ve deterjan tasarrufu sağlar ; (Kurutma fonksiyonu atlatılabilir, su kullanımını azaltılabilir, parlatıcı kullanılmayabilir) . Tüm köşeleri yuvarlatılmış kusursuz hijyenik iç kabin kolaylıkla temizlenebilme özelliğine sahiptir.

Tasarruf Deyince Aklınıza Onun Adı Gelsin : Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı

Ürünümüzün brulör ayarları doğalgaza göre yapılmıştırBu çevre dostu olan brülörler, gaz tüketimini, geleneksel üflemeli brülöre sahip kombi fırınlarla karşılaştırınca % 20 oranında azaltır ve tasarrufu arttırmanızı sağlar. Aynı zamanda zararlı emisyonları % 20 düşürerek daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşmasını sağlar. Yüksek randımanlı ve düşük emisyonlu brulörlere sahip olan Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı Fiyatı , taksitli ödeme seçenekleri ve ücretsiz teslimat seçeneği ile birlikte stoklarımızda mevcuttur.

Yazının en başında ürünümüzün birçok avantajı olduğunu söylemiştik. Bu avantajlardan biri olan “ By - pass teknolojisi ” sayesinde kombi ve rejenerasyon çevrimlerinde fırın atmosferindeki nem seviyesini kontrol eder. Bu  sayede buhar jeneratörünün verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar. Su ve enerji tasarrufu sağlayan ürünümüz fiyatıyla da mutfak bütçenizden tasarruf ederek ekstra karlı olmanızı sağlar. 

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı Özellikleri Nelerdir?

  • IPX 5 püskürtme suyu koruma sertifikası bulunmaktadır.
  • Fırının her tarafı AISI 304 paslanmaz çelik konstrüksiyondur.
  • Tüm köşeleri yuvarlatılmış kusursuz hijyenik olan iç kabin kolaylıkla temizlenebilir.
  • Dış gövde panelini serinletmek için açık çerçeve konstrüksiyonlu çift termo camlı kapısı bulunmaktadır.
  • Fırına tamamen entegre olmuş temizlik sistemine sahiptir.
  • Fasılalı fan hızı, yarım hız ve tam hız olmak üzere 3 farklı fan hızına sahiptir.
  • Ana komponentlere kolayca servis verilmesini sağlayan menteşeli ön panele sahiptir. 
  • Kabine ekstra nem sağlayan manuel su enjeksiyonu da mevcuttur.
  • Ray araları 63 mm olan 1 adet GN 1/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte tedarik edilir.
  • Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil olan ürünümüz Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı kalitesi ve performansıyla mutfağınız için mükemmel bir tercih olacaktır.

Pişirme Modları

  • Manuel mod : Tüm parametrelerin manuel olarak seçildiği geleneksel fırında pişirme yöntemidir.
  • Mevcut geleneksel pişirme çevrimleri :

  1. Kuru - sıcak havayla konveksiyon çevrimi (maksimum 300 °C) : Düşük nemde pişirmek için tercih edebileceğiniz bir yöntemdir.
  2. Düşük ısıda buharla pişirme çevrimi (maksimum 100 °C) : Sous – vide (vakum paketli pişirme) yeniden ısıtma ve hassas malzemelerin pişirilmesinde idealdir.
  3. Buhar çevrimi (100 °C) : Deniz ürünleri ve sebzeler için oldukça kullanışlı bir moddur.
  4. Yüksek ısıda buharla pişirme modu (maksimum 130 °C).
  5. Kombi çevrimi (maksimum 250 °C) : Sıcak hava konveksiyon ile buharı birleştiren bu yöntemde nem kontrollü pişirme ortamı yaratılarak pişirme işlemi hızlandırılır ve yiyeceklerin ağırlık kaybı azaltılır.

  • Rejenerasyon çevrimi : Tepside rejenere edilecek yemekleri hızla ısıtmak için en iyi pişirme programıdır (maks. 250 °C).

Teknik Özellikler

Elektrik :

  • Voltaj : 220 - 230 V/1 ph/50/60 Hz
  • Elektrik gücü max : 0.5 kW

Bir elektrik şalteri gereklidir.

Gaz :

  • ISO 7/1 gaz bağlantı çapı : 1" MNPT 

Doğalgaz :

  • Basınç : 7" w.c. (17.4 mbar)
  • Buhar jeneratörü : 25 kW
  • Isıtıcılar: 136360 BTU/h (40 kW)

Su :

  • Su girişi "Soğuk Su" bağlantısı : 3/4"
  • Total su sertliği : 5 - 50 ppm
  • Basınç , bar min – max : 1.5 - 4.5 bar
  • Drenaj "D" : 1"1/4

Fırının üreticisi olan Electrolux mevcut suyun test edilerek şartlandırılmış su kullanılmasını tavsiye eder.

Montaj :

  • Açıklık : Arka ve sağ taraftan 5 cm
  • Servis erişimi için tavsiye edilen açıklık : Sol taraftan 50 cm

Kapasite :

  • GN : 20 - 1/1 Gastronorm
  • Max yükleme kapasitesi : 100 kg

Temel Bilgiler :

  • Dış boyutlar , Genişlik : 993 mm
  • Dış boyutlar , Yükseklik : 1795 mm
  • Dış boyutlar, Derinlik : 957 mm
  • Net ağırlık : 312 kg
  • Ambalajlı ağırlık : 340 kg
  • Ambalajlı hacim : 2.16 m³
  • Marka : Electrolux
  • Kapasite : 20 Adet GN 1/1 Tepsili
  • Çalışma Sistemi : Gazlı

Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı

Pişirme Modları

  • Manuel mod : Tüm parametrelerin manuel olarak seçildiği geleneksel pişirme yöntemi.
  • Mevcut geleneksel pişirme çevrimleri :

  1. Kuru - sıcak havayla konveksiyon çevrimi (maksimum 300 °C) : Düşük nemde pişirmek için ideal yöntem.
  2. Düşük ısıda buharla pişirme çevrimi (maksimum 100 °C) : Sous – vide (vakum paketli pişirme) yeniden ısıtma ve hassas malzemelerin pişirilmesinde ideal.
  3. Buhar çevrimi (100 °C) : Deniz ürünleri ve sebzeler.
  4. Yüksek ısıda buharla pişirme modu (maksimum 130 °C).
  5. Kombi çevrimi (maksimum 250 °C) : Sıcak hava konveksiyon ile buharı birleştiren bu yöntemde nem kontrollü pişirme ortamı yaratılarak pişirme işlemi hızlandırılır ve ağırlık kaybı azaltılır.

  • Rejenerasyon çevrimi : Tepside rejenere edilecek yemekleri hızla ısıtmak için en iyi pişirme programı (maks. 250 °C).

 

 By - pass teknolojisi sayesinde kombi ve rejenerasyon çevrimlerinde fırın atmosferindeki nem seviyesini kontrol eder. bu  sayede buhar jeneratörünün verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar. Su ve enerji tasarrufu sağlayan ürünümüz Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı Fiyatı yla da mutfak bütçenizden tasarruf ederek ekstra karlı olmanızı sağlar. Tam hız, kek gibi unlu mamullerin pişirilmesi için yarım hız ve düşük ısıda pişirme ve unlu mamul pişirmelerinde kullanılan fasılalı fan hızına sahiptir. " Fasılalı çalışan fan " fonksiyonu pişirme programının sonunda yemekleri servis anına kadar sıcak tutmak için de ideal bir uygulamadır. Çift camlı kapılar dış camın ısınmasını engeller ve operatörü yanma riskine karşı korur. Kapının altında zeminin ıslanmasını önleyen damlama tepsisi ve kabinde halojen lamba bulunur. Brulör ayarları doğalgaza göre yapılmıştır. Tek sensörlü merkez sıcaklık probu dahil olan ürünümüz Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı Fiyatı ve performansıyla mutfağınız için mükemmel bir tercih olacaktır. Air -o- flow sistemiyle çift fonksiyonlu fan taze havayı dışardan alarak önce ısıtır ve daha sonra pişirme haznesine yönlendirir ve böylece eşit bir pişirme prosesini garanti altına alır. Otomatik ve entegre kendi kendini temizleme sistemi Air-o-clean™ mevcuttur (4 otomatik ve 1 yarı otomatik program). Çevre dostu temizleme fonksiyonları enerji, su ve deterjan tasarrufu sağlar ; (Kurutma fonksiyonu atlatılabilir, su kullanımını azaltılabilir, parlatıcı kullanılmayabilir). Ray araları 63 mm olan 1 adet GN 1/1 araba ve kapı ısı kalkanı ile birlikte tedarik edilir. Yüksek randımanlı ve düşük emisyonlu brulörlere sahip olan Electrolux Air O Steam 20GN 1/1 – Gazlı Fiyatı , taksitli ödeme seçenekleri ve ücretsiz teslimat seçeneği ile birlikte stoklarımızda mevcuttur. Kolay temizlik için IPX 5 püskürtme suyu koruma sertifikası bulunmaktadır. Her tarafı AISI 304 paslanmaz çelik konstrüksiyondur. Tüm köşeleri yuvarlatılmış kusursuz hijyenik iç kabin kolaylıkla temizlenebilir. Dış gövde panelini serinletmek için açık çerçeve konstrüksiyonlu çift termo camlı kapısı bulunmaktadır. Ana komponentlere kolayca servis verilmesini sağlayan menteşeli ön panele sahiptir. Kabine ekstra nem sağlayan manuel su enjeksiyonu da mevcuttur.

Çalışma Sistemi
Gazlı
Kapasite
GN 1/1 20 Tepsili
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR