Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 cm
Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 cm

Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 cm (391128)

Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 Cm Fiyatı

Makarna fritözü modelleri; set üstü, dolaplı ve pişirici gibi farklı alternatifler ile satışa sunulmaktadır. Doğalgazlı seçeneklerin yanı sıra elektrikli modelleri de ürün grubunda bulabilirsiniz. Değişik ebatlar ile üretilen modeller her ihtiyaca cevap verecek fonksiyonlara sahip. Ürünlerde genellikle su doldurma bataryası ve tahliye vanası vardır. Paslanmaz çelik gövde sayesinde uzun yıllar dayanıklılığını korumaktadır. Ayakların yüksekliği ayarlanabilirken pişirme kapasitesi de tercih edilen ürüne göre farklılık gösterebilir. 6'lı ve 4'lü sepet seçenekleri mevcuttur. Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 Cm Fiyatı paslanmaz çelikten ağır hizmet tipi iç çerçeve ve saten kaplamalı dış panele sahiptir. Kaldırma sepeti, pişirme döngüsünün sonunda otomatik olarak eğilir. Isıtması zırhlı paslanmaz çelik elemanlar ile sağlanmaktadır. Su minimum seviyeye ulaştığında otomatik ateşleme ve su olmaması durumunda aşırı ısınmadan korumak için elektrovalf ile prob yapılır. Bir prob, bir bileşen yüzeyi ile temas ettiğinde tetiklenmek üzere tasarlanmış, hassas, tekrarlanabilir geometrik veriler sağlayan, etkin bir ayrıntılı anahtardır. Bu veriyi üretim süreci boyunca elde etmek ve kontrol etmek, bileşenlerin uygunluk limitleri içerisinde kalmasının sağlanmasına yardımcı olabilir. Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 Cm Fiyatı nın drenaj amaçlı sepetlerin yerleştirilebileceği geniş drenaj musluğu bulunmaktadır. Cihazın su doldurması otomatiktir ve bunun yanında suyu sabit seviyesinde doldurmaktadır. Köpüğü önlemek için taşma borusu ile donatılmış su kabı da mevcuttur. Bu su kabı 150 litreliktir ve 316-L AISI paslanmaz çelikten üretilmiştir. Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 Cm Fiyatı nın basit ve işlevsel kontrol paneli vardır. Kontrol düğmesi sisteminin özel tasarımı su sızmasına karşı garanti sağlar. Cihazdaki dijital zamanlayıcı, pişirme parametrelerinin hassas şekilde ayarlanmasını garanti eder. Yüksek ısıl verim ve otomatik pişirme süresi kontrolü sayesinde yüksek verimlilik ve kalite sağlanmaktadır.

Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 Cm Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlar ile satın alabilmek mümkün. Endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda aşçı ve şeflerin bir numaralı tercihidir. Şarküteriler, hazır yemek firmaları, pastacıların kullandığı, olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Düzeni ve iş bitiriciliği seven restoran, pastane ve kafe işletmecileri ve hazır yemek firmaları için ideal olan bu Electrolux Elektrikli Otomatik Makarna Pişiricler 80*93*85 Cm Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden de yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak başka işletmecilerin, firmaların ve kurumların da beğenisine sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 391128

Teknik Özellikler

Besleme gerilimi: 400 V / 3N pH / 50 Hz

Elektrik gücü maksimum: 15 kW

Toplam Watt: 15 kW

Kuyu sayısı: 1

Kullanılabilir kuyu boyutları (genişlik): 530 mm

Kullanılabilir kuyu boyutları (yükseklik): 550 mm

Kullanılabilir kuyu boyutları (derinlik): 570 mm

Kuyu Kapasitesi (MAX): 150 lt MAX

Net ağırlık: 165 kg

Nakliye ağırlığı: 180 kg

Ambalaj yüksekliği: 1500 mm

Ambalaj genişliği: 900 mm

Ambalaj derinliği: 1100 mm

Ambalaj hacmi: 1,49 m³

"D" boşaltın: 2 "

Gelen Soğuk / Sıcak Su hattı boyutu: 3/4 "

Toplam sertlik: 5-50 ppm

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR