Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 cm
Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 cm

Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 cm (371240)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺165.266,61
İndirimli : ₺75.747,20  + KDV
KDV Dahil : ₺90.896,64

Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 Cm

Ürünümüz oldukça kaliteli ve sorunsuz bir ızgaradır. Kaliteden ödün vermeyenlerin tercihi Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril! Siz de hemen satın alın, mutfağınızda farkı yaratın. Bu ızgarada bir kontrol düğmesi ile enerji regülasyonu sağlayabilirsiniz. Ayrıca ızgaranın ısıtıcıları ön tarafta bulunmaktadır, bu sayede çok kolay bir şekilde kaldırıp temizleyebilirsiniz. Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Grilin dış panelleri fazla ısınmayarak sizlere emniyetli bir şekilde çalışma imkanı sunar. Pişirme pleytinin altında yüksek oranda nikel-krom-titanyum alaşımlı (incoloy) kılıflı rezistanslar bulunur; ısıtma bunlarla sağlanır ve yüksek kalitede ürünler elde edebilirsiniz. Bu harika ızgarayı siz değerli müşterilerimize kesinlikle öneriyoruz. Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Grilin sağlayacağı avantajlar ve sahip olduğu özellikler saymakla bitmiyor, bu ızgara mutfağınız için kesinlikle doğru tercih! Üzerinde bulunan paslanmaz çelikten siperlikleri kolayca sökebilir, bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Her konuda sizlere kolaylık yaratacak bir ızgara! Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 Cm Fiyatı nı sitemizden inceleyebilir ve dilerseniz indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz, hızlı teslimatla anında kapınızda! Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller ve sizlere fazla temizlenecek yüzey bırakmaz. Hem kolay temizlenebilen hem de kolay pislenmeyen bir ızgara mı istiyorsunuz işte bu ızgara Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril! Uygun fiyatlı bir şekilde hemen satın alabilirsiniz. Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 Cm Fiyatı na sitemizden ulaşabilir ve dilerseniz bu mükemmel ızgaraya indirimli fiyatıyla anında sahip olabilirsiniz, daha fazla gecikmeyin! Tek parça, preslenmiş, 1.5 mm kalınlıkta üst tabla paslanmaz çeliktir bu da ürünümüzün kalitesinin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Uzun ömürlü ve sorunsuz bir hizmet sağlayacak, hem paranızı hem zamanınızı koruyacaktır. Cihazlar önü açık alt dolap, köprü supportları veya konsol sistemi üzerine monte edilir. Electrolux Elektrikli Set Üstü Barbekü Gril 80*73*25 Cm Fiyatı nın üzerinde performansı ve uzun ömürlü bir hizmetle mutfağınızda fark yaratmaya başlayın! Bu ayrıcalıklardan daha fazla mahrum kalmayın.

Ürün özellikleri

  • Bir kontrol düğmesi ile enerji regulasyonu.
  • Isıtıcılar ön taraftan yukarıya kaldırılarak kolayca temizlenebilir.
  • Dış paneller fazla ısınmaz ve böylece emniyetli bir çalışma imkanı sağlar.
  • Cihazlar önü açık alt dolap, köprü suportları veya konsol sistemi üzerine monte edilir.
  • Pişirme pleytinin altında yüksek oranda nikel-krom-titanyum alaşımlı (incoloy) kılıflı rezistanslar bulunur; ısıtma bunlarla sağlanır.
  • Arka ve yanlardaki paslanmaz çelik, yüksek tipte siperlikler kolayca sökülüp bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Suya karşı koruma sınıfı: IPX4.
  • Demir döküm ızgaralar 2 kademede ayarlanabilir.
  • Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir.
  • Tek parça, preslenmiş, 1.5 mm kalınlıkta üst tabla paslanmaz çeliktir.
  • Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller.

ELEKTRIK

Voltaj : 380-400 V/3N ph/50/60 Hz

Toplam Güç (kW) : 8

Maksimum Elektrik Gücü (kW) : 8

EBATLAR VE AĞIRLIK

Net Uzunluk, mm. : 800

Net Derinlik mm. : 730

Net Yükseklik, mm. : 250

Net Ağırlık, kg. : 42

Paket Uzunluk mm. : 820

Paket Derinlik, mm. : 840

Paket Yükseklik, mm. : 520

Paket Ağırlık, kg. : 67

Paket Hacim (Metreküp) : 0,36

TEKNIK ÖZELLIKLER (PIŞIRME-IZGARALAR)

Izgara Yüzeyi : Döküm Izgara

Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihaz veya mobilyanın yakınına yerleştirilirse 150 mm'lik bir açıklık bırakılması veya ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.

ÜRÜN YAPISI

Kurulum Tipi : Set Üstü

  • Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihaz veya mobilyanın
    yakınına yerleştirilirse 150 mm'lik bir açıklık bırakılması veya
    ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.

Model
Döküm(Sulu) Izgara
Seri
700
Çalışma Sistemi
Elektrikli
Ebat
80 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR