Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 cm
Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 cm

Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 cm (391073)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺184.000,31
İndirimli : ₺84.333,48  + KDV
KDV Dahil : ₺101.200,17

Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 Cm Fiyatı

Izgara, yiyeceklerin ateş üzerine yerleştirilen aynı isimdeki alet üzerinde pişirilmesidir. Izgara yöntemi yiyeceklerin hızlı bir şekilde pişmesini sağladığı için yiyeceklerin nem oranı genellikle saklı kalır. Dumanların yayılmaması için ızgara, mutlaka, davlumbazın altına yerleştirilmelidir. Eğer ızgarada kömür yanıyorsa mutlaka çok iyi çeken bir baca gerekir. Üç çeşit ızgara vardır. İlki odun kömürü (meşe kömürü tercih edilmelidir) ile çalışanlardır. Bu tip ızgaralarda pişen yiyecekler diğer tiplere göre çok daha lezzetli olur. Ancak kirleticidir, zahmetlidir ve bakımı zordur. İkincisi gazla çalışan ızgaralardır. Bu tip ızgaralar kalın dökümden yapılır ve öne doğru eğiktir. Izgaranın ısınması brülör ile ya da brülörlerle yapılır. Brülör, yakıtın hava ile uygun oranda karıştırılarak tam olarak yakılmasını sağlayan cihazdır. Sıcaklık derecesi arzuya göre ayarlanabiliyor. Elektrik enerjisi ile çalışan üçüncü çeşit ızgaralar en temiz ve konforlu olanlardır. Isı ayarı bir termostat tarafından tam istenilen sıcaklıkta yapılır. Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 Cm Fiyatı emniyet termostatına ve termostatik kontrolüne sahiptir. Cihazlar önü açık alt dolap, köprü suportları ya da konsol sistemi üzerine monte edilir. Ünite 930 mm derinliktedir ve geniş bir çalışma yüzeyine sahiptir ve 304 AISI paslanmaz çelik üst tabla 2 mm kalınlıktadır. Pişirme yüzeyi tümüyle düzdür. Cihazlarda pişirme yüzeyinin her yarım zonu için ayrı kontrol vardır. Pişirme pleytinin altına yerleştirilen elektrik rezistansları yüksek oranda nikel-krom-titanyum alaşımlı (incoloy) malzemeden üretilmiştir. Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 Cm Fiyatı nın pişirme tablasının üzerindeki yağ, geniş drenaj deliğinden tablanın altındaki 1 litrelik yağ kollektörüne akar. Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 Cm Fiyatı nın arka ve yanlarındaki paslanmaz çelik, yüksek tipte siperlikler kolayca sökülüp bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Kontrol düğmesinin özel dizaynı içine su sızmasına imkân vermez.

Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 Cm Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlar ile satın alabilmek mümkün. Endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda aşçı ve şeflerin bir numaralı tercihidir. Şarküteriler, hazır yemek firmaları, pastacıların kullandığı, olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Düzeni ve iş bitiriciliği seven restoran, pastane ve kafe işletmecileri ve hazır yemek firmaları için ideal olan bu Electrolux Elektrikli Set Üstü Izgara Düz Krom Pleytli Eğimli Tablalı 80*93*25 Cm Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden de yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak başka işletmecilerin, firmaların ve kurumların da beğenisine sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 391073

Teknik Özellikler

Suya karşı koruma sınıfı: IPX5

Pişirme yüzeyi genişliği: 730 mm

Pişirme yüzeyi derinliği: 700 mm

MIN. çalışma sıcaklığı: 120 °C

MAX.çalışma sıcaklığı: 280 °C

Dış boyutlar, Genişlik: 800 mm

Dış boyutlar, Yükseklik: 250 mm

Dış boyutlar, Derinlik: 930 mm

Net ağırlık: 90.5 kg

Ambalajlı ağırlık: 101.5 kg

Ambalaj yüksekliği: 560 mm

Ambalaj genişliği: 1010 mm

Ambalaj derinliği: 860 mm

Ambalajlı hacim: 0.49 m³

Voltaj: 380-400 V/3 ph/50/60 Hz

Elektrik gücü max: 15 kW

Toplam Watt: 15 kW

Model
Plate Izgara
Seri
900
Çalışma Sistemi
Elektrikli
Ebat
80 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR