Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 cm
Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 cm

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 cm (371184)

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 Cm Fiyatı

Dumanların yayılmaması için ızgara, mutlaka, davlumbazın altına yerleştirilmelidir. Eğer ızgarada kömür yanıyorsa mutlaka çok iyi çeken bir baca gerekiyor. Üç çeşit ızgara vardır: Odun kömürü(meşe kömürü tercih edilmelidir) ile çalışanlar. Bu tip ızgaralarda pişen yiyecekler diğer tiplere göre çok daha lezzetli olur. Ancak kirleticidir, zahmetlidir ve bakımı zordur. Gazla çalışan ızgaralar. Bu tip ızgaralar kalın dökümden yapılır ve öne doğru eğiktir. Izgaranın ısınması brülörle veya brülörlerle yapılıyor. Brülör, yakıtın hava ile uygun oranda karıştırılarak tam olarak yakılmasını sağlayan cihazdır. Sıcaklık derecesi arzuya göre ayarlanabiliyor. Elektrik enerjisi ile çalışan bu ızgaralar en temiz ve konforlu olanlardır. Isı ayarı bir termostat tarafından tam istenilen sıcaklıkta yapılıyor. Cihazlar önü açık alt dolap, köprü supportları veya konsol sistemi üzerine monte edilir. Opsiyonel aksesuar olarak büyük yağ konteynırı set üstü ünitelerini altına, alt dolabın üstüne monte edilir. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 Cm Fiyatı tamamıyla tek parça, preslenmiş, 1.5 mm kalınlıkta üst tabla paslanmaz çeliktir. Pişirme pleytinin altına yerleştirilen elektrik rezistansları yüksek oranda nikel-krom-titanyum alaşımlı (incoloy) malzemeden üretilmiştir. Pişirme pleytinin arka ve yanlarında kaynaklı paslanmaz çelik siperlikler mevcuttur. Pişirme pleyti en uygun gril sonuçları veren karbon çeliğinden üretilmiştir. Pişirme yüzeyi ya tümüyle düz veya tümüyle nervürlüdür. Pişirme tablasının üzerindeki yağ, geniş drenaj deliğinden tablanın altındaki 1 litrelik yağ kollektörüne akar. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 Cm Fiyatı ünitesinin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. Pişirme pleytinin arka ve yanlarındaki kaynaklı paslanmaz çelik siperlikler kolayca sökülüp temizlenebilir. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 Cm Fiyatı nın ısı aralığı 110 °C – 300 °C dir.

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 Cm Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlar ile satın alabilmek mümkün. Endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda aşçı ve şeflerin bir numaralı tercihidir. Şarküteriler, hazır yemek firmaları, pastacıların kullandığı, olmazsa olmaz ürünlerden biridir. Düzeni ve iş bitiriciliği seven restoran, pastane ve kafe işletmecileri; şarküterici ve hazır yemek firmaları için ideal olan bu Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 40x73x25 Cm Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden de yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak başka işletmecilerin, firmaların ve kurumların da beğenisine sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 371184

Teknik Özellikler

Suya karşı koruma sınıfı: IPX4.

Voltaj : 400 V/3 ph/50/60 Hz

Toplam Güç (kW) : 4,2

Maksimum Elektrik Gücü (kW) : 4,2

Izgara Yüzeyi : Düz Pleyt,Eğimli Tablalı

Max. Çalışma Sıcaklığı °C Derece : 300

Min. Çalışma Sıcaklığı °C Derece : 110

Pişirme Yüzeyi (Derinliği)mm : 540

Pişirme Yüzeyi (Uzunluk)mm : 330

Net Uzunluk, mm. : 400

Net Derinlik mm. : 730

Net Yükseklik, mm. : 250

Net Ağırlık, kg. : 40

Paket Uzunluk mm. : 460

Paket Derinlik, mm. : 820

Paket Yükseklik, mm. : 540

Paket Ağırlık, kg. : 40

Paket Hacim (Metreküp) : 0,2

Kurulum Tipi : Set Üstü

Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihaz veya mobilyanın yakınına yerleştirilirse 150 mm'lik bir açıklık bırakılması veya ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR