Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 cm
Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 cm

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 cm (371186)

Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı

Izgara, yiyeceklerin ateş üzerine yerleştirilen aynı isimdeki alet üzerinde pişirilmesidir. Izgara yöntemi yiyeceklerin hızlı bir şekilde pişmesini sağladığı için yiyeceklerin nem oranı genellikle saklı kalır.  Dumanların yayılmaması için ızgara, mutlaka, davlumbazın altına yerleştirilmelidir. Eğer ızgarada kömür yanıyorsa mutlaka çok iyi çeken bir baca gerekiyor. Üç çeşit ızgara vardır. İlki, odun kömürü (meşe kömürü tercih edilmelidir) ile çalışanlar. Bu tip ızgaralarda pişen yiyecekler diğer tiplere göre çok daha lezzetli olur. Ancak kirleticidir, zahmetlidir ve bakımı zordur. İkincisi Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı gibi gaz ile çalışan ızgaralar. Bu tip ızgaralar kalın dökümden yapılır ve öne doğru eğiktir. Izgaranın ısınması brülör ya da brülörler ile yapılıyor. Brülör, yakıtın hava ile uygun oranda karıştırılarak tam olarak yakılmasını sağlayan cihazdır. Birçok brülör modeli oldukça sessiz çalışır ve ihtiyacınız olan enerjiyi daha az yakıt tüketerek elde etmenizi sağlar. Sıcaklık derecesi arzuya göre ayarlanabiliyor. Üçüncüsü ise elektrik enerjisi ile çalışan ızgaralardır. Bu tip ızgaralar en temiz ve konforlu olanlardır. Isı ayarı bir termostat tarafından tam istenilen sıcaklıkta yapılır. Ünite tek parçadır; preslenmiş 1,5 milimetre kalınlıkta üst tabla paslanmaz çeliktir. Dış panel Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı üniteleri önü açık dolap, köprü suportları ya da konsol sistemi üzerine monte edilir. Opsiyonel aksesuar olarak büyük yağ konteynırı set üstü ünitelerini altına, alt dolabın üstüne monte edilir. Pişirme tablasının üzerindeki yağ, geniş drenaj deliğinden tablanın altındaki 1,5 litrelik yağ kollektörüne akar. Pişirme pleyti en uygun gril sonuçları veren karbon çeliğinden üretilmiştir. Pişirme pleytinin arka ve yanlarında kaynaklı paslanmaz çelik siperlikler bulunmaktadır. Ayrıca bu siperlikler hijyenik açıdan kolayca sökülüp temizlenebilir. Infraruj ısıtıcılar pişirme yüzeyinin hemen altına monte edilmiştir. Pişirme yüzeyi ya tümüyle düz ya da 2/3'ü düz ve 1/3'ü nervürlüdür. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı ünitesinin ızgara ısı aralığı 110 °C – 300 °C 'dir.  Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı termostatik kontrol yapmaktadır ve emniyet termostatı da bulunmaktadır.

Son derece kaliteli olan bu ürün için tam bir fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebiliriz. Tamamıyla profesyoneller için yapılmış olan bu ile Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlarla satın alabilmek mümkün. Düzeni ve iş bitiriciliği seven kafe ve işletmecilere, kurum, hazır yemek firmaları için ideal olan bu ile Electrolux Gazlı Set Üstü Izgara 80x73x25 Cm Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden kesinlikle emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak işletme, kurum ve firma sahiplerinin de beğenisine sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 371187

Temel Özellikler

Suya karşı koruma sınıfı: IPX4

Net Uzunluk, mm. : 800

Net Derinlik mm. : 730

Net Yükseklik, mm. : 250

Net Ağırlık, kg. : 70

Paket Uzunluk mm. : 820

Paket Derinlik, mm. : 860

Paket Yükseklik, mm. : 540

Paket Ağırlık, kg. : 72

Paket Hacim (Metreküp) : 0,38

Izgara Yüzeyi : 2/3 Düz + 1/3 Nervürlü Pleyt,Eğimli Tablalı

Max. Çalışma Sıcaklığı °C Derece : 300

Min. Çalışma Sıcaklığı °C Derece : 110

Pişirme Yüzeyi (Derinliği)mm : 540

Pişirme Yüzeyi (Uzunluk)mm : 730

Voltaj : 400 V/3 ph/50/60 Hz

Toplam Güç (kW) : 8,4

Maksimum Elektrik Gücü (kW) : 8,4

Kurulum Tipi : Set Üstü

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR