Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 cm
Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 cm

Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 cm (391360)

Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 Cm

Pişirme pleytinin altına yerleştirilmiş nikel – krom – titanyum alaşımlı ( incoloy ) ısıtma elemanları bulunmaktadır. Kolay temizlik için ısıtma elemanları 90 ° eğilebilir. Pişirme yüzeyi ızgaraları, temizlik için kolayca çıkarılabilir. WRAS uyumlu ürünümüz Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 Cm Fiyatı na sitemizden ulaşıp sipariş verdikten sonra yemek pişirme deneyiminizi rahatlatıcı ve üretken hale getirmek için bir dizi benzersiz özellikle birlikte gelir. Entegre su musluğu vardır. Tahliye ile iyi sabitlenmiştir. Ağır hizmet tipi 2 mm paslanmaz çelikten ekstra dayanıklı çalışma tablası bulunmaktadır. Üniteler arasında aynı hizada bağlantıya izin vermek için dik açılı yan kenarları vardır. Farklı yiyecek türlerini yüksek verimlilikle daha sağlıklı pişirmeyi sağlar. Pişirme yüzeyinin hızlı ısıtılması için çıkarılabilir 2 mm kalınlığında çelik U-şekilli ızgaraları olan Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 Cm Fiyatı ve özellikleriyle birinci sınıf bir elektrikli ızgaradır. Isıyı geri kazanmak ve pişirme süresini azaltmak için çıkarılabilir paslanmaz çelik deflektörleri vardır. Pişirme yüzeyinin kenarlarında paslanmaz çelik sıçrama korumalarına sahiptir ; sıçrama koruyucuları temizlik için kolayca çıkarılabilir. Üst konfigürasyon, ortam tabanına veya soğutmalı / dondurucu taban üzerine kuruluma izin verir. Tüm dış paneller Scotch Brite yüzey sonlandırmaya sahip paslanmaz çeliktir. Tek parça, preslenmiş, 2 mm kalınlıkta paslanmaz çeliktir. Ünitenin 90 derecelik kenarları diğer ünitelerle açıklık kalmadan birleşmelerini sağlar ve aralarında pislik toplanmasını engeller. Ünite, daha geniş bir çalışma alanı sağlamak için 930 mm derinliğindedir. Favori yemeklerinizden sınırsız miktarda hazırlamak için ekstra geniş pişirme pleytine ve yüksek performansa sahip ürünümüz Electrolux Geniş Modül Elektrikli Setüstü Izgara Hp 120*93*25 Cm Fiyatı na sitemizden göz atabilirsiniz. Özellikle kısa sürelerde büyük miktarlarda yiyecek hazırlanması gereken mutfaklar için çok uygundur.

Ana Özellikler

• Güç gösterge ışığı bulunmaktadır.

 • Kalan pişirme suyunu ve gresi toplamak için tahliye ile iyice sabitlenir.

• Taşma ve filtre ile korunan geniş tahliye.

• Çalıştırmadan önce hazneye su ilave edilmelidir.

• Hazne boşaldığında alarm veren led uyarı göstergesi.

• Düğme kontrollü su doldurma musluğu.

Teknik Özellikler

Elektrik

Voltaj : 230 V / 3N ph / 50/60 Hz

Elektrik gücü max. : 17,4 kW

Pişirme yüzeyi genişliği : 1065 mm

Pişirme yüzeyi derinliğ i: 598 mm

Dış boyutlar, Genişlik : 1200 mm

Dış boyutlar, Yükseklik : 250 mm

Dış boyutlar, Derinlik : 930 mm

Net Ağırlık: 143 kg

Ağırlık : 158 kg

Hacim : 0.51 m³

Bu cihaz ısıya duyarlı bir başka cihaz veya mobilyanın yakınına yerleştirilirse 150 mm'lik bir açıklık bırakılması veya ısı izolasyonu sağlanması gereklidir.

Dahili Aksesuar

  • 206436 HP elektrikli ızgara için kazıyıcı kiti 1
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR