Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20*93*25 cm
Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20*93*25 cm

Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20*93*25 cm (391157)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺42.831,94
İndirimli : ₺19.631,30  + KDV
KDV Dahil : ₺23.557,56

Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20x93x25 cm

Set üstü ara çalışma tezgahları gerek boyutlarıyla gerekse sağladığı çalışma alanı ile endüstriyel mutfakların olmazsa olmazıdır. Endüstriyel mutfaklar , otellerin ,yemekhanelerin ve tesis gibi yerlerin mutfakları olarak geçmektedir. Electrolux markası bir çok mutfak ekipmanı ve de bir çok endüstriyel mutfak cihazı ile bir adım öne çıkmış , kendini yıllardır müşterilerine kanıtlamış bir markadır. Bu markanın bir ürünü olan set üstü ara çalışma tezgahları alt dolapların üstüne monte edilmek üzere tasarlanmıştır. Monte edilmesi gereken dolap modeli de tezgaha göre değişiklik gösterebilir. Bu tezgahta da 900 xp alt dolapların üstüne monte edilmesi uygun görülerek o boyutlara göre tasarlanmıştır. Bu ara tezgahların üzerinde ister yemek öncesi hazırlık yapabilirsiniz isterseniz robotunuzu tezgahın üstüne getirerek o gün yapacağınız farklı bir tarifi deneyebilirsiniz. Bu tezgah ağır kaldırmaya uygun olduğundan üzerinde , robot , ayaklı stand mikser gibi cihazların çalıştırılmasında bir sıkıntı yaşanmasına imkan dahi vermez. Çok şaşıracağınız Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20x93x25 cm Fiyatı ile birlikte , ürün hakkındaki diğer bilgilere de güvenilir alışverişin tek adresi olan sitemizden ulaşabilirsiniz. Ürünün sizi etkileyecek özellikleri dışında Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20x93x25 cm Fiyatı da sizleri oldukça etkileyecek ve de bu ürüne sahip olmak için bir sebep daha yaratacaktır.

Bu ürünün ağır hizmete uygun olmasından daha önceden de bahsetmiştik. Bunun sebebi tezgahın iç çerçevesinin paslanmaz çelik kalitesinden imal edilmiş olmasıdır. Bu set üstü ara çalışma tezgahı , dayanıklı ve uzun ömürlü bir üründür. Bunun sebebi de yine paslanmaz çelik üst tablasının bulunmasıdır. Ürünün tamamen paslanmaz çelikten üretilmesi günümüzde en çok dikkat ettiğimiz konulardan biri olan hijyen konusunda da siz müşterilerimize kolaylık sağlar. Örneğin o gün tezgahın üstünde pasta hazırlığı yaptınız ve kırmızı meyvelerin suyu tezgahın her yerine dağıldı. İşte en çok böyle zamanda tezgahın ne kadar kolay temizlendiğini anlayabileceksiniz. Temizlik açısından katkı sağlayan bir diğer şey ise üniteler birbirleri ile birleştirilirken sıkıca ve arada boşluk kalmadan birleştirildiği için aralarda kir toplanmasını engelleyerek temiz bir ortamda yemek yapabilme imkanını sizlere sunar. Ünite 930 mm derinliğinde olduğundan dolayı geniş ve konforlu bir çalışma alanı ile mutfakta rahat rahat ve düzenli olarak çalışmanızı sağlar. Aynı zamanda size fazladan yer imkanı kazandırarak çalışma arkadaşlarınızla itiş tıkış değil de geniş bir çalışma ortamı içerisinde çalışabilmenize olanak tanır.Ürünün ebatlarına göre modellerinin değiştiğinden bahsetmiştik, 900 XP alt dolapların üstüne monte edilebilen bu tezgahın ebatları 20x93x25 cm şeklindedir. Sizler de vakit kaybetmeden bu ürüne sahip olmak istiyorsanız Electrolux Set Üstü Ara Çalışma Tezgahı 20x93x25 cm Fiyatı ‘nı sitemizden inceledikten sonra size uygun ödeme seçeneğini seçme fırsatından da yararlanarak bu tezgahı satın alabilir ve 900 xp alt dolabınızın üstüne sağlam bir şekilde monte edebilirsiniz.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

  • Ağır hizmete uygun paslanmaz çelik iç çerçeve.
  • Ünite diğer 900XP alt dolaplarının üzerine monte edilir.
  • Dik açılı kenarlar ünitelerin birbirleriyle sıkıca birleşmelerini sağlar ve aralarında kir birikmesini engeller.
  • Paslanmaz çelik üst tabla ağır hizmete uygundur, her türlü yüke dayanıklıdır.
  • Ünite 930 mm derinliktedir ve geniş bir çalışma yüzeyine sahiptir.
  • Temizlenebilmesi her açıdan kolaydır.

ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • ÜRÜN KODU: 391156
  • ÜRÜN MARKASI : ELECTROLUX
  • ÜRÜN MODELİ : SET ÜSTÜ ARA ÇALIŞMA TEZGAHI
  • Dış boyutlar, Genişlik: 200 mm
  • Dış boyutlar, Yükseklik: 250 mm
  • Dış boyutlar, Derinlik: 930 mm
  • Net ağırlık: 11.9 kg

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR