Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi (P1)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺814.826,59
İndirimli : ₺373.462,19  + KDV
KDV Dahil : ₺448.154,63

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi Mutfakyeri 'nde!

    Uzun zamanlardan beridir Almanya’da her öğlen kahve saatleri ilan edilir. Bu tek örnekten de anlaşılacağı üzere kahveye yüklenen anlam çok büyüktür. Kahve için anlaşılan saatler, günler, mekânlar derken kahveyi hayatımızın ayrılmaz bir parçası gibi görmeye çoktan başladık. Arkadaşlarımızla buluşmak için temel nedenimiz bazen bir kahve içmek olurken bazen de neden bulmadan sırf kahve için gidiyoruz bir yerlere. Tüm bu kahve serüvenlerimizde gittiğimiz mekânlarda ne kadar farklı deneyimler yaşıyoruz aslında. Bu deneyimlerde temel aldığımız kıstas mekânlar mı yoksa kahve tatları mı oluyor hiç durup düşündük mü? Bazen damak tadımıza hitap eden kahveyi bulduk diye bir yere sürekli giderken bazen de sırf mekân açısından gidip kahve içiyoruz. Bu ikili algı arasında aslında tat zevkimizi ön plana almak çok da zor değil. Üstelik ön plana aldığınız tat zevkinizi bir mekâna bağlı kalmadan evde kahve yaparak deneyimlemek istemez misiniz? Veya kendi tat zevkinizi insanlara tanıtmak için mekânınıza kahve makinanızı eklemek istemez misiniz? Üstelik çok uygun bir fiyata ve şık bir görünüme sahip olabileceğiniz bir kahve makinasını tercih etmek elbette istersiniz.

Türk Kahve Kültürü

    Türkiye’de her ne kadar kahve yetişmese de ana ikram genelde kahve olur. Hatta özel günlerin ana menüsünde mutlaka yer alan bir içecek türüdür. Türk kahvesi kız isteme gibi geleneksel özel günlerde mutlaka olması gereken bir içecekken, arkadaş ortamlarında ise fal bakılabilmesi için içilen bir içecek olur. İçme sebebi her ne kadar değişse de alınan zevk ve sunumlar genelde aynıdır. Lokum ve su ile ikram edilirken farklı seçenekler de eklenebilir yanına. Türk kahvesinin ana lezzet sırrı kahvenin çok ince çekilmesi ve telvesi ile ikram edilmesidir.

    Türk kahvesi her ne kadar ön planda da olsa diğer kahve kültürleri de gelişmiştir. Türk kahvesinden hemen sonra en çok tüketilen kahve filtre kahvedir. İş yaşamında genelde en sık kullanılan kahve kültürü olsa da arkadaş ortamlarda da sık tercih edilir. Filtre kahvenin temel sırrı ise iyi bir filtreden kahvenin süzülmesidir.

    Türk kahvesi ve filtre kahvelerinin yanı sıra birçok kahvelerin tüketimi de fazladır. Bu listede yer alan diğer isimler ise; espresso, latte, sütlü kahve yer almaktadır. Her ne kadar tatları ve isimleri farklı dursa da ortak noktaları hep aynıdır. Hepsinin de sırrı kahvenin güzel çekilmesi ve bu güzel çekilmiş kahvenin doğru bir şekilde filtreden geçirilip sunuma hazırlanmasıdır. Bu hazırlama aşamasında geçen süre zarfı her kahveyi özel kılar.

Kahve Tatlarınıza Yeni Bir Bakış Açısı

    Aynı rutinde devam etmek sizi ve damak zevkinizi yorduysa size yeni bir önerimiz var. Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı ile farklı bir deneyim elde etmeniz mümkün. Böylece kahve deneyimleriniz için mekân mekân gezmek zorunda da kalmayarak evinizde lüks bir tat zevki yaşayabilirsiniz. Hayatımızın her anında olan kahve içme isteğimizin yanı sıra şartlar dolayısıyla dışarı çıkmadan da bu isteği gerçekleştirmek zor olmamalı. Bu isteği gerçekleşirken mutfak dizaynınızı da düşünmenize gerek kalmıyor. Uyumlu görünümü ile kullandığınız ortama şık bir duruş katarken boyutu dolayısıyla da kaba bir görüntü oluşturmaz.

Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı

    Metal parlaklığı görünümü ile mutfağınıza şık bir duruş sağlarken, tat zevkinize göre ayarlama yaparak kahvelerinize arzu ettiğiniz şekilde ayarlama yapabilir. Kahvenin sırrını vermiştik, bu sırra uygun bir makine istiyorsanız doğru adrestesiniz.

  • BÜKÜLMEZ BÇ BAĞLANTILI ÇELIK ÇERÇEVE ile herhangi bir sorun karşısında, örneğin düşürme gibi hatalarda kolay kolay bükülme yaşanmaz. Bu sayede bükülmez çelik çerçeve ile sorun yaşama gibi bir ihtimali ortadan kaldırmış olursunuz.
  • OTOMATIK 5 DOZLUK CIHAZ ÖN AYARI sayesinde dilediğiniz miktarda ayarlama yapabilirsiniz. Miktarı koyduktan sonra istediğiniz birleşmeyi sağlayarak kahve birleşiminizin tadını çıkartabilirsiniz. Efor harcamak yerine birleştirme işlemlerinin hepsini sizin yerine halledecek otomatik ön ayarı sayesinde harcayacağınız vakti kendinize ayırabilirsiniz.
  • KAZAN SU SEVIYESINI KONTROL ETMEK IÇIN AYIRT EDICI PENCERE sayesinde yaşanabilecek sorunların önüne geçebilirsiniz. Ayırt edici perde sayesinde kazan su seviyesini fark edip ekleme yapabilirsiniz. Ek kahve siparişleri gibi son dakika olaylarında stres yapmak yerine tek yapmanız gereken kazan su seviyesini ayırt edici pencere sayesinde kontrol edip biraz daha ekleme yapmak. Böylece son dakika olaylarını dahi kontrol altına alabilirsiniz.
  • BIRLEŞTIRILMIŞ MOTOR VE POZITIF DEPLASMANLI POMPA ile kahve deneyiminizi daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Motor ve pozitif deplasmanlı pompa birleşimi sayesinde kontrol mekanizması üst seviyeye çıkarken herhangi bir durum karşısında büyük tehlikeler yaşamadan sorunu çözebilirsiniz. Tat zevkinizin yanı sıra güvenliğinizi de düşünen bir mekanizma sayesinde Elektra Belle Epoque Kahve Makinelerini daha rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • DÖNER TOPUZ KONTROLÜ VE BIRLEŞTIRILMIŞ PÜSKÜRTME UÇLARI ILE BUHAR / SU MUSLUĞU sayesinde kahve hazırlanırken kontrol her daim sizde olur. Böylece miktar kontrolü gibi ince kahve sırlarınızı rahatlıkla sergileyebilirsiniz.
  • ÇIFT ERIŞIM FINCAN TUTACAĞI BÖLMESI ile birden fazla işi aynı anda zorlanmadan yapabilirsiniz. Yanık gibi tehlikeli durumlarla karşı karşıya kalmadan çift erişim sayesinde fincan tutacağı bölmesinden rahatlıkla fincan değişimi yapabilir, servislerinizi güvenle hızlandırabilirsiniz.
  • ÇIFT KADEMELI YÜKSEK HASSASIYET GÖSTERGESI sayesinde olası bir durum karşısında gösterge panelinde yer alan yüksek hassasiyet bölümü ile durumları önceden kontrol edebilirsiniz. Fazla ısınma gibi yaşanması muhtemel gibi duran durumları takip ederek olası bir ihtimali sıfıra indirebilirsiniz. Kontrolün ve güvenliğin her zaman üst seviyede olduğunu görürken aynı zamanda sizin istediğiniz gibi yönetilen Elektra Belle Epoque Kahve Makinası sayesinde her şey eliniz altında güvenle yer alır.
  • AZALTILMIŞ ENERJI TÜKETIMI / PROGRAMLANABILIR GECE DÖNGÜSÜ ile fazla enerji israfı olmazken böylece faturanızda sürpriz gelişmelerle karşılaşmazsınız. Programlanabilir gece döngüsü ile gündüzleri yoğun bir kahve servisinin ardından geceleri de bu yoğunluğa devam edebilirsiniz. Geceleri herhangi bir kullanım olmadığında ise döngüsü sayesinde herhangi bir aksilik yaşanmaz ve programladığınız gibi çalışmaya devam eder.  Böylece azaltılmış enerji tüketimi ve programlanabilir gece döngüsü özellikleriyle tamamen sizi ve cebinizi düşünen kahve makinesi;.
  • BIRA ÜRETIM SICAKLIĞI ELEKTRONIK KONTROL VE AYARLAMA sayesinde kahvenizin üretim sıcaklığını ayarlayabilir ve dilediğiniz zaman kontrol edebilirsiniz. Her kahvenin hazırlanma aşamasında farklı derecelere maruz kaldığını göz önüne alırsak her sıcaklığın da kontrol altında tutulması ve ayarlanabilir olması kahvelerinizi daha özel kılacaktır.
  • DAHA BÜYÜK VE DAHA GÜÇLÜ KAZAN (PATENTLI) ile yoğun zamanlarda dahi kısa bir sürede Elektra Belle Epoque Kahve Makinası tonlarca işin altından kalkabilirsiniz. Daha büyük olmasının avantajlarının yanı sıra güçlü bir kazana sahip olduğunuz için bu yoğunlukta yaşanabilecek fazla ısınmadan kaynaklı patlama gibi riskleri de sıfıra indirebilirsiniz. Ayrıca ürünün patentli olması yaşanan her koşulda ürün açısından ve ürün parçaları açısından size avantaj sağlar. Bu sayede patentli ürün kullanımı ile yaşanan durumları güvence altına alabilirsiniz.

Dayanıklılığın Yanı Sıra Şık Bir Görünüm

    Bükülmeyi önlemek için saldırı grubundaki takviyeleri olan dayanıklı destek çerçevesi ile bükülme, eğilme gibi durumlar yaşanmaz. Dayanıklılığı ile de ön planda olan Elektra Belle Epoque Kahve Makinası şık görünümü ile de ön plandadır. Metal renk geçişleri ile mutfağınız veya mekânınızın havasını değiştirir. Böylece meraklı gözler her zaman üstünüzde olurken kahve sırlarınızı daha rahat ve gururla insanlara sunabilirsiniz.

Elektra Belle Epoque Kahve Makinası Fiyatı

    Her zaman cebimizi düşünmek zorunda olduğumuz ortadadır. Bu yüzden en uygun, en kaliteli, en güzeli aramalarını sıklıkla yaparız. Örneğin;

  • En iyi kahve makinası?
  • En kaliteli kahve makinası?
  • En hesaplı ve uygun kahve makinası?

Gibi aramaları sıklıkla yaparız. Cebinizi düşünürken gözünüze hitap eden ve aynı zamanda da kalitesinden de ödün vermeyecek bir kahve makinası aramanız en doğal hakkınızdır. Elektra Belle Epoque Kahve Makinası Fiyatı konusunda da sizi düşünür. Taksit imkânları ve indirimleri ile en uygun koşulu oluşturmaya çalışır. Taksit ve indirimleri takip etmek için sitemize üye olabilir ve ürünleri ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR