Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı
Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi (Q1C)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺888.453,80
İndirimli : ₺407.207,99  + KDV
KDV Dahil : ₺488.649,59

 

Elektra Belle Epoque Kahve Makinesi Mutfakyeri.com Stoklarında!

          Değişen dünya ile değişime her zaman uğramak zorundayız. Bu değişim serüveninde giyimden, yemek zevklerimizden, kafa yapımıza kadar değişiyoruz. Bu değişimde yemek zevklerimizin de değiştiğinden bahsederken aslında temelde tatlarımız aynı kalsa da farklı tat arayışlarına yöneliyoruz. Bu yönelim akabinde bir soru getiriyor. En iyisi nedir gibi sorularla her zaman önceliğimizin kalite olduğunu görebiliriz. Bu kalite arayışımızda tabii ki tek kriterimiz kalite olmuyor. Kalitenin yanı sıra fiyat gibi maddi durumları da göz önüne almak zorundayız. Değişen dünya düzeni ile maddiyata verilen önemin artışını görebiliyoruz. Bu önem ise bizlere daha fazla çalışma, daha fazla efor olarak geri dönüş sağlıyor. Bu geri dönüşleri kaldırmak için yine alternatif yollara yöneliyoruz aslında. Nasıl daha zinde kalırım, bu döngüde nasıl sağlığımı koruyabilirim gibi sorular ile kalıyoruz. Cevapları bulmak çok zor olmasa da her cevabı kendimizde rahatlıkla uygulayamıyoruz. Bu sorulara verilen en sık cevaplardan biri de kahve tüketimi. Kahve tüketiminin sağlığa zararlı olduğu algısının yanlış olduğunu günümüzde kesinleştirilmiş olmasının yanı sıra birçok faydası da bulunmaktadır. Bu faydaları tek tek anlatmak yerine genel olarak özetlersek; zinde kalmanızı sağlarken, kalp sağlığınızı da korur ve bunun gibi birçok düzenleme ile genel sağlığınıza katkıda bulunur. Kahve konusunu bu kadar önemserken tabii ki bu konuda da soruların ardı arkası kesilmeyecektir:

       Hangi kahve iyidir, en iyi çekirdek hangisidir, kahveyi nasıl çektirirsem daha lezzetli olur, hangi makine ile yapılmış olması gerekir… Gibi ardı arkası kesilmeyen sorularımız aslında yeni kahve kültürümüzden kaynaklanır. Hızlı bir yaşamın ortasında her daim zinde ve sağlıklı olmak isteriz. Bu noktada en iyi kahveyi içmek isterken lezzet konusunda ödün vermek istemeyiz. Yaklaşık her evde ortalama bir kahve makinası bulunurken siz neden profesyonelce bir kahve servisi yapmayasınız? Özellikle bu kahve servisinde çekirdeklerin iyi bir değirmenden geçirilmiş olması, iyi bir filtreden süzülmüş olması gerekir. Kahve çekirdeğinin lezzeti kadar o lezzetin nasıl işlendiği de önem arz etmektedir.

TEK VE ÇİFT DOZ

    Tek bir kahve stilinden devam etmek yerine çift doz seçenekleri ile istediğiniz şekilde ayarlama yapabilirsiniz. Profesyonelce bir kahve seçiminden bahsederken şaka yapmıyorduk. Kahveniz ister filtre olsun, isterseniz sütlü; tamamen size ve zevkinize bırakıyoruz. Sizin söz sahibi olduğunuz bir mutfakta her daim yardımcınız olsun istiyorsanız, doğru adrestesiniz.

    Kahvenin asıl sırrı doz ayarlaması ve bu ayarlama sonrası doğru işlenmesidir. Bu kadar önemli bir sırrın sizin hizmetinizde olması size verdiğimiz değeri gösterir. Her daim ön planda zevklerinizin olması bizim için önemlidir.

AYARLANABILIR PORTAFILTER DESTEĞI

    Kahve makinalarının en önemli elemanından bahsetmezsek eksik bir kahve deneyimi yaşayacağınızdan endişe ediyoruz. Portafilter, portatif filtre tutacağı olarak da ifade edildiği gibi kahve sepetinizi tutarak espresso deneyimi yaşayabilirsiniz. Tek tip bir kahve deneyimi değil damak zevkinize uygun tatlar ayarlamak sizi daha özel kılacak.

    Ayrıca filtrelerin kâğıt olmaması sürekli değiştirilmesine gerek bırakmadığı için hem cebinizi korurken hem de enerjinizi harcayarak zaman kaybetmenize engel olacak. Sağlık açısından da görülmüştür ki kâğıt filtreler yerine metal veya altın kaplı filtreler kahvenin tam tadının geçmesini sağlayarak sağlığınıza katkı sağlamış olur.

PATENTLI KAHVE DEĞIRMENI

    Ek bir değirmen almayıp hem cebinizi hem de enerjinizi koruyabilirsiniz. Ek hiçbir parçaya gerek duymadan kendi bünyesinde bulunan değirmenler ile kahvenizi istediğiniz seviyede öğütüp kahvenizi yapabilirsiniz. Şık görünümü ile de göze hitap eden Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı konik değirmenleri ile de istediğiniz gibi çalışmaya ve damak zevkiniz için en doğru olanı bulmaya çalışıyor. Mikrometrik ayarlama ile tüm bu doğru işi en ince ayrıntısına kadar güvenle öğütüp size servis ediyor. Sizin için her şeyin en incesi düşünülüyor.

Patentli olması sayesinde yaşanabilecek olan herhangi bir sorun veya durum karşısında kolaylıkla yardım sağlanabilir. Bu sayede aklınıza bir durum takıldığında geri dönüşsüz ürün gibi düşünmenize bir son verip rahatlıkla kullanıma devam edebilirsiniz.

HAVA SOĞUTMALI MOTOR

    Kahveleriniz olurken teknik sorunlar ve tehlikeli durumlar yaşamamanız için soğutmalı sistemlerimiz ile güvenli bir deneyim sunuyoruz. Hava soğutma sistemleri ile temiz hava ile sıcak hava değişimleri yaparak ısınan havanın başta motora sonrasında ise size karşı tehdit olmasını engelliyor. Bu sistem sayesinde güvenlik her daim üst seviyede tutularak rahatlığınız amaçlanır.

Mutfakta Estetik Bir Görünüm Yakalamak

    Duruşu ile yer kaplamayan ayrıca hafifliği ile de kolay yer değiştirilebilen tasarımı sayesinde zorlanmadan herhangi bir yerden başka yerlere kolayca taşıyabilir ve yer ayarlama konusunda sıkıntı yaşamazsınız. Şık görünümü sayesinde ise kıskanılacak bakışlara maruz kalabileceğiniz gibi makine tasarımı sayesinde kahve satışlarınızda da artış yakalayabilirsiniz. Paslanmaz özelliği sayesinde ise herhangi sıvı temasında dahi içiniz rahat olabilir. Böylece görünümü hiçbir zaman eskimez. Estetik bir görünüm için tonlarca para dökmeye bir son verip Elektra Belle EPoque Kahve Makinesini inceleyebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • Ağırlık 28 kg net / 35 kg ambalajlı
  • boyutlar          H 690 - L 290 - P 450 mm
  • Konik değirmenler     68 mm - Kalın 25 mm
  • Motor 500 dev / dak
  • Sıklık   56/60 Hz
  • Voltaj  230 - 240 V
  • Öğütme süresi ayarı   Tek doz 1,8 / 1,9 sn - Çift doz 3,6 sn

Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı Fiyatı

 

   Hem yüksek bir güvenilirliğe sahip, hem estetik bir görünümü olan ama aynı zamanda da fiyatı da uygun olsun istiyorsanız doğru adrestesiniz. Diğer kahve makineleri ile kıyaslandığında fazla kullanışlı özellikleri ile ayrıcalıklı olduğu gibi fiyat konusunda da ayrıcalıklıdır. Cebinizi her daim düşünen ve sizin kullanımınıza uygun tasarımı ile her daim yanınızdadır. Ürünün fiyatını taksit seçeneklerini ve indirimlerini ayrıntılı incelemek için sitemiz üzerinden Elektra Belle Epoque Kahve Makınesı Fiyatı yazarak taksit seçeneklerine ve indirim bölümlerine ulaşabilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR