Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Epinox Cam Kahve Demleme 800 ml Ck 800A
Epinox Cam Kahve Demleme 800 ml Ck 800A

Epinox Cam Kahve Demleme 800 ml Ck 800A (3606025800)

Epinox Cam Kahve Demleme 800 Ml Ck 800A

Epinox Cam Kahve Demleme 800 Ml Ck 800A orta büyüklükteki kahveleri öğüttükten sonra filtreyle süzmeyi sağlayan bir demleme aparatıdır. Kullanılan cam borosilkat camdan üretilmiştir. Borosilkat cam sayesinde kimyasallıktan ve ısı etkisinden korunur ve dayanıklıdır. Sıcakta genleşme yapmaz. Kimyasal kalıntı veya koku barındırmaz. Leke, karartı veya tortu bırakmaz, kolayca temizlenebilir. Yumuşak içimli demleme için uygundur. Kahvenin olmazsa olmazı aromanın tazeliğini ve kalıcılığını sağlar. Modern zamanın en güzel başarılarından biri olan bu ürün hem baristalar için hem de siz evlerinde kahve yapan kahve severler için son derece sevilecek bir üründür. Doğrudan filtre kağıdı kullanarak demleme yapılabilir. Şoka dayanıklıdır. Epinox Cam Kahve Demleme 800 Ml Ck 800A her seferinde aynı tadı yakalayabilmenizi sağlar. Demleme metodu açısından chemax olarak bilinir. Chemax demleme gövde ve tat olarak damlama tipi kahvelere benzerlik gösteren, kahvenin daha yavaş ve daha etkili demlenmesini sağlayan bir yöntemdir. Daha zengin ve daha lezzetli tatlar elde edebilmenizi sağlar, yeni nesil bir üretimdir. Kahve severler için özel olarak üretilmiş, birinci kalite malzeme ve işçilikle hazırlanmış demleme ekipmanlarından biridir. 800 ml haznesi 6 bardak kapasitesi sunar. Ahşap tutacakları sayesinde el yakmaz ve tutacaklar tamamıyla ısıya dayanıklıdır. Su geldiğinde şişme veya kabarma yapmayan kaliteli ahşaptan oluşmuştur. Epinox Cam Kahve Demleme 800 Ml Ck 800A ocakta ısıtılabilir, labaratuvar camlarından yapıldığı için üstün teknolojiye sahiptir.

Dönemin en başarılı tasarımlarından biri olan bu Epinox Cam Kahve Demleme 800 Ml Ck 800A ürünümüz son derece şık ve zarif olmasının yanı sıra basit kullanımda hayran bırakacak bir tat ve aroma sağlar. Yumuşak içimli kahveler için gönül rahatlığıyla ürünümüzden yararlanabilirsiniz. Epinox Cam Kahve Demleme 800 Ml Ck 800A ürünümüzü satın almak için ‘telefonla sipariş’ veya ‘hemen al’ seçeneklerini kullanabilir, taksitli ödeme imkanlarımızdan yararlanabilirsiniz. Kesinlikle beğeneceğinizi umduğumuz bu ürünü ‘tavsiye et’ seçeneğine basarak daha fazla insanın beğenisine sunmamıza yardımcı olabilirsiniz.

Teknik Özellikler

800 ml hazne

Borosilkat cam

Ahşap tutacak

Chemax gövde

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR