Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Epinox French Press Gold 350 ml Hlk 350G
Epinox French Press Gold 350 ml Hlk 350G

Epinox French Press Gold 350 ml Hlk 350G (3603000200)

Epinox French Press Gold 350 Ml Hlk 350G

Epinox French Press Gold 350 Ml Hlk 350G ürünümüz envai çeşit bitkiyi kaynatabilme olanağına en kısa sürede ulaşmanızı sağlar. Dışarıda veya evlerimizde her mevsim sıcak içecekler tüketiyoruz. Bunların başında da bitki çayları geliyor. Çayın demlenmesi, çaydanlığın kullanımı ve açık çay kullanımı süzme zorluğundan dolayı üşenmemize hatta yalnızken yapmamamıza bile sebep oluyor. Birçok insan çayı sevmesine rağmen çay taneleri ağzına geldiği için içtiği çaydan rahatsız oluyor veya tam anlamıyla keyif alamıyor. French Press bu konuda yapılmış günümüzün en iyi çözümlerinden biridir. Geniş bir filtresi vardır ve bitkiyi veya tozu atıp filtreli aparatını içine taktıktan sonra sıcak suyu eklediğinizde demleme işlemini kolayca gerçekleştirirsiniz. Demlenen sıcak içeceğinizin süzgecine sonuna kadar baskı yaptıktan sonra bardağa koyduğunuzda hiçbir tanenin bardağınıza geçmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Bu ürün sayesinde bitki çayları yapabilir ve tek başınızayken koca bir çaydanlığı kullanma gereksinimini ortadan kaldırabilirsiniz. Epinox French Press Gold 350 Ml Hlk 350G altın rengi akmaz ve solma yapmaz. Ürün kolayca temizlenebilir ve geniş aralıklı filtresi sayesinde içeriğinde çay tanesi veya bir kabuk bırakmaz. Bulaşık makinesinde yıkanabilir ve yıpranmaz. Son derece kalitelidir, tortu veya koku bırakmaz. Sert içimli kahve sevenler için de tercih edilebilecek bir performans ürünüdür. Özellikle filtre kahve yapımını hem hızlı hem de pratik hale getirir. Filtre kağıdı veya başka herhangi bir ekipman gerektirmez, kendiliğinden yeterlidir. İçindeki aparatlar birbirlerinden ayrılabilir, bu da yıkanmasını kolay ve detaylı hale getirir. Yaptığınız içeceklerin demlenme süresini içeceğinizi görerek kendiniz ayarlayabilirsiniz. Bu süre beş-altı dakikayı hiçbir şekilde geçmeyeceği için her halükarda zamandan da tasarruf etmiş olacaksınız.  Her evde ve kafede ihtiyaç duyacağınız bu Epinox French Press Gold 350 Ml Hlk 350G , 350 ml haznesiyle keyifli sıcak içecekler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Pratikliği ve kazandırdığı konfor ile Epinox French Press Gold 350 Ml Hlk 350G i şu anda sitemizdeki uygun fiyatlardan yararlanarak satın alabilirsiniz. Ürün alışverişi gerçekleştirmek için ürün sayfasında bulunan ‘telefonla sipariş’ seçeneğinden kişisel bilgilerinizi doldurarak veya ‘hemen al’ seçeneğini kullanarak taksit imkanlarımızdan da yararlanarak satın alabilirsiniz. Sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebildiğim bu Epinox French Press Gold 350 Ml Hlk 350G şık ürünü satın aldıktan sonra ‘tavsiye et’ seçeneğine tıklayarak sizin gibi başka insanların da memnun bir alışveriş yapmasını sağlayabilirsiniz. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR