Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2
Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2
Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2

Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2 (3605002000)

Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2

Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2 modern zamanın yeni demleme ürünlerinden biri olan seramik kahve demleyici özel demleme filtresi kullanır. Bu demleyici sayesinde hayran kalacağınız ve çok lezzetli bulacağınız kahve deneyimi elde edeceksiniz. Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2 hafiftir ve temizlemesi kolaydır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir, herhangi bir dayanıklılık kaybı olmaz. Ürünümüz sayesinde suyun akışını, sıcaklığını ve zamanlamasını ayarlayarak kendi ağız tadınıza göre aromalar elde edebilirsiniz. Kahve ile suyu her noktada buluşturan spiralli yapısı sayesinde kahve aroması en iyi şekilde kupaya veya fincana ulaşır. Usta baristalardan evlerinde kahve yapan kahve severlere kadar herkesin kolaylıkla yapabileceği bu demleme yöntemi oldukça kolaydır ve nitelikli bir kahve demleme ekipmanıdır. Seramik, külah şeklindeki bu araç geleneksel kahve demleme araçlarının günümüzdeki yeni versiyonudur. Tasarımı ve kullanım kolaylığı kadar alınan sonuç da kaliteli olur. Filtre hariç başka bir ekipman gerektirmez, son derece kullanışlıdır. Hem evlerinizde kendi kendinize hem de bir profesyonel olarak kullanabileceğiniz bu Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2 tam bir performans ürünüdür. Hepimizin bildiği üzere kahve tadı ve aromasıyla oldukça keskin veya oldukça yumuşak olabilir. Kahve aromasını ayarlamak ve kahve kıvamını tutturabilmek çok önemlidir. Seramik demleme de bunu en kolay yolla sağlayan araçtır.

Yaptığınız kahveyi en lezzetli şekilde içmenizi sağlayacak olan bu Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2 kaliteli ürünü sitemizden en uygun fiyata satın alabilirsiniz. Kişisel bilgilerinizi doldurarak ‘telefonla sipariş’ seçeneğinden veya sitemizde yer alan ‘hemen al’ seçeneğine tıklayarak ürümüzü alabilirsiniz. Sitemizde yer alan taksitli ödeme seçeneklerinden faydalanabilir ve Epinox Seramik Demleme Beyaz Fsb 2 fiyat performans ürününe sahip olabilirsiniz. Seramik demleme ile alacağınız başarılı ve keyifli sonuçları başka müşterilere de ‘tavsiye et’ seçeneğine tıklayarak onların memnuniyetlerine sunabilirsiniz. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR