Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni
Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni

Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni (F83 E-)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺77.333,47
İndirimli : ₺35.444,51  + KDV
KDV Dahil : ₺42.533,41

Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni

Bir fincan lezzetli kahve hazırlamaya başlarken, taze kavrulmuş kahve çekirdeklerini damak tadınıza ve demleme şeklinize uygun olarak öğüterek ilk adımı atabileceğiniz makinamız Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni , her kahve çekirdeği yüzlerce tat ve aroma barındırır. Doğru bir kahve demleme sürecinde, öğütme inceliklerinden doğrusunu bulabilmek en önemli detaydır. Kahvenin her metodu için farklı bir öğütme ihtiyacı bulunur. Bunlar mikronluk farklar olmasına rağmen lezzet olarak yarattığı tat oldukça farklıdır. Bu tatları kahve öğütme makinesi ile yakalayabilirsiniz. LCD dokunmatik sezgisel dilde üretilen kullanım paneli sayesinde yeni değişen baristalarınız dahi kolayca kavrayıp lezzetli kahveler üretebilecek. Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni Fiyatı kategorisine kıyasla en iyi fiyata ve performansa sahip olup kafeler, işletmeler ve barlar için tasarlanmıştır. 1,5 kg hazne kapasitesine sahip modelimiz tamamıyla sağlam malzemeden imal edilmiştir. 650 w motor hücüne sahiptir. Saniyeler ile ayar yapabileceğiniz 1500 gram kahve çekirdeği haznesine sahiptir. 83 mm disk çapına sahiptir. Lezzetli kahveleri aromasından ayırmadan öğütebilen mükemmel performansa sahip olan Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni modelimizin dişli tipi flat tır. Sitemizden Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni Fiyatı nı inceleyebilirsiniz. Yüksek performans ve kalitesini değerlendirdiğimizde kesinlikle önerebileceğimiz modelimizi satın alarak aynı gün teslimat seçeneğiyle hemen tarafınıza ulaşır. Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni Fiyatı dolayasıyla kargo ücretsizdir.

Ürün açıklaması :

Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni

*En yaygın kahve demleme metodlarına uygun öğütme yapabilmek için ihtiyaç olan ekipman nitelikli kahve çekme makinesidir. Kahve çekme makinesinde farklı içecek türleri için farklı öğütme dereceleri kullanılır. Espresso, drip coffee ve french press için farklı öğütme tercihlerini kullanarak daha farklı sonuçlar elde edebilirsiniz.
En yaygın yöntemler baz alındığında “Kahve öğütme sırası” inceden kalına şu şekildedir;

• Türk kahvesi: En ince öğütülmüş kahvedir. (Pudra kıvamında)

• Espresso:Türk kahvesinden biraz daha kalın öğütülür. (Sofra tuzu kıvamında)

• Sifon kahve demleme ve moka pot: Popüler bir filtre kahve demleme yöntemidir. (Sofra tuzu ile toz şeker arası kıvamında)

• Pour over, kağıt filtre ve cold brew: 3. Dalga akımı ile birlikte popüler olan yöntemler arasındadır. (Toz şeker kıvamında)

• French press: En kalın öğütülen kahvedir. Kullanılan filtre çok ince olmadığı için ve suyun içinde bekleyerek demlendiği için kalın öğütülmektedir. (Kaya tuzu kıvamında)

*Piyasada var olan kahve değirmenlerinin sayısı oldukça fazla. Burada önemli olan ihtiyacınıza doğru yön vererek, karar vermeniz. Kahve öğütücü fiyatlarını sitemizden inceleyin.

*LCD dokunmatik ekran ve elektronik kontrol.

Teknik özellikler :

Fiorenzato F83 E Kahve Değirmeni

Hazne kapasitesi: 1,5 kg

Dişli Tipi: Flat

Güç: 650 W

Motor hızı: 1350 rpm

Dozaj ayarı: saniye ile.
83 mm öğütücü dişli çapı.
1500 gram çekirdek haznesi.
230 / 240 V, 650 W
Ölçüler (G x Y x D): 230 x 670 x 290 mm

Ringli mikrometrik öğütme ayarı: sürekli
Boya işi: standart
Çatal: standart
Doz ayarlama: saniye olarak
Değirmen tipi: düz
Taşlama çapı: Ø 64 mm
Freze hızı: 1350 / dak (50 Hz) -
1550 / dak (60 Hz)
Zil kapasitesi: 1,5 kg
Net ağırlık: 13 kg
*Teknik Özellikler ve İçerik Üretici firmanın yayınladığı bilgilerdir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR