Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Frenox Bar Buzdolabı 2 ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 cm Çarpma Kapılı
Frenox Bar Buzdolabı 2 ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 cm Çarpma Kapılı

Frenox Bar Buzdolabı 2 ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 cm Çarpma Kapılı (ST350-R290)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺93.043,69
İndirimli : ₺42.645,03  + KDV
KDV Dahil : ₺51.174,03

 

 

Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138x50x91 Cm Çarpma Kapılı İle Yiyeceklerinizin Ömrünü Uzatın

       Yiyeceklerin ömrü sanıldığından daha kısadır. Hava teması, ışık teması yiyeceğin ömrünü etkileyen en temel noktadır. Işıksız ve havasız bir ortam da yiyecek için zararlıdır. Her iki koşulda da dengenin sağlanması gerekir. Sınırsız ömürlü bir yiyecek düşünmek imkânsız olduğu için bir ürünün ömrünü ne kadar uzatabilirsek o kadar iyidir. Bu uzatma işleminde asıl önemli olan iyi bir muhafaza şeklidir. Yiyeceğinize uygun ısı, uygun ışık aktarımı ve en önemlisi doğru bir hava akışı sağlanması gerekmektedir. Durgun hava yerine her zaman temizlenen bir ortam nasıl insanlar için önemliyse yiyecekler için de önemlidir. Yiyeceklerimizi genellikle muhafaza ederken kullandığımız buzdolaplarını seçerken bu temel gerekliliklerin sağlanıp sağlanmadığına dikkat edilmeli. Sağlanmadığı takdirde yiyeceklerin normal ömrü git gide kısalmış olur. Bu durum da size hem tat konusunda olumsuzluklar yaratırken sağlığınızı da riske atmış olur. Damak zevkiniz için, sağlığınızı korumak için doğru buzdolabı tercihi yapın.

         Özellikle de kullanılan ürünler bir işletme ortamındaysa yani bir restoran, kafe, bar gibi işletmelerde buzdolabı kullanacaksanız kriterleriniz sadece ana noktalar olmamalı.

Her Şeyi Sığdırın, Dışarıda Ürün Kalmasın

          Frenox Bar Buzdolabı, 3 kapılı geniş bir modeldir. Bu sayede her türlü sisteme ayak uydurabilir bir kapasitesi vardır. Ürün yetiştirme derdinize çözüm olarak toptan ürün alabilirsiniz ama bu ürünlerinizi nasıl muhafaza edeceğinizi sorgulamak biraz can sıkıcıdır. Bu noktada geniş bir buzdolabı ve kolay kategorize edebileceğiniz kapı modelleri ile çözüm üretebilirsiniz. Bu noktada 3 kapılı geniş iç hacme sahip bar model olan Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138x50x91 Cm Çarpma Kapılı ile bu çözme biraz daha kalite getirmeniz mümkün. 3 kapılı olmasının yanı sıra ürünümüz sizlere 2 adet raf gibi geniş bir alan sunmaktadır.  İstediğiniz bu rafları dizayn edebilirsiniz.

         Ayrıca bar model olmasından kaynaklı ürünlerinizi rahatlıkla muhafaza ederken mutfak tasarımınızı da bozmak zorunda değilsiniz. Uygun yüksekliği ve genişliği ile her yere sığabilir. Mutfak veya işletme temposunda zamandan kazanmak için ürün alma mesafenizi kısaltabilirsiniz. Bu konuda bu model tam size göre bir kolaylık ile gelir.

Sıcak Soğuk Teması Kesinlikle Olmaz

       Kaliteli izolasyonu sayesinde dışarıda sıcaklık ne olursa ürünlerinizi rahatça saklayabilirsiniz. Özellikle mutfakta oluşan sıcaklık artışı ile yiyeceklerinizi kesinlikle temasa girdirmez. Doğru hava akışı ile de durgun hava yerine sürekli yenilenen bir sistemi mevcuttur. Yiyecekleriniz veya ürünleriniz ne sıcak hava ile temas ederken ne de durgun havaya maruz kalır.

       Bazı dolap sistemlerinde kapıların tam kapanmamasından, kapandıktan sonra kendiliğinden açılmasından kaynaklı sıcak hava teması yaşanabiliyor. Bu teknik bir sistem sorunudur. Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138x50x91 Cm Çarpma Kapılı dolaplarda böyle teknik sorunlarla kesinlikle karşı karşıya kalmazsınız. Çarpma kapılı olmasından kaynaklı kolayca hafif bir ittirme ile kapanabilir. Kapandıktan sonra tekrar açılma gibi bir risk söz konusu değildir. Bu yüzden tekrar tekrar dolap kapaklarını kontrol etmenize gerek yok.

      Ayrıca dijital termostat ve gösterge paneli ile ısı akışını da kontrol edebilirsiniz. He ürünün ve yiyeceğin tadını verimli alabilmek için muhafaza edilmesi gereken ısı koşulları farklıdır. Bu ısı koşullarını dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Temizlik ve Hijyen Avantajları Sayesinde Uzun Yıllar Boyunca Mutfağın Yardımcısı Olmaya Aday

      Kir tutmaz özelliği sayesinde ağır yağ kullanımı sırasında üzerine veya içine dökülen kirleri dahi kolayca su ve deterjan yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bünyesinde bu temizlik sonrası deterjan türevlerinin hiçbirini barındırmaz. Yiyeceklerinizin veya ürünlerinizin deterjan türevleriyle hiçbir zaman dolap içinde temasa girmediğine emin olabilirsiniz.

         Paslanmaz gövdesi sayesinde de ne kadar su ve deterjan ile temasa girerse girsin yapısında bir paslanma gözlenmez. Ayrıca kullanım sırasında yaşanılan aksilikler karşısında da bir kırılma, çizilme, bükülme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Hem Doğayı Hem De Sizi Düşünen Bir Ürün

         Buzdolaplarının olmazsa olmaz özelliği olan defrost sistemi ürünümüzde de bulunmaktadır. Fakat daha kaliteli bir yapısı mevcut olduğu için bu sistemi çok iyi şekilde kullanır. Buzdolaplarında elektrik kesintisi, kapak açık kalma gibi alışılmadık sorunlarda buzlanma yaşanabilir. Ama ürünümüzün kalitesi ve defrost özelliği sayesinde buzlanma gibi kötü koşullarla yüz yüze gelmeniz mümkün değildir.

        Ayrıca dolabı kullandığınız elektrik sistemine de ağır gelmeyen bir enerji motor dönüşümü mevcuttur. Harcadığı elektriği tasarruflu bir şekilde enerjiye çeviren motorumuz sayesinde faturalarınızda da ek gelirlerle karşılaşmazsınız.

        Bu ürünümüzde de doğaya zararsız poliüretan maddesi izolasyonda kullanılmıştır. Poliüretan doğa dostu bir maddedir ve dolayısıyla yiyeceklerinize de bir zarar vermez. Aksine onları korumuş olur.

         Hem doğayı hem sizi düşünen ürünümüzün fiyat seçeneklerini incelemek için sitemiz üzerinden Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138x50x91 Cm Çarpma Kapılı Fiyatı şeklinde arama yaparak taksit ve ödeme koşullarını inceleyebilirsiniz. Kargo imkanları ödeme kısmında karşınıza çıkacaktır. Kendinizi ve cebinizi hiç yormadan sahip olabilirsiniz.

Diğer Teknik Detaylar

  • İç Sıcaklık (Temperature) : +2/+12 °C
  • Hacim (Volume) :310 Litre
  • Güç (Power) : 0.25 Kw
  • Ölçüler (Dimensions) : 138 x 50 x 91 Cm
  • Paket Ölçüsü (Packing Dimensions) : 150 x 60 x 105 Cm
  • Ağırlık (Weight) :123 Kg
  • Paslanmaz Özelliği (Stainless Steel Type) : 430
  • İzolasyon Kalınlığı (Insulation Thickness) :30 mm
  • Raf Adedi (Shelf Unit): 2
  • Soğutma Gazı (Cooling Gas) : R134A
  • Voltaj (Voltage) : 220 V / 50 Hz
  • Kapı Adedi : 3

Not : Ürün özellikleri üretici firma Frenox’dan  temin edilmiştir.

 

Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 Cm Çarpma Kapılı

 

Frenox Bar Buzdolabı, 3 kapılı geniş bir modeldir. Kaliteli izolasyonu sayesinde dışarıda sıcaklık ne olursa ürünlerinizi rahatça saklayacabileceksiniz. Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 Cm Çarpma Kapılı Fiyatı nı sağladığı kalite ve özelliklerde sonuna kadar hak eden bir üründür. Çarpma kapılı olmasından kaynaklı kolayca kapanabilir. Ve açık kalma gibi problemler  yaşamanızı engeller. Paslanmaz gövdesi ile uzun yıllar sağlam olarak kullanabilirsiniz. Ürünümüz sizlere 2 adet raf gibi geniş bir alan sunmaktadır. Güzel rengi ile şık bir üründür. Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 Cm Çarpma Kapılı Fiyatı ile sizlere alım kolaylığı sağlamakta, kalitesi ile güven vermektedir. Buzdolaplarının olmazsa olmaz özelliği olan defrost sistemi ürünümüzde bulunmaktadır. Böylece buzlanma gibi kötü koşulları önleyecektir. Enerji tüketimi olarak çok verimli bir üründür. Bu ürünümüzde de doğaya zararsız poliüretan maddesi izolasyonda kullanılmıştır.  Kullanımı oldukça kolay oran ürünümüzde dijital termostat ve  gösterge paneli ile ısıya hükmedeceksiniz. Frenox Bar Buzdolabı 2 Ve 8 C Paslanmaz Gövde 138*50*91 Cm Çarpma Kapılı Fiyatı nın uygunluğu ve kalitesi ile profesyonel mutfaklarınızı yakışacak bir modeldir. Satın aldığınız takdirde ücretsiz kargo seçeneği ile sizlere en kısa zamanda teslim edilecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR