Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 ve 8
Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 ve 8

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 ve 8 (USN3)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺107.118,54
İndirimli : ₺49.096,00  + KDV
KDV Dahil : ₺58.915,20

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 Ve 8


Frenox Cihaz Altı Buzdolapları geniş kapasiteli yüksek kullanım kalitesi bulunan bir üründür, çarpma kapıları bulunur ve bu sayede kapılar çabuk bozulmaz. Uzun ömürlü kullanım süresi sayesinde siz değerli müşterilerimize sorunsuz bir deneyim sunuyor. Maksimum performans minimum fiyatıyla sizlerin kullanımına olanak sağlıyor. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları zamanla performansı düşmez, her zaman tam kapasiteli olarak siz değerli müşterilerimize hizmet sağlar. Uzun yıllar sorunsuz bir kullanım istiyorsanız doğru ürünü tercih ediyorsunuz. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları çevreye herhangi bir zararı yoktur, çevre dostu bir üründür, bu ürünü satın alarak sadece maksimum performans elde etmiş olmazsınız ayrıca çevreye zarar vermeden kullanım sağlamış olursunuz. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları oldukça geniş kapasitesiyle birçok ürünü sorunsuz bir şekilde saklayabilir. Ürünümüzün defrost özelliği bulunur, kesinlikle buzdolabının içerisinde buz oluşumuna izin vermeyerek sizlerin kullanım alanını kısıtlamaz, ayrıca buzlanmanın oluşmasına izin vermeyerek cihazınızın bozulmasına, sürekli sorun çıkarmasına imkan tanımaz.  Frenox Cihaz Altı Buzdolapları paslanmazdır, bu sayede herhangi bir sağlık sorunu oluşmasının önüne geçer. Dijital kumanda paneliyle sizlere teknolojik bir çalışma imkanı sağlar. Yüksekliği ayarlanabilir paslanmaz ayakları sayesinde istediğiniz cihazın altına yerleştirebilir ve sorunsuz bir biçimde kullanabilirsiniz. Yerler ne kadar ıslak olursa olsun paslanmaz ayakları sayesinde hiçbir hasar almaz. Siz müşterilerimiz için maksimum kalite ve performansta kullanabilmeniz için tasarlanmıştır. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları temizlenmesi çok basittir, rahat  bir şekilde hızlıca temizleyebilirsiniz. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 Ve 8 Fiyatı na sitemizden ulaşarak satın alabilir ve hemen bu kalite ve performansın tadını çıkarabilirsiniz. Uzun yıllar hiçbir sorun yaşamadan hem paradan hem zamandan tasarruf edebilirsiniz. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları oldukça güçlü performansının yanında çok sessiz çalışır, ve gereksiz gürültü çıkarmaz. Özel su buharlaştırma sistemi sayesinde buzdolabının içinde su oluşumuna izin vermez, bu sayede kullanım ömrü uzar ve siz müşterilerimiz hiç sorun çekmeden uzun zaman kullanabilirsiniz. Sökülebilir kapısıyla sizlere oldukça rahat temizlik imkanı sağlar. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 Ve 8 Fiyatı nı ve size sağlayacağı performansı düşünüp hemen ‘satın al’ butonuna basarak bu ürünün sahibi olabilirsiniz. Uzun süreli, yüksek performanslı, paslanmaz ve defrost özellikli bu buzdolabını sizlere gönül rahatlığıyla önerebiliriz.

Şık görünümüyle koyduğunuz yere yeni bir hava katacak bu buzdolabının hemen sahibi olabilirsiniz. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 1865*60*60 2 Ve 8 Fiyatı nın sizlere sağlayacağı performans ve kalitenin çok altında olacağını fark edeceksiniz.

Ürün Özellikleri

Ürün Çarpma Kapılıdır

İç Derinlik: 43 cm / 53 cm (GN 1/1 Kapasiteli)
35/40 Kg/m3 Çevre Dostu HCFC Free Poliüretan İzolasyon
Dijital Kumanda Paneli
Elektrik Reziztanslı Otomatik Defrost
Özel Su Buharlaştırma Sistemi (Sıcak Gaz)
Yüksekliği Ayarlanabilir Paslanmaz Ayaklar
Özel, Kapı Menteşe Sistemi
Temizlenebilir ve Sökülebilir Manyetik Kapı Contası
Dış Ortam Sıcaklığı: + 43°C & % 65 Nem

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR