Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 ve 8
Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 ve 8

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 ve 8 (UGN3-2D)

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865x70x60 2 Ve 8 İle Standart Buzdolaplarının Yetmediği Noktalara Erişin

      Günümüzde en çok kullanılan buzdolapları mutfak tipi buzdolaplarıdır.  Fakat bu buzdolaplarını büyük mutfaklarda kullanmak sıcak bakılan bir fikir değildir. Çünkü restoran ve işletmek gibi mekanların mutfak tasarımları farklıdır. Mutfak çalışanlarının hızlı hareket edilmesine uygun dizayn edilir. Bu tasarıma uygun olarak kullanılan buzdolapları genelde cihaz altı buzdolaplarıdır. Bu buzdolapları da seçilirken binbir çeşit içinde kaybolmak çok olası bir durum. Fakat cihaz altı buzdolaplarının da temel sır noktaları vardır.

Cihaz Altı Buzdolabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

         Cihaz altı buzdolapları genelde tek tip gibi görünse de her cihazın farklı özellikleri farklı tasarımları vardır. Seçiminizi yaparken bu özellikleri tek tek incelemek durumunda kalabilirsiniz. Peki bu incelemeniz gereken ve aramanız gereken noktalar nedir:

  • Kullanacağınız mutfak için yeterli boy ve genişliğe sahip olmalı. Büyük ve küçük olması durumunda tasarımda değişiklik olabilir. Bu da mutfakta çalışma temposunu etkileyebilir.
  • Yiyeceklerinizin doğru soğutma sistemi ile muhafaza ediyor olması gerekir. Doğru hava akışı sağlanamadığı zaman yiyeceklerin ömrü git gide kısalır. Bu ömür kısalma sonucunda çürümeler meydana gelir. Bu çürümeler her zaman gözle görülmeyebilir. Başlangıç çürümelerinde sağlığınızı tehdit etse dahi farkında olamayabilirsiniz.  Bu da sizin ve sunum yaptığınız kişilerin sağlığını tehlikeye sokabilir.
  • Işığa maruz kalma durumu bir yiyecek için önemlidir. Çünkü ışığa maruz kalımına o ürünün çürümesini yine hızlandırmaktadır. Bu yüzden genelde buzdolaplarının kapanma durumunda yiyeceklere ışık verimi yapılmaz. Bu yüzden cihaz altı buzdolapları seçimi yaparken de ışık maruz kalımına dikkat etmeniz gerekmektedir.
  • Koku durumları da aynı şekilde yiyeceğin ömrünü kısaltırken aynı zamanda ürünlerinize tek tip koku yapışmasına neden olur. Bu yüzden de yemeklerden tat almak zorlaşabilir. Kokusunu alamadığımız bir ürünün tadını da alamayız. Bu yüzden dolabınızın tek tip kokması sunumunuzu doğrudan etkileyecektir. Bu koku sorununun önüne geçilmesi için doğru havalandırma sistemleri gerekir. Hava akışı doğru sağlandığı takdirde hem koku sorunu söz konusu olamaz hem de yiyeceklerinizin ömrü arttırılmış olur.

Tüm bu özellikleri bünyesinde barındıran bir cihaz altı buzdolabı aramak ve bulmak saatlerinizi alabilir. Mutfak dünyasında zamanın önemli olduğu konusunda hemfikir olduğumuza göre size bir öneride bulunmak istiyoruz:

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 Ve 8

  • 6 çekmece özelliği ile ürünlerinizi sıkıştırmak zorunda değilsiniz. Kolay sınıflandırılabilir olması özelliği sayesinde yiyeceklerinizi 6 ana temel gruba ayırıp muhafaza edebilirsiniz.
  • Her işletmeye uygun boyutları mevcuttur. Mutfak tasarımınıza kolaylıkla uyum sağlayabilir. Bu yüzden cihaz altı dolap alırken hızınızı düşürmek zorunda değilsiniz, her türlü koşula uyum sağlaması gereken cihazdır.
  • Ayrıca 6 çekmece olmasının yanı sıra 8 ve 4 çekmeceli gibi modelleri de mevcuttur. Kategori sayınıza ve alanınıza göre tercihler yapabilirsiniz.
  • İzolasyon için 35/40 Kg/m3 Çevre Dostu HCFC Free Poliüretan İzolasyon maddesi doğaya zararsız olması nedeniyle tercih edilmiştir.  Çünkü poliüretan doğa dostu olarak bilinen bir maddedir. Böylece hem yiyeceklerinizi hem de doğayı korumuş olursunuz.
  • Diğer ürünlerimizde olduğu gibi bu üründe de dijital kumanda paneli, elektrik rezistanslı otomatik defrost sistemi bulunmaktadır.  Bu sayede mutfağın istediğiniz bölmesinde olursanız olun değişimleri kontrol edebilirsiniz. Elektrik rezistans sistemi konusunda da faturalarınıza ek yansımalar gelmesinden korkmayın. Enerji tasarrufu ile sürpriz faturalarla karşılaşmanız söz konusu değildir.
  • Bunların yanında özel su buharlaştırma sistemi bulunmaktadır. Bahsettiğimiz olması gereken temel özellik buradadır. Su buharlaştırma özelliği sayesinde içeride su birikimi olmaz ve doğru bir hava akışı sağlanabilir. Yiyeceklerin ömrünün yanı sıra sağlığınız için de olması gereken bir sistemdir.
  • Yüksekliği ayarlanabilir paslanmaz ayakları vardır. Bu sayede Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 Ve 8 istediğiniz seviyeye çekebilirsiniz. Rahat çalışma sisteminiz ne ise size uyum sağlar. Paslanmaz özelliği sayesinde de herhangi bir sağlık sorunu ortaya çıkmaz. Temizlik işlemleri sırsında da ne kadar sıvı ve deterjana maruz kalsa da paslanmaz. Bu konuda da rahatlıkla temizleme işlemini halledebilirsiniz.
  • Kapı contaları manyetik yapıda olup, kolayca sökülebilir. Bu sayede temizlemesi basit bir üründür. Saatlerce temizlik için uğraşıp hala temizlenmemiş yerleri görmek sizi fazlasıyla sinirlendirebilir. Bu sinir kısmına geçmek durumunda değilsiniz. Rahatlıkla manyetik kısımdan kapıları sökebilirsiniz. İşleminiz bittikten sonra da yine manyetik olmasından kaynaklı kolaylıkla contaları birleştirip takabilirsiniz. Ayrıca kapı sistemi oldukça güvenlidir. Çıkarıp takma durumlarında sorun oluşmasından korkmanıza gerek yok.
  •  Dışarı ne kadar sıcak olursa olsun kesinlikle ısı sızdırması yapmaz. Isı alışverişini gerçekleştirmediği için yiyeceklerinizde herhangi bir sorun oluşmaz. Yiyeceklerinizin yanı sıra dolabın etrafında bulunan cihazlara da bir zararı söz konusu değildir.
  • Çeşitli taksit seçeneklerini sitemiz üzerinden incelemek için Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865x70x60 2 Ve 8 Fiyatı araması yaparak ürünün fiyat özelliklerine ulaşabilirsiniz. Cebinizi de düşünen ürünümüze kargo hizmetleri ile de kolayca sahip olabilirsiniz.

Diğer Teknik Detaylar

  • Dış Ortam Sıcaklığı : + 43°C & % 65 Nem
  • İç Derinlik : 43 cm / 53 cm (GN 1/1 Kapasiteli)
  • 35/40 Kg/m3 Çevre Dostu HCFC Free Poliüretan İzolasyon

 

 

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 Ve 8

 

Ürünümüzün diğer modellerden bir farkı 6 çekmeceli olmasıdır. İşletmelerinizde alana göre farklı boyutlara sahip bir üründür.  Size uygun olanı tercih edebilirsiniz. 8 çekmeceli, 4 çekmeceli gibi modellere sahiptir. İzolasyon için 35/40 Kg/m3 Çevre Dostu HCFC Free Poliüretan İzolasyon  maddesi doğaya zararsız olması nedeniyle tercih edilmiştir. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 Ve 8 Fiyatı ile sizleri üzmeyecektir. Diğer ürünlerimizde olduğu gibi bu üründe de dijital kumanda paneli, elektrik rezistanslı otomatik defrost sistemi bulunmaktadır. Bunların yanında özel su buharlaştırma sistemi, yüksekliği ayarlanabilir paslanmaz ayaklar gibi özellikleri barındırmaktadır. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 Ve 8 Fiyatı nı ve ödeme seçeneklerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Kapı contaları manyetik  yapıda olup, kolayca sökülebilir. Bu sayede temizlemesi basit bir üründür. Kapı sitemi oldukça güvenlidir. Dışarı ne kadar sıcak olursa olsun kesinlikle ısı sızdırması yapmayacaktır. Ürünlerinizi gönül rahatlığıyla muhafaza edebilirsiniz. Ürünümüzü sizlere kesinlikle önermekteyiz. Sahip olmak için yapmanız gereken tek şey, Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 6 Çekmeceli 1865*70*60 2 Ve 8 Fiyatı nı sizlere sağladığımız uygun ödeme seçenekleriyle ödeyerek siparişinizi vermektir. Ayrıca sizlere ücretsiz kargo ile teslim edilecek bu ürünümüz mutfağınızdı uzun yıllar bulunacak bir üründür.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR