Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20
Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20 (UGL4-2D)

 

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233x70x60 10 20 İle Mutfak Tasarımınızı Değiştirmek Zorunda Değilsiniz

          Mutfak tasarımları genellikle sabit tutulur. Pek değişikler yapılmaz. Bu yüzden hangi cihaz alınacaksa veya hangi ürün alınacaksa mutfağa uydurulmaya çalışılır. Mutfağa uymayan takdirde genellikle o cihaz veya ürünler olduğu yerlerinde kalınır, pek kullanılmaz. Görüntünün işlevde ne kadar önemli olduğu genelde hepimizin yaptığı durumdan anlaşılıyor. Bu yüzden mutfak bütünlüğünüzü bozmak istemeyişinizi anlıyoruz. Ve bu mutfak tasarımınız ne olursa olsun uyumu kolay olan bir ürün önermek istiyoruz.

            Buzdolabı her mutfakta olması gereken bir cihazdır. Yiyeceklerin ömrü, ürünlerin kategorize edilmesi, muhafaza edilmesi gibi birçok temel ihtiyaçlarımız için buzdolabını kullanırız. Buzdolabı seçerken de genel iç özelliklere bakar ve satın alırız. Aslında yaptığımız yanlış değildir, ne de olsa özellikler incelenmeli ve ona göre alınmalıdır. Fakat yaptığımız biraz eksiktir. Sadece özelliklere bakmak mutfak estetiğimizi hiçe saymaktır. Mutfak alanı, mutfakta bulunanların renk uyumları, sıraları gibi görsel uyumlara da dikkat etmek gerekir. Çünkü herhangi bir işletme grubu için buzdolabı alacaksanız o işletmedeki kişilerin o mutfak uyumunda buzdolabına kolay erişiyor olması gerekir. Mutfağınız müşterileriniz tarafından görünecek hizada ise mutfağınızın görünüşü de güzel durmalı. Mutfaktan çıkan yemekler konusunda her bakan kişide bir merak uyanması önemlidir.

          Hem güzellik hem özellik konusunda da seçenekler arasında boğulmanıza gerek yok. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233x70x60 10 20 ile hem mutfağınızın dizaynını değiştirmeyin hem de tüm özelliklere kalite frakıyla sahip olun. Cihaz altı tasarımı sayesinde mutfakta her zaman ürünlere en yakın mesafede olun.

 

Yeterli Kapasite Farkı İle Üstün Çalışma Gücü Bir Arada

      Mutfakta çok fazla ürün barındırabilirsiniz. Bu ürünlerin hepsine aynı uzaklıkta hemen ulaşılabilir konumda olmak istemeniz gayet doğal bir istektir. İsteğinize kulak vererek ürünümüzü 8 çekmeceli bir model şeklinde dizayn ettik. Ayrıca 4 adet bölmenin her birinde 2’şer olmak üzere çekmeceler mevcuttur. Dilediğiniz ürünü istediğiniz gibi kategorize ederek muhafaza edebilirsiniz. Çok basit bir kullanımı vardır. Bu sayede çekmeceleri açıp kapamada herhangi bir sorun yaşamazsınız. Yine bu çekmecelerin kapanmama gibi bir ihtimali söz konusu değildir. Hafifi bir ittirme ile dahi otomatik kapanarak dış ortamdan ısı değişimine olanak vermez.

      Yine dilediğiniz zaman bu kapı çekmecelerini kolaylıkla sökebilirsiniz. Kapı contaları ile üretilmiş olduğu için zorlanmadan sökme ve takma işlemlerini yapabilirsiniz. Ayrıca sökme işlemi sırasında veya herhangi bir işlem sırasında dolabın kayma ihtimali yoktur. Ayakları sabitlenebildiği gibi dilediğiniz zaman ayak boyunu yükseltebilir veya alçaltabilirsiniz. Bu ayaklar su veya deterjan ile temasta olsa dahi paslanmaz.

Doğru Çalışma Sistemine Tanık Olun

       Yukarıda bahsettiğimiz gibi doğru bir çalışma sistemi gereklidir. Bu doğru çalışma sistemi düzgün hava aktarımı, yeterli ışık oranı, nem oranı gibi temel gereklilikleri kapsar. Ayrıca buzlanma oluşumunun engellenmesi yiyeceklerin durumu için çok önemlidir. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233x70x60 10 20 ile buzlanma elektronik rezistanslı otomatik defrost sistemi ile önlenmiş olur. İçerisinde su kalıntıları olduğunu otomatik bir şekilde fark eder ve sıcak gaz ile yiyecek veya ürünlerinize zarar vermeden o su kalıntısını buharlaştırır.

          Her daim ürün ve yiyeceklerinizi düşünürken sağlığınızı da tehlikeye atmamış olursunuz. Sağlığınız gibi cebinizi de düşünmek istiyorsanız yine tercihiniz Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233x70x60 10 20 buzdolabından yana olsun.

        Enerji tasarrufları sayesinde elektrik faturalarınızda ek gelirlere rastlamazsınız. Cebinizi fiyat konusunda da düşünen bir üründür. Fiyat seçeneklerini incelemek için sitemiz üzerinden Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233x70x60 10 20 Fiyatı şeklinde arama yaparak ödeme ve taksit seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Satın aldığınız takdirde taşıma gibi durumlara yine girmeden kargo ile dilediğiniz yere ürünümüzü getirtebilirsiniz.

 

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20

Frenox Cihaz Altı Buzdolapları sizlere en iyi koşulları sağlaması amacıyla üretilmiştir. Ürünümüz 8 çekmeceli modeldir. 4 adet bolmenin her birinde 2 şer çekmece bulunmaktadır. Kapasite olarak oldukça tatmin edici bir modeldir. Sizler düşünülerek kullanımı oldukça basit olacak şekilde planlanmıştır. Dijital kumanda paneli sayesinde ürünümüzü her zaman kontrol edebilirsiniz. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20 Fiyatı ile sizlere maliyetlerinizi düşürmeniz için fırsat tanımaktadır. Kapı contaları kolayca sökülebilir bir şekilde tasarlanmıştır. Ürünümüzü temizlemesi çok kolaydır. Kısa sürede temizlenecek, sizleri yormayacaktır. Ürünümüzün ayakları sizleri düşünerek yükseltilebilir özellikte yapılmış olup kesinlikle paslanmazdır. Buzlanmayı önlemek için elektronik rezistanslı otomatik defrost sistemi bulunmaktadır. Kapı menteşelerinde özel kapı menteşe sistemi kullanılmıştır. Ürünümüz Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20 Fiyatı nı sağladığı özelliklere binaen hak etmektedir. Tam bir fiyat performans ürünüdür. İçerisinde su kalıntıları kalmaması amacıyla sahip olduğu sıcak gaz ile kalıntıları  buharlaştıracaktır. Frenox Cihaz Altı Buzdolapları 8 Çekmeceli 233*70*60 10 20 Fiyatı nı sizlere sağladığımız uygun fiyat politikamız sayesinde ödeyerek satın alabilirsiniz. Ücretsiz kargo ile sizlere teslim edilecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR