Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 cm
Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 cm

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 cm (VL7-M)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺128.701,97
İndirimli : ₺58.988,40  + KDV
KDV Dahil : ₺70.786,08

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70x81x205 Cm Fiyatı

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm mutfaklarınız, eviniz, iş yerlerinizde ve profesyonel alanlarda, soğutma ihtiyacı duyduğunuz her kullanılmaya uygun, güçlü ve kaliteli bir buzdolabıdır. Özenle tasarlanmış ve akıllıca tasarlanmış bu buzdolabı hem her türlü soğutma ve muhafaza işlemleriniz gerçekleştirir ve gelişmiş teknolojisi sayesinde hem enerjiden hem de zamandan tasarruf ederek size yüksek verimlilik ve pratiklik sağlar. Aynı zamanda şık görüntüsü ile mutfağınızda hoş bir çevre yaratır ve kullanırken size avantaj sağlar. Çelikten yapılmış olması buzdolabını yapısal olarak son derece sağlam yapmaktadır. Böylece uzun yıllar boyunca yıpranmadan ve eskimeden kullanmaya devam edebilirsiniz. Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm fiyatı diğer buzdolaplarıyla karşılaştırıldığında oldukça uygundur ve fiyat performans ilişkisinde son derece verimlidir. Bu özellikleri sayesinde siz müşterilerimiz kesinlikle memnun kalacaksınız. Soğutma motoru gizli kaldığı için hacimden yer çalmaz ve çok güçlü çalışır. Basit ve kolayca kullanılabilen, internete bağlanabilen dijital ekranı sayesinde -10/-22 arasında bir soğutma olanağı sunan buzdolabı her türlü gıda ürününüzü aylarca dondurulmuş şekilde muhafaza etmenizi sağlayacaktır. Gıda ürünleriniz buzdolabının içinde ısıya maruz kalmazlar ve bu sayede uzun süre boyunca bozulmadan kalabilirler. Ürünün çelik kapısı oldukça sağlamdır ve aynı zamanda menteşelerinden sökülebilme özelliğine sahiptir. Bu da buzdolabını temizlemenizi kolaylaştırmaktadır. Kapının aynı zamanda yalıtımlı olması içeri dışarı hava kaçmasını engeller, böylece ısı alışverişini tamamen keser. Bu da enerjiden tasarruf ederken yiyeceklerinizi koruması anlamına gelir. Aynı zaman hoş renk ve görüntüsü ile mutfağınıza profesyonel bir görünüm katacaktır.

HER ÜRÜNÜ DEPOLAYABİLECEĞİNİZ GENİŞ İÇ HACİM

Yüksekliği 2 metre, iç ölçüleri 70*81 olması size en büyük yerlerden birini sağlamaktadır. Aynı zamanda 3 tamamen ayarlanabilir rafa sahip olması buzdolabının içerisinde 4 adet geniş raf oluşturmaktadır. Soğutucunun gizli olması hacimden yer çalmamakla birlikte size çok alan kazandırmaktadır. Tamamen kendi isteğinize göre organize edebiliyor olmanız sadece yüksek hacim değil, özgürlük de sağlayarak alabileceğiniz en yüksek verim artışını sağlamaktadır. Alanının geniş olmasına rağmen üst düzey kaliteli soğutma gücü ürünlerinizin hızlıca soğumasını ve uzun süre soğuk kalmasını sağlar.  Geniş iç hacmine istediğiniz gibi gıda ürünleri depolayabilirsiniz ve alacağınız yüksek performans sayesinde aylar sonra bile ürünleriniz bozulmadan, ilk günkü kadar taze ve sağlıklı şekilde kalacaktır. Buzdolabının hacmi totalde 700 litredir. Soğutucu mekanizma ve motor hacimden yer çalmadığı için 700 litrelik hacmi dilediğiniz gibi şekillendirerek kullanabilirsiniz. Bu da size büyük bir avantaj sağlar.700 litre hacim, 3 tamamen ayarlanabilir raf, gizli soğutucu ve güçlü motor, yalıtımlı duvarlar ve kapak sağladığı avantaj ve yüksek verimin getirdiği performans sizleri çok memnun edecektir.

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu Özellikleri Nelerdir?

  • Gıda ürünlerinizi her zaman taze ve soğuk tutan bir buzdolabıdır.
  • 3 tamamen ayarlanabilir rafı sayesinde hacimden tasarruf ve yüksek verim sağlar.
  • Raflar ve kapı menteşeleri sökülebilmektedir.  Bunların sökülebilmesi temizlik için büyük avantaj sağlar.
  • Yalıtımlı çelik kapak hava ve ısı geçirmez, ürünleri korur ve enerji tasarrufu sağlar.
  • Dijital termostatı son derece kullanışlıdır ve ara yüzü basittir. Bu sayede tüm ayarları kontrol etmenizi sağlar. -10/-22 arasında ısıyı ayarlayabilirsiniz. İnternet ve bluetooth bağlantısı ile kontrol edilebilir.
  • 304 Kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Yapısı sağlamdır ve uzun ömürlüdür.

YILLAR BOYUNCA ÇALIŞIR VE SİZİ YARI YOLDA BIRAKMAZ

Satın alacağınız buzdolabını uzun yıllar boyu kullanacaksınız. Böyle bir buzdolabın sağlam ve kaliteli olması, seneler boyunca sorun çıkarmadan çalışması, hesaplı olması, aynı zamanda size yardımcı olması gerekmektedir. Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm fiyatıyla ve diğer özellikleriyle bu saydıklarımızın her birinde oldukça başarılıdır. 304 Kalite paslanmaz çelikten üretildiği için seneler boyunca yıkılmadan, paslanmadan zarar görmeden ayakta durabilir. 304 kalite paslanmaz çelik günlük hayatta her yerde sıkça karşılaştığımız ama fark etmediğimiz oldukça yüksek performans gösteren bir çelik kalitesidir. Hem ısıya hem de darbeye karşı oldukça dayanıklıdır. Sağlamdır ve kendi görünüşü oldukça şıktır. Krom parlaklığı ve stiline sahiptir. Aynı zamanda içindeki yalıtımı güzel tutar ve ısı alışverişini keser. Böylece uzun yıllar boyunca kullanacağınız buzdolabının enerji tasarrufu da sağladığını görecekseniz. Bu hem donmuş gıdalarınıza hem de cebinize bir yatırım olarak geri dönecektir. Kolay ayarlanabilen, internet ve bluetooth desteği olan dijital ekranı işinizi kolaylaştırıp pratikleştirir. Böylece size oldukça yardımcı olur.

FRENOX HAKKINDA

1976'da sektöre giriş yapmış olan Frenoks Endüstriyel Soğutma ve Sanayi Ticaret A.Ş önce ticari buzdolapları, ardından ticari soğutucuları üretmeye başlamıştır ve 1993'te endüstriyeli buzdolapları sektörüne geçmişlerdir. İlerleyen teknoloji ve gelişen modern dünya ile paralele şekilde ilerlemek için 25 yıllık tecrübe ve birikimlerle 2008 yılında Frenoks Endüstriyel Soğutma ve Sanayi Ticaret A.Ş. kurulmuştur.  Geniş ürün yelpazesi sunan Frenoks firması piyasada ilerlemeye devam etmektedir.

KOLAYCA TAMAMEN TEMİZLENEBİLİR

İçine yiyeceğimiz gıda ürünleri uzun süre saklamak için koyduğumuzdan dolayı buzdolaplarımızın temiz olmasını isteriz. Buzdolabımızın içinin geniş olması rahatlıkla her bir yüzeye ulaşmamızı sağlar. Aynı zamanda rafların ve kapısının sökülebilmesi sayesinde en üst düzey temizliğe erişebiliriz. Yüzeyleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz ve uzun süreli kullanıma devam edebilirsiniz. İçine bir şey dökülmesi sonucunda hiç endişe etmeden kolayca silebilirsiniz. Aynı zamanda 304 kalite paslanmaz çelik olmasından dolayı silerken hiç tereddüt etmenize gerek yoktur.

AYLAR SONRA BİLE TAZE VE SAĞLIKLI

700 litrelik geniş hacmi sayesinde içine büyük oranlarda ürün alan buzdolabımızı hem pratiktir hem de kullanımı çok kolaydır. Üst kısmında bulunan dijital ekran hem bluetooth hem de kablosuz ağ desteği ile istediğiniz yerden kontrol edilebilir. Kendi ara yüzü de oldukça basittir. Hiç zorlanmadan soğukluğu -10/-22 arasında dilediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz. Soğukluğu sağlamak için R404A gazı kullanılmaktadır. R404A gazının asıl işlevi ortam ısısını düşürmek olduğundan dolayı buzdolaplarında soğutma işlemlerinde oldukça yaygın şekilde kullanılmaktadır. Aynı zamanda ozona etkisi 0 olan bu gazın çevreye de zararı yoktur. Yiyecekleriniz R404A gazı sayesinde soğurken hiçbir şekilde zarar görmez ve güzelce muhafaza edilirler.

Ürünün Teknik Özellikleri

  • Ürün İsmi: Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm
  • Marka: Frenox
  • Model: Gizli Soğutuculu Buzdolabı
  • İç Sıcaklık: -10/-22
  • Termostat: Dijital
  • Yapı Malzemesi: 304 Paslanmaz Çelik
  • Hacim: 700 Litre
  • Güç: 0,57 kW
  • Ölçüler: 70x81x205
  • Paket Ölçüsü: 80x85x220
  • Ağırlık: 145 kg
  • Paslanmaz Özelliği: 304
  • İzolasyon Kalınlığı: 60 mm
  • Raf Adedi: 3
  • Soğutma Gazı: R404A
  • Voltaj: 220 V / 50 Hz
  • Enerji Sınıfı: F
  • Kapı Adedi: 1
  • Renk: Gümüş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR