Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 cm 430
Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 cm 430

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 cm 430 (BL7-M)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺108.439,85
İndirimli : ₺49.701,60  + KDV
KDV Dahil : ₺59.641,92

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70x81x205 Cm 430 Fiyatı

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm 430 iş yerlerinizde, mutfaklarınızda, soğuğa ihtiyaç duyduğunuz her yerde kullanabileceğiniz, oldukça başarılı ve kaliteli bir buzdolabıdır. Özenli ve akıllıca tasarlanması sayesinde her türlü ihtiyacınızı giderebilir ve sizi yarı yolda bırakmaz. Sağlam yapısı, paslanmaz çelikten imal edilmesi seneler boyunca buzdolabının sağlam kalmasını ve sizlerin de yıllar boyunca güvenle kullanmanızı sağlar. Hiçbir problem yaşamadan, ürünlerinizi yıllar boyunca soğuk tutarsınız. Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm 430 Fiyatı sektördeki en iyi fiyatlardan olup, performansıyla karşılaştırınca yüksek verim gösteren bir üründür. Fiyat performans veriminin fark edilebilir seviyede yüksek olması, buzdolabımızı kullanacak müşterilerimizi memnun bırakacaktır. Soğukluğunun -10/-22 arasında ayarlanması her türlü gıda ürününü güzelce muhafaza etmesini sağlar. Derin dondurucu şeklinde iş görebilmesi, yiyeceklerini aylarca saklarken onları her türlü zararlı maddelerden korur. Ürünleriniz güneç ışığı ve ışık görmez, böylece bozulmazlar. Ürünün çelik kapısı oldukça sağlam ve şık durmaktadır. Kapının yalıtımlı olması da dışarıya hava kaçmasını engellemektedir. Böylece ürünleriniz güvenle soğuk dururken enerji kaybıyla ya da ürünlerinizin ısınması problemiyle karşılaşmazsınız. Aynı zaman da şık ve hoş durması sayesinde mutfağınıza güzel bir hava katacak, profesyonel bir görünüm kazandıracaktır.

YÜKSEK İÇ HACİM

2 metre yüksekliği, geniş iç hacmi, 3 ayarlanabilir rafı sayesinde toplamda 4 bölmeye sahip olan Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm 430 Fiyatı buzdolabı kategorisinde eşleniklerine göre geniş iç hacim sayesinde oldukça avantajlı ve uygun fiyatlı bir üründür. İç hacminin 70*81 olması sizlere büyük bir alan sunarken, her türlü yiyecek ve içecek ürününüzü rahatlıkla depolayabilmenizi sağlar. Böylece her şeyi ilk günkü hali kadar taze tutabilirsiniz. Ürünleriniz uzun süre bozulmadan, ısınmadan, güneş ışığından uzak ve taze kalacaktır. Böylece gıda ürünlerinizin ne kendisi ne de tatları bozulacaktır. Tamamen taze ve refah kalacak ürünlerinizi haftalarca saklayabilirsiniz ve kullanacağınızda çok memnun kalacaksınız. Geniş derinliği sayesinde bolca yere sahip buzdolabımız aynı zamanda 3 ayarlanabilir rafa sahiptir. Her rafı istediğiniz bölüme koyarak içindeki bölümleri kendiniz organize ederek hacim ve yerden alabileceğiniz en yüksek verimi elde edersiniz. İsterseniz her rafı içine dik şekilde şişe yerleştirecek şekilde ayarlanabilir ve yine de hacimden tasarruf edip yüksek verim alabilirsiniz. İstediğiniz şekilde düzenleyerek rahatça kullanabilirsiniz. Total hacmi 700 litre olan buzdolabımızın aynı zamanda soğutucu mekanizması ve motoru gizlidir, böylece hacminizden yer çalmaz ve 700 litreyi tam olarak kullanmanıza olanak verir ve böylelikle büyük bir kolaylık ile avantaj sağlar. Rafların ayarlanması, soğutucunun hacimden yer eksiltmemesi, 700 litrelik hacme sahip olması, tamamen yalıtımlı olması buzdolabımızın son derece verimli ve avantajlı olduğu gösteren özelliklerden sadece birkaçıdır.

Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu Özellikleri Nelerdir?

  • Yiyeceklerini her zaman taze, ferah ve serin tutan bir buzdolabıdır.
  • 3 yüksekliği ayarlanabilir rafı sayesinde hacimden tasarruf ve yüksek verim elde edersiniz.
  • Rafların sökülebilmesi temizlik için büyük avantaj sağlar.
  • Yalıtımlı çelik kapak içindeki ürünleri korur ve enerji tasarrufu sağlar.
  • Dijital termostatı son derece kullanışlıdır ve ara yüzü basittir. Bu sayede tüm ayarları kontrol etmenizi sağlar. -10/-22 arasında ısıyı ayarlayabilirsiniz.
  • 430 Kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Sağlam ve uzun ömürlüdür.

SENELER BOYU AYAKTA

Alacağınız buzdolabını seneler boyunca kullanacağınız için sağlamlığı ve kalitesi sizler için çok önemli. Ürünlerimizin sağlam ve kaliteli olması aynı zamanda bizim için de çok önemlidir. Uzun seneler boyunca kullanacağınız bu buzdolabı sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Uzun zaman boyunca kullanmak istediğiniz ürünlerin o süre boyunca sağlam kalması ve arızalanmaması çok büyük bir meseledir. Buzdolabımız 430 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. Uzun seneler boyunca düşük sıcaklığa karşı yüksek direnç göstererek bozulmadan görevini yerine getirebilir. 430 kalite paslanmaz çelik son derece güçlü ve sağlamdır. Sağlam yapısı içinden ısı geçmesini yüksek ölçüde engeller ve kendinden yalıtım sağlar. 430 kalite paslanmaz çelik günlük hayatta da oldukça karşılaştığımız ama fark etmediğimiz bir çelik türüdür. Sağlam ve kendiliğinden şık ve parlak görünüme sahip olması sayesinde her yerde karşımıza çıkabilir. Fiyat performans olarak oldukça avantajlı olan 430 kalite paslanmaz çelik, kullanılabilmesi en uygun çeliklerden biridir.

RAHAT VE KOLAY TEMİZLİK

Buzdolaplarımızda her türlü gıda malzemesi depoladığımızdan dolayı iç hijyeni son derece önemlidir. Geniş hacmi içine her türlü ürünü almasını sağlarken aynı şekilde sizin de rahatça temizlemeniz için olanak sağlamaktadır. Raflarının yüksekliğinin ayarlanması ve sökülmesi sayesinde içinde rahatlıkla her türlü temizliği yapabilirsiniz. Soğutucunun üst kısımda bulunması içine dökülen sıvılar olsa bile buzdolabına zarar vermeyecektir. Böylece gönül rahatlığı ile temizleyip kullanabilirsiniz. Buzdolabının 430 kalite paslanmaz çelik olması silerken zarar görmemesini sağlayacaktır. Bu özellikler sayesinde buzdolabınızı rahatlıkla temizleyebilirsiniz.

UZUN SÜRE BOYUNCA SOĞUK VE TAZE

Buzdolabının üst kısmında kullanımı kolay, basit ve oldukça pratik olan bir dijital ekran yer alır. Üst kısımda yer alan bu dijital ekran sayesinde buzdolabınızın soğukluğunu rahatlıkla ayarlayabilirsiniz. Bu ayarlar sayesinde donmuş gıda malzemeleriniz uzun aylar boyunca hiç erimeden güvenle muhafaza edebilirsiniz. Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm 430   soğukluğu -10/-22 derece arasında ayarlanabilmektedir. Buzdolabımızda R404A gazı kullanılmaktadır. Asıl işlevi ısıyı hızlıca düşürmek olan bu gaz yiyecek ve içecek gibi maddeler için özel olarak üretilmiştir. Bu sayede gıda ürünlerinize zarar vermeden ısılarını düşürür ve onları serin tutar. Aynı zamanda ozon tabakasına etkisi 0 olan bu gaz çevre için son derece zararsızdır. Bu özelliği sayesinde hem yiyecekleriniz hem de çevreniz sağlıklı kalır ve bu sağlık uzun süre aynı şekilde devam eder. Buzdolabının etrafı ve kapağı yalıtımlıdır. Yalıtımlı olması buzdolabının soğuğu içine hapsetmesini sağlar, bu sayede ürünleriniz içeride soğuk kalır ve bozulmadan uzun süre durabilir. Böylece enerjiden tasarruf edersiniz ve hem ürünleriniz hem de cebiniz rahatlar.

Ürünün Teknik Özellikleri

  • Ürün İsmi: Frenox Dik Tip Buzdolabı Monolok Gizli Soğutucu 10 22 70*81*205 Cm 430
  • Marka: Frenox
  • Model: Gizli Soğutuculu Buzdolabı
  • İç Sıcaklık: -10/-22
  • Termostat: Dijital
  • Yapı Malzemesi: 430 Paslanmaz Çelik
  • Hacim: 700 Litre
  • Güç: 0,57 kW
  • Ölçüler: 70x81x205
  • Paket Ölçüsü: 80x85x220
  • Ağırlık: 145 kg
  • Paslanmaz Özelliği: 430
  • İzolasyon Kalınlığı: 60 mm
  • Raf Adedi: 3
  • Soğutma Gazı: R404A
  • Voltaj: 220 V / 50 Hz
  • Enerji Sınıfı: F
  • Kapı Adedi: 1
  • Renk: Gümüş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR