Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Gi Metal 26 cm Pizza Screen
Gi Metal 26 cm Pizza Screen
Gi Metal 26 cm Pizza Screen

Gi Metal 26 cm Pizza Screen (26 CM PİZZA SCREEN)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺352,72
İndirimli : ₺161,66  + KDV
KDV Dahil : ₺194,00

Gi Metal 26 Cm Pizza Screen

Pizza screen kullanımı oldukça kolay bir pişirme telidir. Delikli yapısı sayesinde hamur yapışmaz, hamurun pizzadan mükemmel bir şekilde ayrılmasını sağlar. Pizzanın altınının ısıyla temasını kolaylaştırır, bu sayede altı kızarmış kaliteli pizzalar elde edebilirsiniz. Pişen pizzaların kenarları istediğiniz gevrekliğe ulaşmasını sağlar.  En iyi pişirme sonuçlarını elde etmek için tasarlanmış ürünümüz Gi Metal 26 Cm Pizza Screen Fiyatı na sayfamızdan ulaşarak sipariş verebilirsiniz. Güçlendirilmiş sağlam kementleri ile el kesmeyecek şekilde dizayn edilmiştir. Evde pizza pişirmenize de olanak sağlayan Gi Metal 26 Cm Pizza Screen Fiyatı taksitli ve uygun ödeme seçenekleri ve ücretsiz teslimat seçeneği ile birlikte stoklarımızda mevcuttur. Gi Metal 26 Cm Pizza Screen’ in bir çok kullanım alanı vardır : Pide fırınlarında balon lavaş pişirilmesinde , ocak üzerinde patlıcan pişirilmesinde vb. gibi alanlarda kullanılabilir. Ekranda pişirme, daha hızlı pişirme için ısının daha fazla doğrudan yayılmasına izin vererek, tencerede olana kıyasla daha hızlı bir pişirme alternatifidir.
Sağlam alüminyum örgüden yapılmış olan
Gi Metal 26 Cm Pizza Screen Fiyatı ve özellikleriyle sizlere kesinlikle tavsiye edebileceğimiz bir üründür. Ayrıca , pizzacılar için standart pişirme planlarına uygun çeşitli boyutları da mevcuttur.

Ürün Özellikleri

Delikli v Deliksiz : Delikli

Çap (cm) : 26 cm

İç Yüzey Kaplama : Kaplamasız

Malzeme : Alüminyum örgü

Dış Yüzey Kaplama : Kaplamasız

Pizza Screen : Evet

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR