Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz
Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz

Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz (A-37R/120)

İndirim Oranı : %45 İndirim
KDV Dahil : ₺6.096,41
İndirimli : ₺2.794,19  + KDV
KDV Dahil : ₺3.353,03

Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz

Lezzetli pizzaların birçok püf noktası vardır. Bu püf noktalarından birisi de pişirme aşamasındadır. Pizzayı pişirirken dikkat etmeniz gereken 3 konu vardır. Birincisi pizzanın pişmesini takip etmek Pizzanızın içindeki malzemelere, hamurun kalınlığına ve içeriğine göre farklı pişme vakitleri vardır. Yakmadan pizzanızı yiyebilmek için fırına verdiğiniz pizzanın içeriklerinden ve özelliklerine tam olarak hâkim olmalısınız. İkincisi fırının ateşini doğru ayarlamak. Fırın ateşi çok yüksekse pizzanızın bir tarafı çiğ kalırken diğer tarafı kömür olabilir ve ne kadar çevirirseniz çevirin, pizzanız dışarıya kömür olarak çıkabilir. Eğer ateş güçsüz olursa da hamurunuz çok yavaş pişerken malzemeleriniz daha hızlı pişer. Bu yüzden yine yarısı kömür bir pizzaya maruz kalabilirsiniz. Üçüncüsü doğru küreği kullanmak. Pizzanızı fırına sürmek için, fırında çevirmek için ve fırından çekmek için farklı kürekler vardır. Her eylemin kendine ait küreğe sahip olmasının sebebi, her eylemin son derece hassas ve özel olmasıdır. Pizzayı tezgâhtan alıp fırına verirken pizzanızın takılmasını ya da küreğe yapışmasını ya da fırın içinde döndürürken küreğiniz üzerinde kalmasını istemezsiniz. Bu yüzden her eylem için farklı küreğe sahip olmanız gerekmektedir.

Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz Pizzayı hem fırına sürmenize hem de fırından almanıza olanak sağlayan bir pizza küreğidir. Metalden üretilmiş olması sayesinde sağlamdır ve fırınların içinde yıllarca kullanabileceğiniz kadar uzun ömürlüdür. Deliksiz olması sayesinde yapısı bir bütün şeklindedir ve zayıf noktası yoktur. Bu da onu daha sağlam yapmakla beraber ömrünü uzatmaktadır. Deliksiz olması sayesinde pizzayı doğrudan tutup taşımanıza olanak sağlar. Taşırken herhangi bir şekilde sarsılma yaşamadan, sabit bir şekilde işinizi yapmanıza olanak sağlar.

Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz fiyatı piyasadaki en uygun fiyatlardan biri olmanın yanında seneler boyu kullanabilmenize olanak sağlayan, performans kaybı yaşamayan bir kürektir. Kare başlığı sayesinde pizzayı tam olarak tutan Gi Metal Pizza Küreği 36*36 Deliksiz

Pizza küreği ince ağzı sayesinde pizzayı almanızda kolaylık sağlarken, sağlam yapısı sayesinde çiziklere, çarpmalara, bükülmelere, kırılmalara ve ağır pizzalara dayanıklı olması için üretilmiştir.

Eloksal kaplama sayesinde hem şık bir görünüme sahip olur hem de paslanmaya ve aşınmaya karşı direnç kazanır. Eloksal kaplama kimyasal bir işlemdir ve malzemeye paslanmaz özelliğini kazandırırken estetik görünüş katar. Bu işlem pizzalarınızın tadını bozmaz ya da onları etkilemez. Eloksal kaplama çevrenizde sıklıkla gördüğünüz fakat fark edilmeyen basit bir işlemdir.

METAL PİZZA KÜREĞİ VE TAHTA PİZZA KÜREĞİ FARKI

Senelerdir dizilerde, filmlerde ve pizzacılarda tahta kürek görmüş olmanız çok muhtemel. Eskiden oldukça yaygın olan tahta pizza kürekleri artık günümüzde tercih edilmiyor. Günümüzde metal küreklerin daha çok tercih edilmesinin sebeplerinden birisi hijyen konusudur. Tahta malzemeler genel olarak gözenekli malzemelerdir. Mutfaklarınızda genel olarak gözenekli araç gereç kullanmamalısınız. Bu gözenekler içerisine değişik bakteriler, su, diğer yiyeceklerin tadı ve kokusu girebilir.  Az miktarda suyun bile olması bakteri oluşumuna yardımcı olur. Tahta küreğinizi tamamen temizleseniz bile asla bir metal kürek kadar temiz olamaz. Diğer taraftan metal kürekler gözenekli değildir ve yüzeyleri pürüzsüz olacak şekilde düzdür. Bu da rahat temizlenmelerini sağlar. Bu yüzden hijyenik açıdan metal kürekler tahta küreklerden daha çok tercih edilmektedir. Metal küreklerin daha çok tercih edilmesini sağlayan sebeplerden bir tanesi de dayanıklılıktır. Metal yapısı gereği tahtadan her zaman daha serttir. Bu sertliği sayesinde çizilmeye, kırılmaya ve bükülmeye karşı dayanıklı olurken pizzalarınızı da taşıyabilecek güce gelmesini sağlar. Metal küreğin bu konuda en büyük avantajı inceliktir. Metalin teknoloji sayesinde ince ve güçlü olması mümkündür. Ancak tahta kürekler bu inceliğe geldiklerinde sağlamlıklarını yitirmektedirler. Tahta kürekle asla ince bir metal küreğin performansına gelemezsiniz. Eğer o kadar inceltirseniz, pizzanızı taşırken tahta küreğin kırılması gerçekleşebilir. İnce kürek ise pizzayı kontrol etmekte son derece önemlidir. Daha rahat alıp taşımanızı ve daha rahat döndürmenizi sağlar. Bu yüzden incelik ve sağlamlık konusunda da metal kürekler tercih edilmektedir. Metal küreklerin bir başka tercih edilme sebebi ise pizzayı daha rahat yönetmesidir. Tahta kürekler yoğunluklarından dolayı pizzayı aldıklarında yapışabilmektedirler. Bu yapışmanın sebebi tahta küreğin soğukken sıcak pizzayla bir araya gelmesinden doğan yoğuşmadır. Bunu engellemek için daha fazla un kullanabilirsiniz ancak bu sefer fazla un yanacak ve hamurun küreğe tam olarak yapışmasını sağlayacaktır. Metal küreklerde yoğuşma olayı daha az yaşanmaktadır. Böylece küreğinizi pizzaya yapıştırmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Daha fazla un harcamanıza da gerek kalmaz.

GI METAL HAKKINDA

30 seneyi aşkın süredir profesyonel pizza taşıma ve döndürme kürekleri, pizza tepsileri ve servis arabaları üreten GI METAL, dünyanınım dört bir yanına dağılmış 2000’den fazla distribütörle çalışarak tüm dünyaya ürünlerini pazarlamaktadır. Asıl merkezi İtalya’daki Pistoia şehrinde bulunan ufak Montale kasabası olan GI METAL, Amerika Birleşik Devletleri’nde Chicago ve Brezilya’da Curitiba olmak üzere 2 şubeye daha sahiptir. Şirket olarak misyonları hem profesyonel hem de profesyonel olmayan pizza şefleriyle beraber çalışarak, herkesin ihtiyaçlarına ve sorunlarına hitap ederek daha iyi, daha hızlı ve daha verimli çalışmak konusunda yaratıcı çözümler üretmek ve çözüm sunmaktır.

GI METAL ürünleri tamamen kendisi üretmektedir. 1976’da elle çalışan ustalardan, yüksek teknolojiye geçiş sayesinde hataya yer bırakmadan üretilen ürünler sayesinde büyük bir gelişim göstermişlerdir. Ürünlerin hepsi ISO 9001: 2008 kalite sertifikasına sahiptir. Maksimum işlevsellik, konfor, güç ve güvenlik elde etmek için sürekli olarak test edilir ve güncellenir.

Şirketin felsefesini tanımlayan hareket ve davranışına yön veren üç değer vardır: kalite, tutku ve yenilik. Sürekli yenilikçi malzeme arayışı, doğru süreçler elde etmek için kaynaklara yapılan dikkat ve yatırım, ürünlerin kademeli ve sürekli iyileştirilmesine ve şirketin gurur duyduğu mükemmelliğe ulaşılmasına izin verir.

TAŞIMA KÜREKLERİ İLE DÖNDÜRME KÜREKLERİ

Taşıma ve döndürme küreklerinin işlevleri tamamen farklıdır. Birinin yaptığı işi öbürü yapamaz. Her işlem kendisine özel bir kürek gerektirmektedir. Bundan dolayı tek bir tip kürek pizza yapmak için yeterli değildir. Taşıma kürekleri kare şeklinde olup sağlam ve sert olurlar. Pizzanızı rahatlıkla kaldırıp bırakmanızı sağlayacak özelliktedirler. Küreği salladığınızda stabil şekilde hareket eder ve böylece pizza sağa sola fırlamak yerine tam istediğiniz yere iniş yapar. Taşıma kürekleri ise yuvarlak ve incedir. Aynı şekilde her tarafı açıktır. Yuvarlak pizza küreği ile rahat ve hızlıca pizzanızın yönüne değiştirebilirsiniz. Yuvarlak ve ince olması sayesinde pizzanın altına rahatlıkla girebilir ve aynı rahatlıkta çıkabilir. Pizzayı taşımaya kalktığınızda yuvarlak kısmı esneyebilir ve pizzayı düşürebilirsiniz. BU yüzden taşımak için en iyisi kare küreklerdir. Yuvarlak küreklerin esneyebilmesi ve ince olması daha rahat ve hızlıca pizzayı döndürebilmeniz içindir. Eğer kare taşıma kürekleri niteliğinde olsalardı döndürülürken çok sorun çıkarırlardı. Bu da pizzanın yanarak dönmesi anlamına gelirdi. Bu iki işlemin gereksinimleri bu kadar farklı olduğu için, her iki işlem de farklı kürek gerektirmektedir.

 

 

Pizza Kürekleri
Düz
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR