Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Jumbo Joy Blue Kahve Fincanı 9 cl  12 Adet
Jumbo Joy Blue Kahve Fincanı 9 cl  12 Adet

Jumbo Joy Blue Kahve Fincanı 9 cl 12 Adet (JHJB1409)

JUMBO JOY BLUE KAHVE FİNCANI 9 CL 12 ADET İLE KAHVE KEYFİNİ YAŞAYIN

Evdeyken ve dışarı çıktığımızda vazgeçilmez olan kahve keyfini yaşamanız için şık şekilde tasarlanmış olan Jumbo Joy Blue Kahve Fincanı ile kahvenin tadını alacaksınız. Kahve içmek için kullandığımız kahve fincanları, mutfak ekipmanlarından en önem verilenlerdendir. Jumbo Kahve Fincanları farklı renklerde ve farklı modellere sahip kaliteli kahve fincanlarıdır. Kahve fincanları görünüm olarak da şık bir görüntüye sahip olmalıdır. 12 adetten meydana gelen şık görüntüsü ile servis etmekten ve kahve içmekten zevk alacağınız kahve fincan seti ile kendinizi yüceltin. Şık görüntüsü ile dikkat çeken, Jumbo joy blue kahve fincanı, müşterilerinize sunmak için kullanabileceğiniz en doğru fincandır.

JUMBO 9 CL 12 ADET JOY BLUE KAHVE FİNCANI İLE YORGUNLUK KAHVENİZİ YUDUMLAYIN

Şık görüntüsü ile dikkatleri çeken dayanıklı ve kaliteli Jumbo Kahve Fincan Takımı ile yoğunluğunuzu atmak için içeceğiniz kahveyi Joy Blue kahve fincanı 12 adetlik takımı ile için. İçeceğiniz kahvenin tadı kadar koyduğunuz kahve fincanı da önem taşımaktadır. Hazırladığınız kahvelerinizi kaliteli Jumbo Joy Kahve Fincan seti ile yudumlayarak, enerjinizi toplayın. Rahat tutabilmeniz için tasarlanmış kahve fincanının kulpu sayesinde ellerinizi acıtmadan rahatlıkla kullanabileceğiniz Jumbo kahve fincanı setidir. Aynı zamanda dayanıklı olan kahve fincan takımını dikkatli kullanım sağlandığı sürece uzun süreli kullanabilirsiniz. Müşterilerinize, sevdiklerinize veya kendinize hazırladığınız kahvelerin lezzeti kadar sunumu da önemlidir. Şık görüntüsü ile estetiklik yaratarak, gözlere hitap eden kahve fincanlarını, kafelerde, restoranlarda, otellerde ve barlarda müşterilerinize sunum yapmak için kullanabilirsiniz.

ŞIK GÖRÜNTÜYE SAHİP JUMBO JOY BLUE KAHVE FİNCANI 9 CL 12 ADET TAKIM İLE SUNUMLAR DAHA GÜZEL

Kahve fincan takımları ile içtiğimiz kahvelerin lezzetinin önemli olması kadar servis yaparken kahve fincanının şık bir görüntüye sahip olması da önemlidir. Vitrinlerde de sunum yapabileceğiniz Jumbo kahve fincan seti, estetik bir görüntü yakalayabilirsiniz. 12 adetten meydana gelen Jumbo Joy Blue Kahve Fincan takımı şık görüntüsü, dayanıklılığı ve rahat tutulabilmesi ile evlerde, kafelerde ve restoran gibi işletmelerde kullanılan kaliteli mutfak ekipmanıdır. Müşterilerinize sunum yaparken şık görüntüye ve dayanıklılığa sahip olan Jumbo Joy Blue kahve fincanı ile lezzetli kahveler sunabilirsiniz.

JUMBO JOY BLUE 9 CL 12 ADET KAHVE FİNCAN FİYATI İLE BÜTÇENİZİ DE DÜŞÜNÜR

Hem evinizde hem de profesyonel mutfağa sahip olan otellerde, restoranlarda veya kafelerde kullanıma uygun olan kahve ekipmanı, Jumbo Joy Blue Kahve Fincanı 9 cl 12 adet fiyatı, bütçenizi düşünen, her bütçeye hita edebilmektedir. Şık görünümlü Jumbo kahve fincanları, kaliteli ve rahatlığı sayesinde alınmaya değer kahve fincan setlerindendir. İçeceğiniz kahvenin lezzetine Jumbo joy blue kahve fincan takımı ile varacaksınız. Gün içerisinde hem yorgunluğunuzu atacağınız kahvenizi yudumlarken, kullanmaktan da zevk alacağınız Jumbo en uygun kahve fincan takımı, bütçe dostu fiyatı ile mutfakyeri.com’da! Uygun fiyata ve şık görüntüye sahip olan Jumbo Kahve fincan fiyatlarını sitemizden inceleyip, tek tuş ile satın alabilirsiniz. Hızlı, güvenli, ücretsiz ve aynı gün kargo imkanı sayesinde en ucuz kahve ekipmanlarından olan Kahve fincan setini 24 saat içerisinde sunum yapmakta kullanabilirsiniz. Farklı ödeme şekilleri ile dilerseniz peşin dilerseniz de taksitli şekilde istediğiniz aya bölerek kolayca mutfakyeri.com’dan sahip olabilirsiniz. Üye olarak daha fazla indirimi yakalayabilir ve özel günlerde yapılan indirimlerden de özel olarak yararlanabilirsiniz.

JUMBO JOY BLUE KAHVE FİNCANI 9 CL 12 ADET ÖZELLİKLERİ

  • Ürünün Stok Kodu: JHJB1409
  • Ürün Ölçüsü: 9 Cl
  • Ürün Adedi: 12
  • Renk: Mavi
  • Şık Görünüm
  • Rahat Kullanım
  • Kolay Temizlik ve Hijyen
  • Kullanım alanı: Ev, restoran, otel ve bar gibi birçok profesyonel mutfaklarda kullanabilir ve lezzetli kahveleri yudumlayabilirsiniz.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR