Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Özlem Köfte Şekillendirme 10 Hamburger Presi
Özlem Köfte Şekillendirme 10 Hamburger Presi

Özlem Köfte Şekillendirme 10 Hamburger Presi (Köfte şekillendirme 10 hamburger presi)

ÖZLEM KÖFTE ŞEKİLLENDİRME 10 HAMBURGER PRESİ İLE KISA SÜREDE KÖFTE VE HAMBURGER ELDE EDİN

Eğer kafe, restoran gibi bir işletme sahibiyseniz hamburger ya da köfte yapacağınız zaman müşterileri memnun etmek için hemen hemen aynı oranlara sahip köfte ve hamburgerler yapmalısınız. Aynı şekilleri tutturmak el yardımı ile pek mümkün olmadığından köfte şekillendirme makinesi ya da diğer adı ile hamburger şekillendirme presi almanız yararınıza olacaktır. Hamburger ya da köftenizin malzemelerini hazırladıktan sonra malzemeyi özel haznesine yerleştirerek, ardından pres yaparak mükemmel oranlarda köfte ve hamburgerler elde edebilirsiniz. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi dilerseniz kafe, restoran gibi işletmenizde dilerseniz de evinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Evinizde hijyenik bir şekilde kendi hazırladığınız hamburger ya da köfte harcı ile hamburger ve köfte yapabilirsiniz. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi ideal boyutu sayesinde kolayca farklı yerlerde konumlandırabilirsiniz. Tezgahın üzerinde de rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

ÖZLEM KÖFTE ŞEKİLLENDİRME 10 HAMBURGER PRESİ İLE HARCINIZI DİLEDİĞİNİZ GİBİ ŞEKİLLENDİRİN

Hamburger presi ne işe yarar sorusunun cevabını tek başına verebilecek bir ürün olan özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi ile önceden hazırladığınız hamburger harcı ile aynı oranlara sahip hamburgerler elde edebilirsiniz. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi ergonomik koşullar göz önünde tutularak üretilmiş profesyonel kullanıma uygun bir mutfak ekipmanıdır. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi malzeme haznesine yerleştirdiğiniz harcı eşit uzunluk ve eşit kalınlıkta hamburgerler haline getirir. Özlem hamburger presi lezzetli hamburgerler ya da köfte yapmanın dışında kullanımı da oldukça basit bir üründür.

ÖZLEM KÖFTE ŞEKİLLENDİRME 10 HAMBURGER PRESİ İLE PROFESYONELLİĞİNİZİ ORTAYA KOYUN

Profesyonel bir mutfakta elbette profesyonel bir hamburger presi olmalıdır. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi ile düzgün ve yuvarlak şekilde hamburgerler yapabilmesi sayesinde şeflerin, ev hanımlarının ve mutfakta uzun vakitler geçiren kişilerin favorisi olacak cinsten bir üründür. Köfte ve hamburger yapmak için tasarlanmış olan özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi insan sağlığına zarar vermeyen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Paslanmaz çelikten üretilmesinin yanı sıra baskı çanağı ve basılmış köfteyi kaldırma tepsisi de paslanmaz. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi fiyatı diğer marka ve modellere nazaran oldukça uygun fiyatlı ve 2 yıl garantisi olan bir üründür. Hamburger presi malzemeyi eşit oranda presleme yapacağından malzemeden fire vermenizi önler. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi sayesin yaptığınız köfte hamburgerlerde şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Köfte harcınızı hazneye top şeklinde yuvarlak yaparak yerleştirirseniz daha düzgün şekiller elde edebilirsiniz. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presinin basıcı kafası alüminyum döküm malzemeden, gövdesi ise elektrostatik pik dökümdür.

ÖZLEM KÖFTE ŞEKİLLENDİRME 10 HAMBURGER PRESİ İLE ZAMANDAN TASARRUF EDİN

 

Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi ile 6, 7 dakika gibi kısa bir süre içerisinde pres işleminizi yaparak hamburgerler elde edebilirsiniz. Özlem hamburger presi temizlemesi oldukça kolay bir üründür işleminizi tamamladıkça rahatça yıkayabilirsiniz. Ağırlığı yaklaşık 5 kg olan özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi rahatça farklı yerlere taşınabilir. 2 yıl garantisi olduğundan herhangi bir problem olduğu takdirde ürün garanti kapsamındadır. Özlem köfte şekillendirme 10 hamburger presi fiyatı piyasada bulunan köfte şekillendirme makinelerine göre oldukça ucuz ve kaliteli bir üründür. Dayanıklılığı ile uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilir ve bütçe dostudur. Hamburger presi en ucuz seçenekleri, sanayi tipi hamburger presi ve ev tipi hamburger presi çeşitleri ile Mutfakyeri.com’da.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR