Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi
Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi

Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi (Köfte şekillendirme 12 hamburger presi)

Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi Fiyatı

 

Hamburger presi olarak bilinen ve hamburgerin karışımı hazırlandıktan sonra özel haznesine konulan malzemeye pres yaparak, hamburger şeklini veren özel bir makinedir.

Hamburger şekillendirme ve hamburger köfte şekillendirme gibi isimlerle anılan bu Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi Fiyatı uygunluğu sayesinde, kendi karışımınıza ait hamburgerleri müşterilerinize servis yapma imkanı bulacaksınız. Müşterinize özel bir damak tadı sunmak ve daha uygun fiyatlı hamburgerler elde etmek için kullanabileceğiniz bir üründür. Sanayi mutfak ürünleri arasında mutlaka olması gereken ürünlerden biri olarak bilinen köfte şekillendirici ve hamburger presi olarak kullanabileceğiniz profesyonel kullanıma uygun olarak üretilmiş bir üründür. Bu makine Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır. Basıcı kafası alüminyum döküm malzemeden, gövdesi ise elektrostatik pik döküm malzemeden yapılmıştır. Hamburger köftesi şekillendirme makinası çok basit ve kullanımı çok rahattır. Tasarımı yapılırken ergonomik koşullar göz önünde bulundurularak yapılmıştır. İçerisine koyacağınız hamburger köftesini top haline getirerek koyunuz. Bu sayede daha düzgün yayılarak presler sunumlarınızda çok hoş ve harika bir estetik görünüm sağlar. Köfteyi yapmak için tasarlanmış baskı çanağı ve basılmış köfteyi kaldırma tepsisi paslanmaz, insan sağlığına zarar vermeyen çelikten üretilmiştir. Siz de bu kaliteye sahip olmak isterseniz Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi Fiyatı nı sitemizden uygun ödeme seçenekleriyle beraber inceleyip satın alabilirsiniz. Müşterilerilerinize güzel ve lezzetli sunumlar yapmanızı sağlayacak Özlem Köfte Şekillendirme 12 Hamburger Presi Fiyatı sayesinde oldukça cazip bir üründür. Satın aldığınız takdirde sizlere en uygun kargo seçeneğiyle kapınıza teslim edilecektir.

 

Teknik Özellikleri :

Ağırlığı yaklaşık olarak 5 kg dır

10,12,14 cm seçenekleriyle satılmaktadır

2 yıl garantilidir

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR