Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Özlem Köfte Şekillendirme 14 Hamburger Presi
Özlem Köfte Şekillendirme 14 Hamburger Presi

Özlem Köfte Şekillendirme 14 Hamburger Presi (Köfte şekillendirme 14 hamburger presi)

HAMBURGER PRESİ

Hamburger presi olarak bilinen ve hamburgerin karışımı hazırlandıktan sonra özel haznesine konulan malzemeye pres yaparak, hamburger şeklini veren özel bir makinedir. Hamburger şekillendirme vehamburger köfte şekillendirme gibi isimlerle anılan bu cihaz sayesinde, kendi karışımıza ait hamburgerleri müşterilerinize servis yapma imkanı bulacaksınız. Müşterinize özel bir damak tadı sunmak ve daha uygun fiyatlı hamburgerler elde etmek için kullanabileceğiniz bir üründür.

Sanayi mutfak ürünleri arasında mutflaka olması gereken ürünlerden biri olarak bilinen köfte şekillendirici ve hamburger presi olarak kullanabileceğiniz profesyonel kullanıma uygun olarak üretilmiş bir üründür. Farklı köfte ağırlıklarını hamburger olarak elde edebileceğiniz ve kullanılan malzemenin eşit boyutlarda ve eşit kalınlıkta hamburger haline getirilmesi işleminde kullanılan kaliteli bir üründür. köfte şekillendirme  makinesi sayesinde hamburgerlerinizin çapını sizler ayarlayabilirsiniz, farklı boyutlardan oluşan 10cm hamburger şekillendirici, 12 cm hamburger şekillendirici ve 14cm hamburger şekillendirici olarak 3 farlı boyda satışını yapmaktayız.Fakat 8 cm altında ve 14 cm üstünde çok özel siparişte alınabilmektedir.Hamburger Pres makineleri arasında yer alan, hamburger presiiçin kullanılan ve en ufak hamburger eti köftesinden, en büyük hamburger köftesi şekillendirebileceğiniz ürünler bulunmaktadır. Hamburger şekillendirme presi fiyatları ve kullanım kolaylıkları bakımından, hamburger yapan şirketlerin kullandığı ürünler arasında yer almaktadır.

Köfte harcı hazırlandıktan sonra makinenin orta bölümündeki aparata yerleştirilir.

Helis kanal sayesinde üst aparatın basıncı ile düz yuvarlak bir şekil elde edilir.

10-12 ve 14 cm ölçüleri kullanıma sunulmuştur.

Hamburger Köftesi Şekillendirme Presi

-Hamburger Şekillendirme makinası ile hamburger köftesini düzgün ve yuvarlak  şekilde hazırlayabilirsiniz.

-Köfteyi yapmak için tasarlanmış  baskı çanağı ve basılmış köfteyi kaldırma tepsisi paslanmaz , insan sağlığına zarar vermeyen çelikten üretilmiştir.

-Ağırlığı yaklaşık olarak 5 kg dır.

- Bu makine 2 yıl boyunca garanti kapsamındadır.

-Basıcı kafası alüminyum döküm malzemeden , gövdesi ise elektrostatik pik dökümdür.

-İçerisine koyacağınız hamburger köftesini top haline getirerek koyunuz.

-Başka çeşit köfte kıymalarınıda koyabilirsiniz , top şeklinde koymanız daha düzgün yayılarak  presler ve sunumlarınızda çok hoş ve estetik görünüm sağlar.

-Köftenin eşit oranda presleme yapması kıymadan fire vermenizi önler.

-Hamburger köftesi şekillendirme makinası çok basit ve kullanımı çok rahattır, tasarımı yapılırken ergonomik koşullar göz önünde bulundurularak yapılmıştır.

-Temizlemesi çok kolaydır ve yaptığınız köftelerle çok şık bir görüntü ve lezzetli bir hizmet sağlar.


cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR