Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60
Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60

Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60 (7876.40605.10)

Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60 Fiyatı

Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60 Fiyatı sanayi tipi mutfaklar için özel olarak yapılmış, mutfaklarınız için şık ve estetik görüntüsü ile ilk tercih edilen ürünler arasındadır. Bu set altı tezgah diğer ürünlerinizle birlikte kolaylıkla kullanılabilir ve sunduğu yer imkanlarıyla ürünlerinizi saklama ve koruma konusunda başarılı bir iş çıkarır. Sağlam yapısı ve fonksiyonel tasarımıyla kullanım konusunda sizlerden tam not almayı başarabiliyor. Paslanmaz çelik malzeme yapısına sahip olan bu set altı tezgah uzun yıllar boyunca kullanım imkanı sağlayıp, sağlamlığı, güvenli ve ergonomik yapısı sayesinde siz kullanıcıların beğenisini kazanıyor. Paslanmaz çelik kaplama yüksek korozyon direncine sahiptir. Bu sayede aşınma konusunda yarı yolda bırakmadan kullanım uzun ömür vadediyor. Paslanmaz çeliğin mukavemeti diğer çeliklere göre fazladır. Fazla olması sebebiyle yüksek ve düşük sıcaklıklara oldukça dayanıklı yapılar meydana getirirler. Paslanmaz çeliğin bir diğer özelliği estetik ve şık görüşüne sahip olmasıdır. Parlak ve şık görüntüsüyle kullanıcılar için modern, cazip ve göz alıcı ürünlerdir. Ayrıca hijyen konusunda paslanmaz çelik en hijyenik malzemelerden biridir ve bakterilerin çoğalmasına izin vermez. Bu hijyenik olma ve kolay temizlenebilir özelliği sayesinde mutfaklarda birinci tercih olmasını sağlar. Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60 Fiyatı 600 seri pişirme cihazlarıyla uyumlu üst tabana sahiptir. Bu sayede mutfakta aynı seriye sahip pişirme cihazlarıyla kullanımı daha kolay bir hal almış oluyor. 40 cm boy uzunluğu, 60 cm en ve 55 cm yüksekliğe sahip bir tezgahtır. İç hacminin genişliği ve sunduğu uzunluklar sayesinde oldukça geniş ve rahat kullanım imkanı sunuyor.  Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60 Fiyatı yüksekliği ayarlanabilir ayaklara sahiptir. Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar sayesinde diğer mutfak ekipmanlarıyla aynı yükseklikte kullanılabilir ve tek parça görüntüsü oluşturarak mutfağınızın görüntüsünü daha estetik bir hale getirebilirsiniz. Ayrıca nötr tipe sahip bir tezgahtır. Nötr tipe sahip olmasıyla diğer nötr tipli mutfak aletleri ve cihazlarıyla kolayca uyum sağlayabilir ve kullanımın kolaylaşması konusunda yardımcı olur.

Saklama konusunda dayanıklı yapısıyla öne çıkan ve mutfaktaki 600 serisi ürünleriyle uyuma sahip olan Öztiryakiler 600 Seri Set Altı Tezgah 40*60 Fiyatı ürünümüzü satın almak için ‘’Telefonla sipariş’’ veya ‘’Hemen al’’ seçeneklerini kullanabilir ve taksitli ödeme imkanlarından yararlanabilirsiniz. Mutfaklarda estetik duruşu, paslanmaz çelik yapısıyla ilk tercih edilen ürünler arasında yer alan bu ürün için ‘’Tavsiye et’’ seçeneğini kullanarak daha fazla kullanıcının beğenisine sunmamız için yardımcı olabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Paslanmaz çelik gövdeli
600 seri pişirme cihazlarıyla uyumlu üst tabla dizaynı
Paslanmaz çelik taban raflı
Yüksekliği ayarlanabilir ayaklar
400 mm Boy
600 mm En
550 mm Yükseklik
8 kg net ağırlık
Tip nötr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR