Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18
Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18

Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18 (0337.10018.01)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺16.704,23
İndirimli : ₺6.960,10  + KDV
KDV Dahil : ₺8.352,12

 

Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100x18 İle Katı Ve Sıvı Ayrıştırması Yapmak Artık Zor Değil 

     Katı ve sıvı ürün bileşenleri birbirinden ayırmak zorlu bir süreç gibi gözükebilir. Özellikle de bu ürün bileşenleri sıcak veya karışık duruyorsa. Örneğin üzüm posası ve üzüm suyunu birbirinden ayırmak zordur. Her ne kadfar elinizle alsanız dahi alamadığınız parçalar mutlaka kalacaktır. Bir diğer örnek olarak makarna olayını gösterebiliriz. Makarnayı haşladıktan sonra katılar belirgin olduğu için alınabilir evet ama sıcaklıktan kaynaklı kendinizi tehlikeye atarsınız. Bu tip örnekler çoğaltılabilir. Tüm hepsi ile uğraşmanın ek getirisi ve götürüsü vardır. Fakat götürüsü daha fazla olan olaylar için kendinizi yormanıza gerek yok. En azından bizim bahsettiğimiz konu için. Çünkü katı ve sıvı ayırma işlemlerini Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18 sizin yerinize yapıyor olacak.

Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18

  • Çelik yapısı sayesinde ısı alışverişini size yansıtmaz. Yani sıcak bir ayrışım yapmak istiyorsanız rahatlıkla süzgeçten tutabilirsiniz. Ürün ısısını elinize yansıtmayacağı gibi çelik yapısı sayesinde herhangi bir erime durumu da yaşamaz.

      

  • Paslanmaz yapısı sayesinde sağlığınızı da tehlikeye atmaz. Ne kadar sıvıya maruz kalırsa kalsın herhangi bir değişim göstermez. Ayrıca sıcaklık seviyesi ne kadar artarsa artsın bir yamulma, erime gibi sorunlar olmaz. Ayrıca ayrışım sırasında ürününüze ek madde girişi yapmaz. Örneğin bazı süzgeçler ısı kaynaklı erime yaptığı için kendi parçalarını ürüne katabilir. Ama Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18 bu olayı hiçbir zaman yapmaz. Gönül rahatlığı ile mutfağınıza ekleyebileceğiniz bir üründür.

 

  • Yeterli delik boyutları sayesinde katı geçişini yaptırmazken sıvı geçişine de kolaylık sağlar. Dilediğiniz boyutta bileşeni rahatlıkla süzebilirsiniz. Herhangi bir tıkanma durumu söz konusu değildir.

  

  • Çelik yapısı sayesinde biraz ağır olduğu göz önünde bulundurmalıdır. Fakat bu ağırlık sizi zorlayacak bir seviyede değildir. Bu yüzden içiniz rahat olabilir. Kolay taşınabilir ve mutfağınızda ulaşılabilir seviyelerde tutulabilir.

  • Mutfağınızda istediğiniz konumda kullanabilirsiniz. Kullanım sırasında size herhangi bir sorun yaşatmaz. Sıvı sıçraması, etrafa sıvı sızdırması gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Yaşanabilecek aksilikler kategorisinde yer olarak bileşeni süzgece koyma sırası gösterilebilir. Bu sırada yavaş yavaş etrafa sıçratmadan koymaya özen gösterirseniz herhangi bir sorun yaşamazsınız.

  • Ayrıca sitemiz üzerinden Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100x18 Fiyatı araması yaparak taksit ve ödeme seçeneklerini inceleyebilirsiniz. Cebinizi de düşünen bir ürüne sahip olmak için beklemeyin.

Temizlik ve Hijyeni Güvenle Halledin

    

    Kolay temizlenebilir özelliği sayesinde de sizi yormaz. Deliklerinde katı veya sıvı hiçbir maddeyi tutmaz. Bu sayede delikleri tek tek temizlemek zorunda kalmazsınız. Su ve deterjan ile kolaylıkla temizlemeye işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bu işlemler sırasında bünyesinde deterjan gibi temizlik ürünlerini tutmaz. Bu sayede ürünlerine herhangi bir temizlik maddesi geçişi söz konusu dahi olamaz. Güvenle temizliği kas gücünüzü en azda kullanarak yapabilirsiniz.

 

Diğer Teknik Detaylar

  • Materyal : Paslanmaz Çelik
  • Tip : Nötr
  • Tencere Çapı : 1000 mm
  • Tencere Derinlik : 180 mm
  • Net Ağırlık : 12,24 kg
  • Marka: Öztiryakiler

 

Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18

 

Öztiryakiler Çelik Süzgeç sizlere sunduğu kalite ve Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18 Fiyatı nında bu kaliteye göre uygun olmasıyla tam ihtiyacınız olan bir üründür. Paslanmaz oldukça kaliteli çelikten üretilmiş süzgeç bir kere alıp uzun yıllar sizlere kullanım sağlayacak bir ürün olması amacıyla üretilmiştir. Çelikten olduğundan kaynaklı biraz ağırdır fakat bu kullanıma engel bir durum değildir. Aksine kalitesini hissetmenizi sağlayacaktır. Gerek kaliteli materyali gerekse sahip olduğu ölçülerle sizleri memnun edecektir. Bu süzgeç ile birçok işinizi kolayca halledebilirsiniz. Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18 Fiyatı nı ve görsellerini sitemizden inceleyebilirsiniz. Çelik olmasından kaynaklı rengi parlak olan ürünümüz sizleri estetik açıdan memnun edecektir. İlk kullanımdan itibaren kalitesini kesinlikle hissedeceksiniz. İndirimli Öztiryakiler Çelik Süzgeç 100*18 Fiyatı ve ücretsiz kargo teslimatı ile siz müşterilerimizin mutfağında kesinlikle bulunması gereken bir üründür.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR