Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Devrilir Tava 50 lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli
Öztiryakiler Devrilir Tava 50 lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli

Öztiryakiler Devrilir Tava 50 lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli (7867.N1.80708.04)

İndirim Oranı : %55 İndirim
KDV Dahil : ₺309.515,21
İndirimli : ₺116.068,20  + KDV
KDV Dahil : ₺139.281,85

Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli

Yüksek kapasiteli pişirme işi yapan büyük işletmeler için tasarlanan Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli ürünümüzün pişirme tavasının tabanı 8 mm kalınlığından yüksek kaliteden asla paslanmaz çelik malzemeden üretilmiştir. Böylece tabanın paslanmaya karşı olan direnci arttırılmıştır. Bu modelimiz de paslanmaz çelik mikro delikli brülörler maksimum verim sağlamasının yanı sıra güvenliği arttırmak için emniyet tertibatlı gaz mutluğu ve alev denetleme için termokupul kullanılmıştır. Ayrıca elektronik ateşleme sistemi ile kullanıcılar için kolay çalıştırma imkanı sağlanmıştır. Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli Fiyatı nın yüksek performansla paralel olması dolayısıyla panelde bulunan. 50 – 300 derece sıcaklık ayarı yapabileceğiniz modelimiz enerji regülatörü sayesinde güç ayarı yapılabilmektedir. Tava etrafında bulunan izolasyon malzemesi ile ortama fazla ısı yayılmaz ve buna bağlı olarak düşük enerji tüketimi ile birlikte enerji tasarrufu sağlar.. Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli ürünümüz tava içinde bulunan köşelerin tamamı yuvarlatılmış ve parlatılmıştır. Cihazlarda bulunan krom kaplı batarya ile tava doldurulabilir. Çift cidarlı kapak izolasyon seviyesini arttırmak ve ayarlanabilir yaylı kapağı kaldırma mekanizması kolay açılıp kapanmasına olanak verir. Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli Fiyatı nı sitemizden uygun ödeme seçenekleriyle inceleyebilir ve  bütçenize uygun ürünümüzü satın alabilirsiniz. Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli Fiyatı nın uygunluğu ve yüksek performanslı olmasıyla birlikte hem zamandan hem de enerjiden tasarruf yapabilirsiniz. Hemen gün içinde teslim edilecektir.

Teknik Özellikler :

Öztiryakiler Devrilir Tava 50 Lt Gazlı 80*70*85 Elektronik Ateşlemeli

Ürün Özellikleri:

* Pişirme tavasının tabanı 8 mm kalınlığında yüksek kalitede paslanmaz çelik malzemeden yapılmıştır. Böylece tabanın paslanmaya karşı olan direnci arttırılmıştır.

 * Gazlı modellerde paslanmaz çelik mikro delikli brülörler maksimum verim sağlamaktadır. Güvenliği arttırmak için emniyet tertibatlı gaz musluğu ve alev denetleme için termokupul kullanılmıştır.

 * Gazlı modellerde bulunan elektronik ateşleme sistemi ile kullanıcılar için kolay çalıştırma imkanı sağlanmıştır. Ayrıca panelde bulunan sinyal lambaları ile çalışma veya ateşleme gibi durumlar izlenebilmektedir.

* Gazlı devrilir tavalarda bulunan mikro anahtar yardımı ile çalışma esnasında tava kaldırılırsa brülörler sönmekte ve tava tekrar eski konumuna geldiğinde brülörler otomatik olarak tekrar çalışmaya başlamaktadır.

* Gazlı modellerde 120-300 °C sıcaklıklar arasında ayar imkanı vardır. Elektrikli modellerde ise 50-300 °C arası sıcaklık ayarı yapılabilir.

* Enerji regülatörü sayesinde güç ayarı yapılabilmektedir.

* Tava etrafında bulunan izolasyon malzemesi ile ortama fazla ısı yayılmaz. Buna bağlı olarak düşük enerji tüketimi ile beraber enerji tasarrufu sağlanır.

 * Manuel kaldırma mekanizması devrilir tavalarda standart olarak mevcuttur. Ayrıca opsiyonel olarak elektrik motorlu kaldırma sistemi bulunmaktadır.

 * Tava içinde bulunan köşelerin tamamı yuvarlatılmış ve parlatılmıştır. Kolay temizlik imkanı sağlanır.

* Pişirme yüzeyinin altında özel tasarım paslanmaz çelikten yapılmış ısıtıcılar mevcuttur. Özel tasarım ısıtıcılar sayesinde homojen sıcaklığa sahip pişirme yüzeyi sağlanmıştır. Isıtıcılar hızlı şekilde yüzey sıcaklığını istenilen sıcaklık seviyesine ulaştırmaktadır.

 * Sıcak ve soğuk su bağlantısı yapılabilmektedir. Sıcak ve soğuk su giriş ventilleri ön panelden kontrol edilebilmektedir. Cihazlarda bulunan krom kaplı batarya ile tava doldurulabilmektedir.

* Çift cidarlı kapak izolasyon seviyesini arttırmaktadır. Ayarlanabilir yaylı kapak kaldırma mekanizması kapağın kolay açılıp kapanmasını sağlamaktadır.

* Güvenlik seviyesini arttırmak ve tavanın aşırı ısınmasını engellemek için emniyet termostatı konulmuştur.
Standart Aksesuar:4 GN 2/3 Kap ve kapak
Standart Aksesuar Adedi:4
Ürün Ebadı EN:800
Ürün Ebadı BOY:700
Ürün Ebadı Yükseklik:850
Net Ağırlık:115
Ürün Hacmi:0,61
Paket Hacmi:1,12
Paket içi ürün adedi:1
Elektrik Volt:230V / NPE
Elektrik Frekans: 50/60
LPG Gaz Tipi: LPG
LPG Gaz Gücü:13
LPG Gaz Nominal Basıncı:30
Doğalgaz Gaz Tipi: Doğal gaz
Doğalgaz Gücü:13
Doğalgaz Nominal Basıncı:20

LPG Gaz Tüketimi:1,0140
Doğalgaz Tüketimi:1,3780
Ürün Menşei :TURKEY

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR