Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30 Sert Krom Kaplı
Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30 Sert Krom Kaplı

Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30 Sert Krom Kaplı (7864.N1.80703.11C)

İndirim Oranı : %55 İndirim
KDV Dahil : ₺154.208,35
İndirimli : ₺57.828,13  + KDV
KDV Dahil : ₺69.393,76

 

Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30

Öztiryakiler kalitesinden ödün vermeyecek bu oluklu grill plate hamburgercilerin ve tostçuların , kantin gibi yerlerin özellikle kullandığı ızgaraların başında gelse de günümüzde artık çoğu profesyonel mutfakta kullanılmaya başlanmıştır. Bu Öztiryakiler markalı ızgaralarda standart olarak 15 mm kalınlıkta satine edilmiş bir çelik pişirme  yüzeyine sahiptir. Bu ürünü aldığınızda  pişirme yüzeyine sert krom kaplama da yaptırabilirsiniz. Sert krom kaplı yüzeylerin birçok avantajı vardır. Ürünü temizlerken sizi asla yormaz ve minimum zamanda maksimum hijyen elde etmenizi sağlar. Ürünün yapısındaki ızgaralar kullanım açısından geniş bir alana sahip olmakla birlikte siz müşterilerimize çeşitli bir kullanım alanı yelpazesi sunar. Aynı zamanda her tarafa homojen bir biçimde yayılması planlanan  sıcaklığı sayesindebir tarafı pişip bir tarafı pişmeyen yiyeceklerden kurtulmanızı sağlar. Siz de bu ürünü alarak bu lezzet garantisine ortak olmak istiyorsanız  sitemizden Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30 Fiyatı ve aklınızı kurcalayan sorular hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bu elektrikli grill oluklu plate cihazın ön tarafından alıp yerine koyulması gayet basit olan  bir yağ haznesine sahiptir. Bu yağ haznesi, 1.5 litre yağ alabilen bir hazneye olmasıyla birlikte büyük mü büyük tahliye deliği ve etrafa dökülmesine tamamiyle izin vermeyen paslanmaz çelik koruma sacı sayesinde pişirme sırasında oluşan atık yağ bu hazneye kolayca aktarılmasını sağlamaktadır. Bu koruma sacı sadece sizin kontrolünüzde , kolayca sizleri yormadan çıkabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.  Bu paslanmaz sacın asıl amacı ise  mutfakta iş güvenliğini arttırmak ve zorlanmadan kullanım imkanı sağlamaktır. Ürünün termostat kontrol cihazı yardımıyla kontrol edilebilmesi mümkün olan   yüzey sıcaklığı 50-300 °C arasında sizin uygun gördüğünüz sıcaklıkta ayarlanabilmektedir. Bu da sadece yeterli miktarda  gaz tüketimi ve tasarruf etme imkanını sağladığı gibi aynı zamanda  yüzeyde istenilen tamamen homojen sıcaklık dağılımını sağlamaktadır. Mutfakta size hep güvenli hissettirecek bu ızgaralara sahip olduğunuz için kendinizi hep şanslı hissedeceğiniz bir ürün olacaktır. Bu ızgaraların üstünde dilediğiniz ürünü dilediğiniz şekilde pişirmenize olanak sağlar , ister sucuk pişirinin ister köfte pişirin ve lezzetli tabaklar çıkarın . Ürün size birçok farklı pişirme seçeneğini de sunmaktadır . Bunları şu şekilde anlatabilmemiz mümkündür; düz ızgara , oluklu ızgara  veya düz ile oluklu birlikte olan ızgara. Sizler de farklı pişirme seçenekleri sayesinde yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanıza sizi yarı yolda bırakmayacak şekilde yardımcı olan  Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30 Fiyatı da sizlerin bütçesini düşünerek uygun olabilecek bir şekilde belirlenmiştir. Aklınızda hiçbir şüphe kalmadan bu ürünü satın  alabilmek  için Öztiryakiler Grill Plate Oluklu Elektrikli 80*70*30  Fiyatı‘nı sitemizden inceleyerek ve ödeme avantajlarından da yararlanarak bu ürüne sahip olabilir ve keyfini çıkarabilirsiniz.

ÜRÜN AÇIKLAMASI

  • Tüm ızgaraların yüksek miktarda ürün pişirme kapasitesi ve mükemmel pişirme performansının yanında homojen pişirme yüzey sıcaklığı yaratabilmek için tasarlanmıştır.
  • Pişirme yüzeyinin sıcaklığı ise termostat kontrolü ile 50-300 °C arasında ayarlanabilmektedir.
  • Izgaralarda standart olarak 15 mm kalınlığında ayarlanan satine edilmiş çelik pişirme yüzeyi  de mevcuttur.
  • İkili modellerde ise  pişirme yüzey sıcaklığı 2 ayrı termostat ile kontrol edilmesi sağlanır. Böylece iki farklı sıcaklıkta pişirme olanağı sunan yüzey sıcaklığı sağlanmıştır.
  • Kullanıldıkları ortama daha düşük seviyede ısı yayılımı veren ve çizilmeye karsı dayanabilirliği yüksek olan sert krom kaplı parlatılmış pişirme yüzeyleri tüm ızgara modellerinde isteğe bağlı olarak sizin isteğinize göre tercih edilebilir.
  • Paslanmaz çelik gövdeye sahiptir.

TEKNİK ÖZELLİKLER

  • TİP         Elektrikli
  • EN (mm)             800
  • BOY (mm)           700
  • YÜKSEKLİK (mm)             280
  • NET AĞIRLIK (Kg)             74,70
  • HACİM (m3)       0,61
  • ELEKTRİK GÜCÜ               9
  • VOLT     400V / 3NPE
  • FREKANS             50/60
  • KORUMA SINIFI IP 21
  • DOĞALGAZ TÜKETİMİ   0
  • MARKA                ÖZTİRYAKİLER
  • MENŞEİ TÜRKİYE

 

Model
Plate Izgara
Seri
700
Çalışma Sistemi
Elektrikli
Ebat
80 cm
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR