Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Helvane Tencere 45*20
Öztiryakiler Helvane Tencere 45*20

Öztiryakiler Helvane Tencere 45x20 (0110.04520.02)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺6.385,67
İndirimli : ₺2.660,70  + KDV
KDV Dahil : ₺3.192,83

  ENDÜSTRİYEL MUTFAKLARINIZA GÖRE TASARLANMIŞ HELVANE TENCERELER

Öztiryakiler markasının sunduğu 45x20 ölçülerinde helvane tencere tamamıyla paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Helvane tencerenin kullanım amacı mükemmel ısı dağılımı ile başarılı pişirme sonuçları vermesidir. Helvane tencerelerin dibi tümsek şeklinde olduğu için gerekli olan ısıyı içinde depolar ve yemeğin her noktasının eşit bir şekilde pişmesini sağlar. Endüstriyel ve sanayi tipi mutfaklar için çok tercih edilen helvane tencereler en önemli fonksiyonlarından biri 124 kişilik yemek yapabilme kapasitesidir. Öztiryakiler helvane tencere 31 litre kapasitesiyle aşçıların istekleri doğrultusunda büyük kurumların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde üretilmiştir.

 PASLANMAZ ÇELİK HELVANE TENCERE SAĞLIKLI YEMEKLER VE UZUN ÖMÜRLÜ KULLANIMI GARANTİLER

Saplı helvane tenceresi tamamıyla paslanmaz çelikten çizilmeye ve darbeye dayalı olarak üretilmiştir. Paslanmaz helvane tencerenizde kızartma, yemek pişirme, yemek ısıtma gibi tencere ile yapılabilecek tüm işlemleri yapabilirsiniz. Helvane tencerenin en önemli özelliği tümsekli tabanı sayesinde fark yaratmasıdır. Tümsekli tabanı sayesinde endüstriyel mutfaklara uygun fazla porsiyon yemek çıkarır ve ısının optimum şekilde yemeğin her noktasına eşit şekilde dağılmasına yardımcı olur. Paslanmaz gövdesi sayesinde uzun yıllar boyunca kullanılabilir ve yemekler pişerken helvane tencerenin çelik yapısı yemeğe karışmaz.

HELVANE TENCERE İLE KAVURMA YEMEKLERİ DE ÇOK LEZZETLİ

Helvane tencerenin en önemli özelliklerinden birisi tencere dibinin tümsek bir şekilde şekillendirilmesiyle yemeklerin kolay pişirilmesidir. Tencere dibinin tümsekli yapılması kevgirle karıştırmayı ve fazla yemek yapılmasını oldukça kolaylaştırmıştır. Yemek yeterli karıştırıldığında her noktaya eşit ısı yayılır, yemek ortada harmanlanır ve sonuç olarak kaliteli yemekler ortaya çıkar.

HELVANE TENCERE 45x20 MODELİ DİĞER ÖZELLİKLERİ

Öztiryakiler helvane tencere yüksek enerji tasarrufu sayesinde yemeğiniz hızlı ve tüm noktaları eşit pişer. Yemek pişerken tümsekli şekillendirilmiş tabanı sayesinde buhar ve ısı aşağıda kalır bu yüzden ısı depolanır.  Öztiryakiler helvane tencere geniş kapasiteli normal bir tencereye göre daha iyi pişirme sonuçları verir. Paslanmaz çelik sapıyla kolay kullanım sağlar, tabanı çizilmelere ve darbelere dayanıklıdır. V2A paslanmaz çeliğin diğer bir özelliği de yanma ve yapışmayı minumum seviyeye indirmesidir.

HELVANE TENCERE BAKIMI VE TEMİZLİĞİ

Helvane tencerelerinizi kızartma kavurma yemek pişirme gibi tüm işlemlerde ayrıca bir tencere olarak da kolayca kullanabilirsiniz. Boş olarak ocağa konulmuş helvane tencerenizin altını kapattıktan sonra hemen soğuk suyla temas ettirmeyiniz, tencereye zarar verebilir. Kendi kendine soğumaya bırakmanız daha sağlıklı olacaktır. Yemeğe tuz atmanız gerektiğinde soğuk suya tuz atmamalısınız, soğuk suya atılan tuz dibe çöker ve tencereye zarar verebilir. Tuzu, su ılıdıktan sonra ilave edebilirsiniz. Öztiryakiler helvane tencere tamamı paslanmaz çelik yapısı sayesinde güvenle deterjanla yıkayabilirsiniz ya da bulaşık makinesine atabilirsiniz, yüzeyinde bakteri barındırmaz. Helvane tencere çizilmeye ve darbelere dayanıklıdır ama aşındırıcı cisim tencere yüzeyinde kullanılmamalıdır, tencere zarar görebilir. Helvane tencerenizde su lekelerini önlemek için yıkandıktan sonra bez yardımıyla kurutabilirsiniz. Oluşan su lekeleri için limonlu su ile tencereyi temizleyebilirsiniz.

HELVANE TENCERE EN İNDİRİMLİ FİYATIYLA MUTFAKYERİ.COM’DA

Endüstriyel mutfağınıza ihtiyacınıza uygun helvane tencere arıyorsanız setüstü ekipman kategorimizde en uygun fiyatıyla Öztiryakiler 45x20 helvane tencere mutfakyeri.com’da. Öztiryakiler helvane tencere yemek yapmayı zevkli ve hızlı bir hale getirecek. Helvane tencereyi tercih ederek yemeklerinizle fark yaratabilirsiniz. Satın almak için siz de şimdi mutfakyeri.com güvencesiyle sipariş edebilirsiniz.

ÖZTİRYAKİLER HELVANE TENCERE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Tencere ölçüsü 45x20
  •  Tamamı paslanmaz çelik gövde.
  •  Kapağı ve sapı ile ergonomik kullanım
  • Tencere Derinlik: 200 mm
  • Porsiyon: 124 adet
  • Kapasite: 31 litre
  
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR