Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli
Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli

Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli (7865.N1.12908.50E)

İndirim Oranı : %55 İndirim
KDV Dahil : ₺348.146,51
İndirimli : ₺130.554,94  + KDV
KDV Dahil : ₺156.665,93

Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli

Bu harika fırın siz değerli müşterilerimiz için özel olarak üretilmiştir, bu fırına sahip olup mutfağınızda fark yaratabilirsiniz! Üst ocaklar 6 brülörlüdür. Fırın bölümü opsiyonel olarak elektrikli statik fırın veya gazlı statik fırın olarak tercih edilebilir. Gazlı fırınlarda piezo çakmaklı ateşleme mevcuttur. Eğer sorunsuz bir kullanım arıyorsanız, Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli tercih etmelisiniz. Bu fırın sizleri mutfağınızda fazlasıyla memnun edecektir. Gazlı açık ocaklar ve gazlı fırınlarda emniyet tertibatlı gaz muslukları ve alev denetleme için termokupul kullanılmaktadır. Tüm kuzine ve set üstü ocaklarda pres baskı yöntemi kullanılarak özel kalıplar kullanılarak üretilmiş 2 mm kalınlığında monoblok üst tablalar mevcuttur. Üst tabladaki yuvarlatılmış köşeler dayanıklılığı arttırmakta ve temizlik kolaylığı sağlamaktadır. Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli ile mükemmel sonuçlar elde edeceksiniz! Bu fırın mutfağında harikalar yaratmak isteyenlerin tercihi! Özel tasarlanmış pirinç malzemeden brulorler , yüksek güç, yüksek yanma verimi ve düşük gaz emisyon değerlerine sahiptir. Brülörlerdeki pilot alev sistemi sayesinde cihazları hızlı ve kolay kullanma imkanı sağlanmıştır. Şık görünümüyle de siz değerli müşterilerimizin mutfağına ayrı bir hava katacaktır. Bu fırsat kaçmaz! Uygun fiyatlı, yüksek performanslı bir fırın! Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Elektrikli sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz, bu fırını satın alıp uzun yıllar performansında herhangi bir düşüş yaşamadan kullanabileceksiniz. Termostatik gaz valfi ile gazlı fırının iç sıcaklığı 100-300 °C arasında, elektrikli fırınlarda ise termostat ile elektrikli fırının iç sıcaklığı 50-300 °C arasında kontrol edilebilmektedir. Paslanmaz çelik mikro delikli fırın brülörü maksimum verim ve fırın sıcaklığını hızlı bir şekilde arttırmaktadır. Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Fiyatı na sitemizden ulaşabilir ve eğer isterseniz bu harika fırına hemen sahip olabilirsiniz, tek yapmanız gereken ‘satın al’ butonuna basmaktır. Daha sonra hızlı teslimatla anında kapınızda! Hemen farkı yaratmaya başlayabilirsiniz. Daha fazla bu fırsatlardan mahrum kalmayın! 6 ocaklı kuzinelerde GN 2/1 ölçüsünde fırın kullanılabildiği gibi opsiyonel olarak 1060x550x275 iç ölçüsüne sahip olan büyük fırın yapılabilmektedir. Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Fiyatı nın uygunluğunu sizler de fark etmişsinizdir, ayrıca bu harika özellikleriyle daha fazla beklemeyin! Her ocak brülöründe tencere veya tavaları ocak üstüne koymaya yarayan pik döküm mevcuttur. Ocak dökümü yarı cilalı ve dayanıklı emaye kaplama sayesinde bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Öztiryakiler Kuzine Büyük Fırınlı Gazlı 6 Açık Ateş 120*90*85 Fırın Fiyatı nı sitemizden inceleyebilirsiniz ve dilerseniz satın alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

GAZLI KUZİNE, 6 AÇIK ATEŞ ELEKTRİKLİ GENİŞ FIRINLI


ÜRÜN KODU

7865.N1.12908.50E

AÇIKLAMA


* Üst ocaklar 6 brülörlüdür. Fırın bölümü opsiyonel olarak elektrikli statik fırın veya gazlı statik fırın olarak tercih edilebilir.
* Gazlı fırınlarda piezo çakmaklı ateşleme mevcuttur.
* Gazlı açık ocaklar ve gazlı fırınlarda emniyet tertibatlı gaz muslukları ve alev denetleme için termokupul kullanılmaktadır.
* Tüm kuzine ve set üstü ocaklarda pres baskı yöntemi kullanılarak özel kalıplar kullanılarak üretilmiş 2 mm kalınlığında monoblok üst tablalar mevcuttur. Üst tabladaki yuvarlatılmış köşeler dayanıklılığı arttırmakta ve temizlik kolaylığı sağlamaktadır.
* Özel tasarlanmış pirinç malzemeden brulorler , yüksek güç, yüksek yanma verimi ve düşük gaz emisyon değerlerine sahiptir.
* Brülörlerdeki pilot alev sistemi sayesinde cihazları hızlı ve kolay kullanma imkanı sağlanmıştır.
* Termostatik gaz valfi ile gazlı fırının iç sıcaklığı 100-300 °C arasında, elektrikli fırınlarda ise termostat ile elektrikli fırının iç sıcaklığı 50-300 °C arasında kontrol edilebilmektedir.
* Fırın içi AISI 430 paslanmaz çelikten üretilmiştir. Fırın içinde çıkarılabilir krom kaplı kızaklar 3 farklı fırın raf seviyesinde pişirmeye olanak sağlamaktadır.
* Fırın izolasyonunu arttırmak için 40 mm kalınlığında ağır şartlara dayanıklı ve ergonomik yapıda tutma kulbu bulunan özel kalıplar ile pres baskı yöntemiyle üretilmiş paslanmaz çelikten imal edilmiş fırın kapısı kullanılmıştır.
* Paslanmaz çelik mikro delikli fırın brülörü maksimum verim ve fırın sıcaklığını hızlı bir şekilde arttırmaktadır.
* 6 ocaklı kuzinelerde GN 2/1 ölçüsünde fırın kullanılabildiği gibi opsiyonel olarak 1060x550x275 iç ölçüsüne sahip olan büyük fırın yapılabilmektedir.
* Kuzinelerin fırın bölümünde, kapı ve kapı karşılığında pres baskı ile yapılan kanal ve yuva sistemi ile ısının dışarıya çıkması engellenmiştir. Böylece fırınlarda ilave olarak kullanilan silikon conta ihtiyaci ortadan kaldırılmıştır.
* Her ocak brülöründe tencere veya tavaları ocak üstüne koymaya yarayan pik döküm mevcuttur. Ocak dökümü yarı cilalı ve dayanıklı emaye kaplama sayesinde bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.

TİP

Gazlı

EN (mm)

1200

BOY (mm)

900

YÜKSEKLİK (mm)

850

NET AĞIRLIK (Kg)

175

ELEKTRİK GÜCÜ

9

VOLT

400V/ 2NPE 230V/ 3PE

FREKANS

50 / 60 Hz

LPG TİPİ

LPG

LPG GÜCÜ

48

LPG GİRİŞ ÇAPI

3/4"

LPG NOMİNAL BASINCI

50

DOĞALGAZ TİPİ

Doğal gaz

DOĞALGAZ GÜCÜ

48

DOĞALGAZ NOMİNAL BASINCI

20

LPG GAZ TÜKETİMİ

3,78

DOĞALGAZ TÜKETİMİ

5,08

ÜRÜN MENŞEİ

TURKEY

MARKA

ÖZTİRYAKİLER

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR