Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Mikrodalga Fırın
Öztiryakiler Mikrodalga Fırın

Öztiryakiler Mikrodalga Fırın (9890.D90D2.30)

Fiyat : ₺0,00  + KDV
KDV Dahil : ₺0,00

 ÖZTİRYAKİLER MİKRODALGA FIRIN

Mikrodalga fırınlar, hız ve pratiklik açısından muhteşem bir buluştur diyebiliriz. Mikrodalga fırınlar herkesin ev mutfağında yerini almadan önce restoranlarda yerini almaya başlamıştır. Bu sayede daha önceden yapılan yemekler saniyeler içerisinde yeni pişmiş gibi ısıtılabilir, aynı zamanda buzluktan çıkarılan gıdalar vitaminini kaybetmeden dakikalar içerisinde çözünebilir. Mikrodalga fırınların bu ve bunun gibi birçok pratik çözümler sunmaya yarayan özelliği vardır. Öztiryakiler markası, her profesyonel mutfak ekipmanında olduğu gibi bu mikrodalga fırınlarda da kalitesinden ödün vermeyerek bir ürün tasarlamayı başlamıştır. Öztiryakiler mikrodalga fırın, çoğu endüstriyel mutfağa sahip işletmelerde, cafe ve pastanelerde hatta ev mutfaklarında dahi kullanılabilir. Bu cihazı kullanmaya başladıktan sonra mutfak hayatınızın daha düzenli olacağına ve müşterilerinizi daha çok memnun edebileceğinize emin olabilirsiniz.

Öztiryakiler Mikrodalga Fırın Nasıl Kullanılır?

Sanayi tipi mikrodalga fırın yerine de geçebilecek bir cihaz olan Öztiryakiler mikrodalga fırını aldıktan sonra nasıl kullanacağınız konusundaki kafa karışıklıklarınızı bu yazıyı okuyarak silebilirsiniz. Öncelikle sahip olduğunuz Öztiryakiler mikrodalga fırını yerleştireceğiniz yer çok önemlidir. Mutfağınızdaki düz bir zemine yerleştirmeniz, fırının daha sağlıklı çalışmasını mümkün kılarken aynı zamanda mikrodalga fırınınızın içerisine koyacağınız gıdaların ağırlığından etkilenmemesini destekler. Elektrikli mikrodalga fırınınıza uygun ve sabit bir yer bulduktan sonra kullanma aşamasına geçebilirsiniz. Cihazın içerisine koyacağınız gıdaları uygun bir kapta koymanız önemlidir. Plastikten imal edilen kaplar gibi ısıya dayanıksız ürünler mikrodalga fırınınıza uygun olmayacaktır. Gıdalarınızı mikrodalgaya yerleştirdikten sonra cihazın kapağını sıkıca kapattığınızdan emin olmalısınız. Cihazı boş olarak çalıştrmamanız güvenlik talimatları kapsamında sizin ve cihazınızın ömrü için önemlidir. Çalıştırma aşamasında cihazın nasıl çalışacağının kararı tamamen sizdedir. Kaç dakika çalışacağına, cihazın ulaşması gereken dereceye ve hangi uygulamada çalışacağına mesela buzlu gıdaları çözündürme gibi tamamen sizin kararınızdır. İhtiyacınız dahilinde cihazı yönlendirdiğinizde mikrodalga fırın çalışmaya başlayacak ve ayarladığınız süre sona erdiğinde sizleri uyaracaktır. Bu süreç içerisinde mutfaktaki diğer işlerinizi halledebilir ve pratik çalışma sisteminin keyfini çıkartabilirsiniz.

Öztiryakiler Mikrodalga Fırın Özellikleri Nelerdir?

Mikrodalga fırınlar, genel olarak bir elektrik enerjisi sayesinde çalışır. Öztiryakiler mikrodalga fırın da 2450MHz çalışma frekansı boyutunda bir elektrik enerjisiyle çalışmasını sürdürür. Bu mikrodalga fırın, 23 litrelik bir hazneye sahiptir. Bu da demek oluyor ki bu cihaz, çoğu restoranda, büyük otellerde kısacası büyük hizmet veren yerlerde de kullanıma uygunluk gösterir. Döner tabla sistemiyle klasik mikrodalga fırın çalışma sistemine sahiptir ama bu cihazı farklı yapan şey tamamen özellikleridir. Bu özelliklerden biri de 900 waltluk bir enerjiye sahip olmasıdır. Bu sayede daha randımanlı bir çalışma sağlayabilir. Bu cihaz birçok gıdanın pişirilmesine ve neredeyse tüm yemeklerin ısıtılmasına uygun olduğundan profesyonel mutfaklar tarafından oldukça tercih edilir. Bu cihaz, mutfakta sizin hızınıza hız katacak, müşterilerinize yemeklerinizi zamanında sunmanıza yardımcı olacaktır. Cihaz yarım dakikada soğuk bir yemeği ısıtma teknolojisi ile sıkışık zamanlarınızın kurtarıcısı olacaktır. Öztiryakiler mikrodalga fırınınızı üç farklı renk seçeneği ile satın alarak mutfağınıza uyum sağlayacağından da emin olabilirsiniz. Mikrodalga fırının çift kontrol düğmesi, tüm ayarlamaları yapabilmeniz ve kontrol edebilmeniz için tasarlanmıştır. Izgara pişirme, buz çözündürme gibi pişirme seçenekleri gıdaları nasıl pişireceğiniz konusunda sizlere ipucu vererek doğru pişirimler yapmanızı sağlar. Temizlik ve bakım yapacağınız sıralarda mikrodalga fırınınızı fişten çekmeyi unutmamanız gerekmektedir. Mikrodalga fırınınıza uygun gıdalarla uygun pişirimler yaparak düzenli bir çalışma sistemini sizlere nasıl vadettiğini kısa bir süre içinde anlayabileceksiniz.

Öztiryakiler Mikrodalga Fırın Ne Tür Gıdalara Uygunluk Gösterir?

Öztiryakiler mikrodalga fırınınızı kullanırken aklınızda soru işareti kalmaması için aşağıdaki maddelerden hangi tür gıdaların fırınınıza uygun olduğunu ve bu gıdalar ile fırını nasıl çalıştıracağınızı öğrenebilirsiniz;

  • Mikrodalga fırınınızın içine kağıt, karton ve plastik gibi mutfak ekipmanlarınızı koymanız önerilmez eğer düşük ısılarda bu ekipmanlar ile çalıştırılırsa da sık sık kontrol etmeniz önerilmektedir.
  • Cihazınızda çorba gibi sıvı gıdalar ısıtacağınız zaman kapakları kapalı kaplar içerisinde ısıtmalısınız. Bu sayede cihazın içerisinde sıçrama, dökülme yapmaz.
  • Mikrodalga fırın içerisinde kızartma yapılması önerilmez. Bu pişirme seçeneği mikrodalga fırının sağlayabileceği bir seçenek değildir. Kızartma, yağ sıçrama gibi durumlar cihazınızı bozabilir.
  • Mikrodalga fırının içerisinde yumurta pişirmek istiyorsanız yumurtayı kırmanız gereklidir. Aksi takdirde kabuklu yumurta pişerken fırınınızda patlayabilir ve cihaza zarar verebilir.
  • Sert kabuklu gıdalar mesela patates veya kestane gibi sebzeleri delerek veya keserek mikrodalga fırınınızda pişirebilirsiniz. Sert kabuklu sebze ve meyvelere hava alınacağı bir alan tanınmazsa cihaz içerisinde patlayabilir.
  • Gıdaların ısınması için koyduğunuz kaplar, ayarlanılan dereceyle doğru orantılı olarak sıcak olacaktır, koyduğunuz yiyecekleri cihaz içerisinden alırken fırın eldiveni kullanmanız faydalı olacaktır.
  • Mikrodalga enerjisine maruz kalmamak adına fırın kapağı kapanmadan çalıştırmak doğru bir seçenek değildir.
  • Bebekleriniz için biberon gibi eşyalarda yemek ısıtmak istediğinizde biberonun erimemesi için daha dikkatli ve kontrollü olmanız gerekmektedir.
  • Genel olarak tüm yiyeceklerinizde pişebileceği minimum süreyi ayarlamak daha olumlu bir kullanım sağlar, bu süre bitince yiyeceklerinizin istediği hali alıp almadığını kontrol edebilir ve sonrasında ihtiyaç dahilinde tekrar çalıştırabilirsiniz.
  • Beyaz et, kırmızı et gibi et ve et ürünlerini mikrodalga içerisinde ısıtırken iki tarafın da homojen pişme sağlaması için bir kez çevirmeniz daha uygun olacaktır.
  • Sulu yemekleri cihaz içerisinde pişirirken bir kez kontrol ederek karıştırmak uygun bir seçenektir.
  • Mikrodalga fırınlarda pratik pişirimler yapılacağı için gıdaların metal kaplara konulması, ısıyı geç ileteceğinden önerilmemektedir.
  • Köşelerde kalan yiyeceklerin daha çok pişeceğinden oval, yuvarlak tabaklarda gıdaların ısıtılması daha uygundur.

Öztiryakiler Mikrodalga Fırın En Uygun Fiyatlarla Mutfakyeri.com’da!

Öztiryakiler markası, hem büyük ailelerin hem de endüstriyel mutfakların rahatlıkla kullanabileceği mikrodalga fırını üreterek piyasaya sunmuştur. Bu cihaz, sizlere mutfakta büyük kolaylık sağlarken iş güvenliğinizi düşünerek tüm güvenlik kontrollerinden başarıyla geçerek üretilmiştir. Öztiryakiler mikrodalga fırın fiyatı, karşılaştırılabilecek ürünlere oranla oldukça uygundur. Uygun fiyata yüksek kalite arıyorsanız doğru yerdesiniz demektir. Aynı zamanda elektrikli bir mutfak cihazı olarak da her bütçeye uyabilecek bir fiyata sahiptir. Mutfakyeri.com’da Öztiryakiler mikrodalga fırınını en uygun fiyata satın alırken ücretsiz kargo seçeneği yanında size uygun ödeme seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Güvenli bir alışveriş için mutfakyeri.com’u tercih edin ve alışverişinizin yanında alacağınız hizmetlerden de geri kalmayın!

Öztiryakiler Mikrodalga Fırın Teknik Özellikleri

  • Öztiryakiler Mikrodalga Fırın Ürün Kodu: 9890.D90D2.30
  • Enerji Tüketimi: 230V/50Hz (Mikrodalga), 1000W (Isıtıcı)
  • Standart Mikrodalga Enerji Çıkışı: 900kW
  • Çalışma Frekansı: 2450MHz
  • Dış Boyutları:281x483x396 mm
  • İç Boyutları: 220x340x320 mm
  • Fırın Kapasitesi: 23 Litre
  • Pişirme Benzerliği: Döner Tabla Sistemi
 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR