Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 cm
Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 cm

Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 cm (7865.40653.23)

Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 Cm

Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 Cm her mutfağın en önemli parçasıdır. İster evimizin mutfağı olsun ister büyük işletme mutfağı olsun bir yemek çıkartmak istiyorsak eğer ocağa her şekilde ihtiyacımız vardır. İşte ihtiyacınızı en güzel şekilde karşılayacak olan bu set üstü ikili ve gazlı olan ocağımız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Mutfağın olmazda olmazı olan bu ürünü hayatınızda bir defa alarak ömrünüzün sonuma kadar kullanabilirsiniz ayrıca kullanılırken hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınızın garantisini vermekteyiz. Sitemiz yeni siteler gibi olmayız uzun zamandır bu sektörde olduğu için her şey sizler için üretilmiş olmakla kalmayıp her şey düşünülerek üretilmektedir. Aklınızda hiçbir sorunun kalmayacağı bu siteden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerimizi satışa sunmadan önce hepsini test ettikten ve onayladıktan sonra sizlerin önüne sunmaktayız. Tüm tedbirleri aldıktan sonra üretmeye devam etmekteyiz. Ürünümüz % 100 Türk ürünü olmakla bilinmekte, ve tüm siparişlerde öncelik Türkiye’ye verilmektedir. Öncelik Türkiye’de diyoruz çünkü yurtdışından da birçok sipariş almaktayız. Ürünümüzü kullanan birçok firmadan gelen birçok geri dönüşten de anladığımız gibi sitemiz ve ürünlerimiz sevilerek kullanılmaktadır. Ürün özelliklerini göz önüne alacak olursak, üst ocak 2 brülöre sahiptir. Bu sayede gaz çıkışı kolay sağlanırken temizlik açısından da kolay temizlenebilir. Ayrıca herhangi bir sorunla karşılamak olasılığınız daha azdır. Gazlı fırınlarda piezo çakmaklı ateşleme mevcuttur.  Pieoze Yunanca bir kelime olup basınç anlamına gelmektedir. Gazlı açık ocaklar ve gazlı fırınlarda emniyet tertibatlı gaz muslukları ve alev denetleme için termokupul kullanılmaktadır. Her şeyin tüketicilerimiz için ayarlandığı bu ocakların kullanımı da bir o kadar rahattır. Özel tasarlanmış pirinç malzemeden brulorler , yüksek güç, yüksek yanma verimi ve düşük gaz emisyon değerlerine sahiptir. Bu sayede hiçbir kullanılmış ürünü çöpe atmayıp elimizde olan tüm malzemeler ile sağlıklı bir şekilde ürünler üretmekteyiz. Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 Cm Fiyatı birçok özelliği sayesinde ilk bakışta yüksek gelse de ürün fiyatı gayet uygun olarak bilinmektedir. Sitemizde güvenle alışveriş yapabilir bu Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 Cö Fiyatı nı araştırabilir ve ürünü kolay bir şekilde inceleyebilirsiniz. İnceledikten kısa bir müddet sonra ürüne sahip olmak isteyeceksiniz, bu noktada arama kutucuğuna Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 Cm Fiyatı nı yazarak kolay bir şekilde ürünümüze ulaşabilir, özelliklerini inceleyerek ürüne sahip olabilirsiniz. Sahip olmak bu kadar kolayken ürüne sahip olma aşamaları da bi o kadar kolaydır.

Öztiryakiler Ocak Set Üstü İkili Gazlı 40x65 Cm Fiyatı yazıp ürünü araştırıp aldıktan sonra ödeme seçeneklerinde de yardımcı olan firmamız, taksitli ödeme ve taksitsiz ödeme seçenekler ile sizi karşılamaktadır. Ürünümüze tek yokla sahip olduktan hemen sonra güvenli ve hızlı kargo seçenekleri ile ürünümüzün elinize ulaşmasını bekleyebilirsiniz.  Elinize ulaşan ürünün kullanımından, kolaylığından ve rahatlığından memnun kaldıktan sonra arkadaşlarınıza ve çevrenize bilgi vermek isterseniz ürünümüzü tek yokla tavsiye edebilir ve birçok insana ulaşmasına vesile olabilirsiniz. Her şeyin bu kadar kolay ilerlediği bu sitede birçok ürün sahibi olabilir, kolay ödeme seçenekleri ile bütçenizi sarsmadan birçok ürün sahibi olabilirsiniz. Ürünleri almak için acele edin.

TEKNİK ÖZELLİKLER

TİP                                                       Gazlı

EN (mm)                                             400

BOY (mm)                                          900

YÜKSEKLİK (mm)                               280

NET AĞIRLIK (Kg)                               30,9

HACİM (m3)                                       0,61

LPG TİPİ                                                LPG

LPG GÜCÜ                                            16

LPG GİRİŞ ÇAPI                                    3/4"

LPG NOMİNAL BASINCI                      50

DOĞALGAZ TİPİ                                    Doğal gaz

DOĞALGAZ GÜCÜ                                16

DOĞALGAZ NOMİNAL BASINCI         20

LPG GAZ TÜKETİMİ                              1,26

DOĞALGAZ TÜKETİMİ                        1,69

ÜRÜN MENŞEİ                                     TURKEY

MARKA                                                 ÖZTİRYAKİLER

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR