Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12
Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12

Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12 (0145.05012.01)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺11.672,98
İndirimli : ₺4.863,74  + KDV
KDV Dahil : ₺5.836,49

Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12 Fiyatı

Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12 Fiyatı pişirme, kızartma ve haşlama gibi işlemlerin yapılması gerektiğinde sanayi veya ev ortamında bu işlemlerin kolaylıkla ve sağlıklı bir şekilde halledilmesi söz konusu olduğunda güzel bir iş çıkaran bu tavamız en uygun adaylardan biridir. Aşçıların ergonomiklik ve kolay kullanım açısından çokca tercih ettiği ürünlerden biri olan Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12 Fiyatı paslanmaz çelik kaplaması sayesinde çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ayrıca paslanmaz çelik kaplaması uzun ömürlü bir kullanıma ev sahipliği yapıyor. Bu paslanmaz çelik yüksek korozyon direncine sahiptir. Kaplama hasar gördüğü zaman kendini hızlı bir şekilde tamir etme özelliğine sahiptir. Yüksek ve düşük sıcaklığa dayanıklı yapısı sayesinde kullanım da büyük avantaj sağlıyor. Paslanmaz çeliğin mukavemeti diğer çeliklere göre daha fazladır. Uygulanan sertleştirme malzemenin kalınlığının ve ağırlığının azalmasına neden olmasıyla maliyette de azalma söz konusudur. Çeşitli yüzey görünümlerine sahip olan paslanmaz çelik, genellikle parlak ve şık görüntüsüyle modern ve göz alıcıdır. Bu görünümü sayesinde birçok üründe tercih edilir. Aynı zaman da paslanmaz çelik en hijyenik malzemelerden biridir ve bakterilerin çoğalmasına izin vermez. Paslanmaz çeliğin bu hijyenik olma ve kolay temizlenebilme özelliği mutfaklarda birinci tercih olmasını sağlamaktadır. Sanayi tipi tava da boyutlarıyla pişirilecek, kızartılacak veya diğer işlemlerden geçecek ürünlerin fazla şekillerde daha az sürelerde yapılabilmesi kullanıcı için artı bir konuma geliyor. 500 mm çapa ve 120 mm derinliğe sahip olduğundan dolayı bu işlemler normal pişirme veya kızartma işlemlerinden kat kat fazla bir alana sahiptir ve kalabalık yemekli etkinliklerde veya yemekhanelerde tava ile yapılan işlemlerde zamandan tasarrufu ile de ön plana çıkıyor. Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12 Fiyatı nötr bir tipe sahiptir. Bu sayede nötr ocak ve nötr tezgahlara uyum sağlayabilen tavamız güvenli, kolay ve mutfaklara veya tezgahlara adapte olmuş kullanıma sahip bir konumda oluyor. 8.55 kg ağırlığına sahip tava, sanayi tipi olmasından dolayı genellikle büyük çaplı ürünlerin, pişirme, kızartma veya haşlama gibi işlemlerde kullanılması amaçlanmıştır. Bu yüzden ağırlığı eksi bir halde gözükse de boyutlarına göre çok normal bir ağırlığa sahiptir. Kalitesinin ve uzun ömürlü oluşuyla ön plana çıkan geniş çaplı tavamız, herkesin tercih edebileceği ve kullanım konusunda asla yarı yolda bırakmayan bir tavadır.

Ürün fazlalığı dolayı elde edilen vakit tasarrufu ve kaliteli bir pişirme deneyimine sahip Öztiryakiler Sanayi Tıpı Tava 50*12 Fiyatı ürünümüzü satın almak için ''Telefonla sipariş'' veya ''Hemen al'' seçeneklerini tercih edip kullanabilir, taksitli ödeme seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Son derece kaliteli ve uzun ömür sahibi olan, malzeme kalitesinin hakkını sonuna kadar veren bu ürünümüz için ''Tavsiye et'' seçeneğine basarak daha fazla kullanıcının beğenisine sunma konusunda yardımcı olabilirsiniz.

Teknik Özellikler

Paslanmaz Çelik
Tip Nötr
500 mm Çap
120 mm Derinlik
8.55 Kg Ağırlık
Sanayi Tipi Model

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR