Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 18*12
Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 18*12

Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 18x12 (0120.01812.21)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺1.876,01
İndirimli : ₺781,67  + KDV
KDV Dahil : ₺938,01

Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencere İle Lezzetli Yemekler Pişirmek Çok Kolay

Tencereler mutfaklarda yemek pişirme ekipmanları olarak kullanılmaktadır. Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencereler hassas ve hijyen gerektiren yemek pişirme işlemleri için ideal bir mutfak aletidir. Öztiryakiler Silindirik Tencere üretiminde kullanılan paslanmaz çelik sayesinde çorbaların, sulu yemeklerin ve et yemeklerinin en iyi pişirme derecesine ulaşabilmesi için dizayn edilmiştir. Öztiryakiler Tencereler ısı yalıtımı ve yüksek alaşımı ile yemeklerinizin ısısını korur ve servis ederken kapaklı olması sayesinde yemeklerinizi sıcak servis edebilme imkanını sağlamaktadır. Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencereleri ve Öztiryakiler Tencere çeşitlerini Mutfakyeri.com’dan detaylıca inceleyebilirsiniz.

Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencereyle Sofralarınızda Sulu Yemekler Eksik Olmasın

Öztiryakiler silindirik tencereler sulu yemekler için en uygun mutfak ekipmanlarından biridir. Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencerelerde istediğiniz bütün sulu yemekleri, çorbaları yakmadan kolaylıkla pişirebilirsiniz. Tencere haznesinin kapasitesi 2,75 litre olup içinde rahatlıkla  8-10 kişilik yemek hazırlanabilmektedir. Bu tencere boyutuyla ve sağladığı yemek pişirme avantajlarıyla beraber hem ev mutfakları hem de profesyonel mutfaklarda için ideal bir modeldir. Eğer daha büyük ya da daha küçük modellerine ihtiyacınız varsa Mutfakyeri.com’dan Öztiryakiler Silindirik Tencere modellerini inceleyebilirsiniz.

Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencere Yüksek Isı Yalıtımı Sayesinde Yemeklerin Sıcaklığını Korur

Tencereler yapılarına göre farklı özellikler bulundurur ve çeşitlerine göre farklı yemekleri yapabilmek için tasarlanmıştır. Öztiryakiler Kapaklı Silindirik Tencere 18x12 üretiminde kullanılan yüksek alaşımlı çelik yapısı sayesinde optimum derecede ısı dağılımı yaparak yemekleri eşit ve dengeli pişirir. Isı dağılımını eşit yapması sayesinde yemeklerinizin aroması, kıvamı ve lezzeti en iyi şekilde oluşur ve yemeklerinizi yakma riskini azalmaktadır. Öztiryakiler Silindirik Tencere kullanılan paslanmaz çelik ısı yalıtımı ile yemeklerinizin ısısını uzun süre korumaktadır. Öztiryakiler Tencere ile yemeklerinizi servis etmeden önce ısıtmanız çoğu zaman gerekmemektedir ve bu sayede enerji tasarrufu etmenizi sağlamaktadır. Öztiryakiler Kapaklı Silindirik Tencere kapağı ve ısı yalıtımı sağlayan yapısı sayesinde yemeklerinizi ısıtmanıza gerek kalmadığından, zaman kaybetmeden servis edebilirsiniz.

Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencere Dayanıklı Ve Uzun Ömürlüdür

Ev mutfakları ya da endüstriyel mutfaklar için tencere satın alırken dayanıklı ve uzun ömürlü tencereler en çok tercih edilen modellerdir. Öztiryakiler Silindirik Tencere paslanmaz çelik yapısı, parlatılmış pürüzsüz ayna yüzeyi ile bütün mutfakların kullanımı için idealdir. Öztiryakiler Kapaklı Silindirik Tencere dayanıklı yapısı sayesinde iz, leke ve pas gibi durumları oluşturmamaktadır. Öztiryakiler Çelik Tencereler ile yemek pişirimleri bütün ocaklarda rahatlıkla yapılabilir. Yemekleri en yüksek lezzette pişirebilen Öztiryakiler Silindirik Tencere, kaliteli paslanmaz çeliği ile mutfaklarda uzun süreli kullanımlar için idealdir. Öztiryakiler Tencere sapları ergonomik yapı ile dizayn edildiği için tencereyi kolay şekilde tutulmasını sağlar. Ayrıca Öztiryakiler Silindirik Tencere modelleri modern ve sade tasarımı ile mutfaklarınıza uyum sağlamakta hiç zorlanmaz.

Öztiryakiler Kapaklı Silindirik Tencere Temizliği Oldukça Kolaydır

Tencere temizliği yemeklerin hijyenik pişirimini sağlayabilmek için oldukça önemli bir konudur. Öztiryakiler Silindirik Tencere kapak tasarımı sayesinde yemeklerin taşıp etrafı kirletmesine engel olmaktadır. Mutfağınızda oluşabilecek kirlenmeleri önleyen Öztiryakiler Tencerenin kendi temizliği de oldukça kolaydır. Öztiryakiler Silindirik Tencere dayanıklı paslanmaz çelik yapısı sayesinde temizliğini dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Öztiryakiler Tencereleri isterseniz bulaşık makinesinde ya da herhangi bir deterjan ile elde yıkayarak leke bırakmayan yüzey yapısı sayesinde rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ayrıca Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencereler, yapısında deterjanı tutmadığı için sağlık riski oluşturmayan hijyenik yemek pişirimlerini sağlamaktadır.

Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencere Fiyatı Bütçe Dostudur

Tencere fiyatları kullanılan malzeme kalite ve dayanıklılığına göre değişiklik göstermektedir. Öztiryakiler Silindirik Tencere kaliteli malzemeden üretildiği için sağladığı eşit ısı dağılımıyla yemeklerinizde tat ve aroma kaybı yaşatmamaktadır. Öztiryakiler Silindirik Tencereler özel olarak üretilmiş olup sağlıklı yemek pişirimini en iyi pişme derecesinde sağlamaktadır. Silindirik yapısı sayesinde ısıyı eşit şekilde dağıtması ile yemekleri ağızda kolayca dağılma derecesinde pişirmektedir. Öztiryakiler tencere modelleri yemek pişirimleri için sağladığı avantajlar sayesinde hem endüstriyel mutfaklar hem de ev mutfakları için fazlasıyla tercih edilmektedir. Öztiryakiler Çelik Tencere fiyatları piyasadaki muadil ürünlerle karşılaştırıldığında fiyat performans olarak en bütçe dostu mutfak ekipmanlarındandır. Sizde Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencere 18x12 cm modelini en ucuz fiyatlarla Mutfakyeri.com’dan satın alabilirsiniz. Ayrıca avantajlı aynı gün kargosu sayesinde ürününüzü bir gün içinde deneyimleme şansına da ulaşırsınız.
 

Öztiryakiler Silindirik Kapaklı Tencere 18x12 Genel Özellikleri

  • Ürün Kodu: 0120.01812.11
  • Tipi: Nötr
  • Tencere Çapı: 180 mm
  • Tencere Derinlik: 120 mm
  • Tencere Kapasitesi: 2,75 litre
  • Porsiyon(kişi): 8-10 kişilik
  • Tencere Tipi: Silindirik Tencere, İndüksiyonlu Tencere
  • Tencere Malzemesi: Paslanmaz Çelik
  • Markası: Öztiryakiler

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR