Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19
Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19

Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19 (0120.02019.21)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺2.543,19
İndirimli : ₺1.059,66  + KDV
KDV Dahil : ₺1.271,59

Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19

Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19 mutfakların en gözde ürünü olarak bilinir. Bir yemeğin pişmesi ve sunuma sunulması bir tencerenin olmasına bağlıdır, eğer ortada bir tencere yok ise ortaya bir yemek çıkarmak da çok zor olabilmektedir. Bir tencere tüm mutfakların en önemli ihtiyaçlarından biri olarak bilinebilir. İsterseniz evinizin şirin ve güzel mutfağında bu tencerede yemekler yapabilir, isterseniz de birçok işletmecinin de yaptığı gibi siz de bizi tercih ederek ürünümüze sahip olup birçok güzel lezzete eşlik edebilirsiniz. Tenceremizin en güzel özelliği paslanmaz çelikten üretilmiş olmasıdır. Bu sayede mutfağınıza tek seferde alabilir uzun seneler ürünümüzü kullanabilirsiniz. 18/10 çelik oranı sayesinde mutfak gibi tehlikeli bir alanda işinizi kolaylaştıracak olan bu oran sağlığınızı da hiçbir tehlikeye atmamaktadır.  Covid- 19 döneminde hepimizin en önemli ortak değerinin sağlık olduğunu anladık,  ve biz de tüm tedbirlerimizi alarak ürünlerimizi satışa sunduk. Tüm ürünlerimiz satışa sunmadan önce teste tabir tutuyoruz ve bu testten geçen ürünlerimiz ile yolumuza devam ediyoruz. Her şeyin sizin sağlığınız için olduğu dönemlerde bizlerle çalışmaktan sizde onur ve gurur duyacaksınız. Kullanım kolaylığından bahsedecek okursak eğer tüm ev kadınlarının severek ve isteyerek kullandığı bu ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Sahip olmak da araştırmak kadar kolaydır.

Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19 Fiyatı nı sitemiz sayesinde güvenli bir şekilde araştırabilir, işinize  yarayacak olan her bilgiye kolayca sahip olabilirsiniz. Tüm ürünlerimiz son derece kaliteli ve hijyenik ortamlarda üretilmektedir. Gönül rahatlığı ile aklınızda hiçbir soru kalmadan kullanacağınız ürünleri sitemizden kolayca bulabilirsiniz.  Yukarıdaki arama kutucuğuna Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19 Fiyatı yazarak ürünümüze ulaşabilirsiniz. Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19 Fiyatı yazdıktan ve ürüne ulaştıktan sonra tek tıkla ürüne sahip olabilirsiniz. Öztiryakiler Silindirik Tencere Kapaklı 20*19 Fiyatı nı ve özelliklerini araştırıp inceledikten sonra sahip olup, sahip olduktan sonra ise elimize ulaşmasını dört gözle bekleyebilirsiniz. Hızlı ve güvenli kargo seçenekleri sayesinde güvenle ürünlerimizin elinize ulaşmasını bekledikten hemen sonra elinize ulaşan ürünleri güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullandıktan sonra kalitesinden ve kullanımından memnun kaldıktan sonra arkadaşlarınıza ve ailenizdeki birçok insana ürünlerimizin ulaşmasını isterseniz ‘tavsiye et’ butonundan yararlanarak birçok insana ulaşmasına vesile olabilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

TİP                                                   Nötr

TENCERE ÇAPI (mm)                     280

TENCERE DERİNLİK (mm)             120

NET AĞIRLIK (Kg)                           4,34

MARKA                                            ÖZTİRYAKİLER

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR