Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak
Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak

Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak (0144.02605.42)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺1.956,06
İndirimli : ₺815,03  + KDV
KDV Dahil : ₺978,03

Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak

Öztiryakiler’in uzun ömürlü kalitesiyle tasarlanmış olan bu çift tencere saplı indük parlak tava şeflerin günümüzde mutfaktan asla eksik etmediği sürekli ellerinin altında bulunmasını istediği bir ürün haline gelmiştir.  Çift tencere saplı bu tava genel olarak oteller , cafeler ve büyük profesyonel mutfaklara sahip mekanlar için üretilmiş olsa bile kendi evlerinizin mutfağında kullanmanız için de siz müşterilerimize fırsat tanır. Siz müşterilerimiz de hem kendi mutfağınızın şefi olarak hem de profesyonel mutfağınıza yenilik katmak istiyorsanız sitemizden Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz ve size özel indirimleri takip edebilirsiniz.

26 cm ‘lik çapa sahip olarak piyasaya sürülen bu ürün , çoğu mutfak için yeterli bir boyuta sahiptir. Tamamen paslanmaz çelikten oluşan kaliteli yapısı sayesinde asla ürünlerinizi pişirirken yanık ve yapışma gibi olumsuz durumlarla sizi karşılaştırmaz. Tüm kontrolü tamamen sizin ellerinize bırakan bu tava sayesinde evinizde kendinizi bir şef gibi hissetmeniz artık mümkün olabilecek ve profesyonel mutfaklarınızda da daima lezzetinizden şaşmadan şef tabakları çıkarabileceksiniz. 5 cm ‘lik derinlik ölçüsü olan bu çift tencere saplı tava , ürünün kullanım alanı yelpazesini oldukça geniş kılmaktadır. İstediğiniz yemekleri tamamen sizin  arzu ettiğiniz şekilde hazırlamanıza olanak sağlar ve bu tavada ister helva kavurabilir isterseniz kızartma dahi yapabilirsiniz. Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı tam anlamıyla ürünün kaliteli alaşımlardan oluşmasına , kullanım alanı yelpazesine ve performansına göre , siz müşterilerimizi memnun edebilme amacıyla belirlenmiştir. Farklı markalardaki tavalardan bu tavayı ayıran bir başka özelliği kolay temizlenebilmesiyle hijyenden ödün vermemesi ve indüksiyon bir taban malzemesi içermesidir. Sizler de aklınızda hiçbir şüphe kalmadan bu ürünün sizin olmasını istiyorsanız Öztiryakiler Tava 26*5 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı ‘nı sitemizden inceleyerek bilgi edindikten hemen sonra size uygun olan herhangi bir ödeme seçeneğini seçerek ve sitedeki adımları takip ederek bu ürünü satın alabilirsiniz.

ÜRÜN AÇIKLAMASI       

  • İndüksiyon Taban
  • Parlak
  • Çift Tencere Saplı
  • TİP         :  Nötr
  • TENCERE ÇAPI (mm)      : 260
  • TENCERE DERİNLİK (mm):            50

TEKNİK ÖZELLİKLER

Tava Modeli:Çift Saplı Tava, Maksi Tava, Yayvan Tava

Tava Çapı Cm:24 Cm

Özellikler:İndüksiyon, Paslanmaz Çelik


 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR