Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat
Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat

Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat (0144.02805.21)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺2.330,63
İndirimli : ₺971,10  + KDV
KDV Dahil : ₺1.165,32

Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı

İndüksiyonlu ocaklar klasik ısıtıcılardan farklı olan yeni nesil pişirme üniteleridir. Üçüncü nesil pişirme sistemleri olan indüksiyonlu ocaklar, ocağın kendisinin değil de indüksiyonlu ocağa uyumlu olan kapların ısı kaynağına dönüşmesi sonucunda yiyecekleri pişirir. İndüksiyonlu ocaklarda ocak yüzeyi değil yalnızca üzerindeki kap ısıtılır. Böylece indüksiyonlu ocaklarda mutfak kazaları ve yaralanmaların risk olasılığı yok denebilecek kadar azdır. İndüksiyonlu ocaklar hızlı çalışma sistemlerine sahiptir. Üzerine ocak gözü ile tam örtüşen doğru kaplar konduğu zaman pişirme kabı ısı kaynağına dönüşür. Ocak yüzeyinin hemen alt kısmında bulunan elektromıknatıs malzeme, pişirme için manyetik bir alan oluşturur. Ocak üzerine konan indüksiyon uyumlu kap, bu manyetik alandan enerji alır ve ısınır. Böylece ısı, ocak yüzeyinde değil üzerine konan kapta meydana gelir. Sıcaklık seviyesi elektronik devreler sayesinde anında kısılabilir ya da çoğaltılabilir. Geleneksel pişirme ünitelerinden farklı olarak bu ocaklarda pişirme kabı tabana tam olarak oturduğu ve ocak açık alev ile yanmadığı için ısı kaçışı görünmemektedir. Bu da hem yiyeceklerin çok daha çabuk ve homojen bir şekilde pişmesini sağlar hem de enerji tasarruflu pişirme avantajı sunar. İndüksiyonlu ocak modelleri pişirme sırasında %84 oranında yüksek ısı verimliliği sağlar. İndüksiyon tabanlı, diğer ocak ve fırınlarda da kullanılabilen ayrıca kolay ve hızlı temizlenebilen Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı ilk kullanımından önce deterjanla yıkanmalı, durulanıp iyice kurulanmalıdır. Yıkamadan önce soğuması beklenmelidir Sıvı deterjanla yumuşak süngerle elde yıkama ürünün estetik görümünü koruyacak, performansının daha uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır. Sıcak iken direkt suya maruz bırakılması üründe yapışmaz yüzeyinin hasar görmesine yol açabilir. Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı nın yapışmaz yüzeyine keskin ve/ veya metal aletler de zarar verebilir. Bu nedenle tahta ya da plastik spatulalar kullanılmalıdır. Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı yekpare yapıdadır, darbe ve kırılmalara karşı dayanıklılığı yüksektir. Ürün özel bileşimi sayesinde ısıyı eşit olarak dağıtır, pişirme işlemi daha kolay olur. Pişirme minimum yağ ile de sağlanabilir. Ancak daha iyi bir pişirme işlemine katkı sağlamak için kullanmadan önce ürün az miktar sıvı veya katı yağla yağlanmalıdır.

Bu fiyat performans ürünü olan Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı nı sitemizden uygun fiyatlar ile satın alabilmek mümkün. Endüstriyel ve profesyonel mutfaklarda aşçı ve şeflerin bir numaralı tercihi olan bu ürün, düzeni ve iş bitiriciliği seven restoran ve kafe işletmecileri, hazır yemek şirketleri ve diğer kurumlar için idealdir. Bu Öztiryakiler Tava 28*5 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı nı “hemen al” seçeneğine tıklayarak taksit seçeneklerinden de yararlanacak şekilde satın alabilirsiniz. Dilerseniz kişisel bilgilerinizi dolduracak şekilde “telefon ile sipariş” üzerinden de satın alabilir, beğeneceğinizden emin olduğumuz bu ürünü “tavsiye et” seçeneğine tıklayarak başka şirket, kurum ya da işletme sahiplerinin beğenisine sunabilirsiniz.

Ürün Kodu: 0144.02805.21

Temel Özellikler

İndüksiyon Taban

Mat

Tek Saplı

TİP : Nötr

TENCERE ÇAPI (mm) : 280

TENCERE DERİNLİK (mm) : 50

NET AĞIRLIK (Kg) : 1,3100

MARKA : ÖZTİRYAKİLER

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR