Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak
Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak

Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak (0144.03255.42)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺3.043,31
İndirimli : ₺1.268,05  + KDV
KDV Dahil : ₺1.521,66

Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı

Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı ev eşyalarına ve mutfak gereçlerine renk katacak şık görünümlü bir tenceredir. Pişirme işleminde fazlasıyla kolaylık sağlayacak olan bu ürün ocaktaki sıcaklığı ve tavaya verdiği ısıyı çok iyi dağıtıp yayabilen indüksiyon tabana sahiptir. Bu tabana sahip olduğundan dolayı tencere de pişirilmesi istenilen ürünlerin ocaktan gelen ısıyla sadece tencerenin tabanının istenilen sıcaklıkta olması sayesinde, yalıtımı o bölgeye verip pişirme işlemini kolaylıkla ve hızlıca yapmasını sağlar. Gereksiz ısı kayıplarından uzaklaşılarak kısa sürede iyi bir pişirme işlemi ortaya çıkarır. Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı çift tencere sapına sahiptir. Bu çift tencere sapı sayesinde pişirme sırasında veya diğer işlemlerde kullanımı olukça kolay bir hal alıyor. Ayrıca indüksiyon tabanı sayesinde bu çift tencere sapları tabandaki ısıyı saplara iletmediğinden dolayı kullanma esnasında elinizi yakmadan güvenli bir kullanıma ev sahipliği yapıyor. Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı şık görünüşü, kullanımının kolaylığı ve kalitesi yönünden son derece tercih edilen ürünler arasındadır. Paslanmaz çelikten olan dış kaplaması uzun bir ömür vadediyor ve şık görünüşünden ödün vermeden yıllarca güzelliğini koruyabiliyor. 1.20 Kg ağırlığa sahip olan tencere, kullanım, saklama veya yerleştirme işlemlerinde kolaylığıyla ön plana çıkıyor. Tencere çapı 320 mm ve tencere derinliği 55 mm olması geniş, derin ve kullanılabilir alanın fazlalığıyla göz önüne çıkıyor. Evinizde veya işyerinizde pişirme işlemlerinde ilk akla gelen ve tercih edilmesi en uygun olan ürünlerden biridir.

Pişirme işlemlerinde gönül rahatlığıyla ve hiç düşünülmeden kullanılacak olan Öztiryakiler Tava 32*55 Çift Tencere Saplı İndük Parlak Fiyatı ürünümüzü satın almak için ‘’Telefonla sipariş’’ veya ‘’ Hemen al’’ seçeneklerini tercih edip kullanabilir, taksitli ödeme imkanlarından yararlanabilirsiniz. Kesinlikle pişirme işlemlerinin hakkını veren son derece kaliteli olan bu ürün için ‘’Tavsiye et’’ seçeneğine basarak daha fazla insanın beğenisine sunmamız için yardımcı olabilirsiniz.

Teknik Özellikler

İndüksiyon Taban
Paslanmaz Çelik
Mat
Çift Tencere Saplı
320 mm Çap
55 mm Derinlik
1.20 Kg Ağırlık
Tipi Nötr

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR