Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat
Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat

Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat (0144.03255.21)

İndirim Oranı : %50 İndirim
KDV Dahil : ₺3.043,31
İndirimli : ₺1.268,05  + KDV
KDV Dahil : ₺1.521,66

 

Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat İle Yemekleri Isı İşlemine Tabi Tutarken De Fark Yaratın

    Genellikle ürünleri çiğ tüketmek yerine ısıya maruz bırakırız. Fakat bu maruz sürecinin ne kadarı bizim kontrolümüzde? Özellikle de tava veya tencereye ürün yerleştikten sonrasını ne kadar yönetebiliyoruz? Isı işlemi sürekli sağlanması gereken bir olaydır. Bu sürekliliği teknoloji sayesinde tek tuşla sağlamış oluyoruz. Ardından bu sürekliliğin başında bekleyerek sürekli yiyeceklerimizi kontrol etme dürtüsü yaşıyoruz. Aslında bu dürtü güvensizlik temelli bir dürtüdür. Yiyeceklerinizin aksine kullandığınız tava veya tencereye karşı yaşadığınız güvensizlikten bahsediyoruz. Aklımızda yemek pişerken veya kızarırken hep döndürdüğümüz sorular vardır. Bu sorulara yakından bakarsak hepsi hedef temalı güvensizliklerdir. Örneğin;

  • Yemeğin altı tutar mı?
  • Yemek yanar mı?
  • Biraz daha ocakta bıraksam tavaya yapışır mı?
  • Tava boyu yeterli mi?
  • Suyu iyi çekmesi için tava oldu mu?

Gibi soruların ardından yemek yanmasın ve kontrolünüz altında olsun diye sürekli başını beklersiniz. Fakat günlük yaşantınıza ayırmanız gereken vakti yemek süresine harcarsanız yemek yapma işleminden keyif almış olmazsınız. Yemek yaparken veya yemeği yerken keyif almanız için enerjinizi çok harcamamış olmanız gerekir. Ayrıca zihinsel olarak da meşgul olmamanız artı sağlayacaktır. Zihninizde dönen soruları biraz rahatlatabileceğimizi umuyoruz. Tavaya olan güvensizliğinizi keyfinizden ödemeyin artık. Güveninizle tam puan alacak bir ürün:

Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat

      İndüksiyon taban yapısı sayesinde yiyecekleri pişirirken veya kızartırken yapışma riskini ortadan kaldırır. Öztiryakiler Tava 32x35 Tek Saplı İndük Mat ile indüksiyon kullanım farkı:

  • İndüksiyon Nedir? Ve İndüksiyon Sağlığa Zararlı Mı?

İndüksiyon yapısı temelde ısıyı gereken yere vermek kuralından gelir. Ocaktan aldığı ısıyı üzerine koyduğunuz yiyeceğin kapladığı alana verir sadece. Böylece doğru ısı alışverişi ile yapışma ve yanma gibi sorunlarla karşılaşmazsınız.

Her zaman sağlığınıza önem vermeniz gerekmektedir. Bu konuda içiniz rahat olsun. Alınan ısıyı gerekli bölgeye vermesi ve bu akışı otomatik yapması durumunda sağlığınızı hiçbir tehlikeye atmaz. Aksine fazla ısıya maruz kalmış yiyeceklerin bünyenize alınmasını engellediği için sağlığınızı korumuş olur.

  • Karıştırma işlemini rahatlıkla yapabilir miyim?

Dilediğiniz gibi karıştırabilir, üzerine ürün eklemesi yapabilirsiniz. Yemeğin pişirme kontrolü tamamen sizde. Kullanım sırasında zihninizi veya kas gücünüzü yormayı değil sizin daha fazla keyif almanızı istiyoruz.  Bu yüzden planınızı yapın gerisini Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat tavaya bırakın.

  • Yemeğimde görsel uyumsuzluk yaratır mı?

Dilerseniz yemeğinizi karıştırın, isterseniz ekleme yapın, isterseniz eksiltin. Tamamen size ve planınıza kalmış süreçlerdir. Tüm süreçlerde de yanınızdayız. Herhangi bir estetik kaygınız olmasın. Yemeğinizin görünümünde herhangi bir değişiklik oluşturmaz. Aksine eşit ısı sayesinde renk değişimi gibi, yemeğin bir tarafının az pişmiş olması gibi sorunları yaşamazsınız.

Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat Görünümü

  

      Mat görünümü ile mutfağınıza yakışacağından emin olabilirsiniz. Mat renkler her türlü dekorasyona giden modellerdir. Bu yüzden mutfak uyumunuzun bozulmasından endişe etmeyiniz.

      Tek saplı bir modeldir. Fakat tek saplı olmasından kaynaklı gücü ayarlamamaktan endişe etmeyiniz. Rahat bir güç ayarlaması yapabilirsiniz. Tasarım tamamen sizi düşünerek yapılmıştır. Sap boyutu sayesinde de her hangi bir yere sığmama sorunu yaşanmaz. Ayrıca ocaktan tavayı almak istediğinizde de elinizi veya kolunuzu yakma riski yaşamazsınız. İki türlü de yeterli uzunluğa sahiptir.

      Ürünümüz kaliteli materyalden üretildiği için uzun yıllar eskimeden kullanabileceksiniz. Sürekli tava değiştirmek yerine Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat alın uzun yıllar herhangi bir değişim yaşamadan kullanın. İlk kullanımdan itibaren farkını ortaya koyacaktır. Mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken bir tavadır buna emin olabilirsiniz.

      

        Boyutları birçok yemeği yapmanıza olanak sağlayacak şekilde üretilmiştir. Bu yüzden Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat tavayı kullanırken yemek ayrımı yapmanıza gerek yok. İster kızartma, ister haşlama, ister pişirme. Tamamen size kalmış bir plan süreci sunuyoruz.

      Ayrıca sitemiz üzerinden Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı araması yaparak taksit ve ödeme seçeneklerine erişebilirsiniz. Size en uygun seçenek ile siparüş verebilirsiniz.

Temizlik ve Hijyen Konusunda Da Endişe Etmeyin

       Kir tutmaz yapısı sayesinde çok kısa sürede yıkama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Su ve deterjan ile kas gücü aşırısına girmeden halledebilirsiniz. Ayrıca temizlik sırasında deterjan veya kullandığınız diğer malzemeleri bünyesinde tutmaz. Böylece yaptığınız ürünlerde herhangi bir deterjan kalıntısına rastlamazsınız.

       Çizilmez özelliği sayesinde de dilediğiniz gibi yıkama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Tamamen sizi düşünerek ürettiğimiz Öztiryakiler Tava 32x55 Tek Saplı İndük Mat tavalar sağlığınızı koruduğu gibi her türlü profesyonel yemeklerinizde yanınızdadır. Üstelik temizlik konusunda da sorun çıkarmaz.

Teknik Detaylar :

  • Açıklama : İndüksiyon taban, parlak , Tek saplı
  • Tip : Nötr
  • Tencere Çapı : 320 mm
  • Tencere Derinlik : 55 mm
  • Net Ağırlık : 2.05 kg
  • Marka : Öztiryakiler
  • Tava malzemesi : İndüksiyon yapı

 

Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat

 

Ürünlerimizde bulunan indüksiyon taban yapısı sayesinde yiyeceklerinizi pişirirken  yapışmaları önleyecektir. Böylece pişirirken rahat bir şekilde yiyeceklerinizi karıştırabilecek, görsel olarak bozulmaları önleyecektir. Mat bir yapıya sahiptir. Tek saplı bir modelimizdir. Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı sizlere indirimli ve uygun olarak sunulmaktadır. Sapının yeterince uzun olması sebebiyle tavayı ocaktan alacaktan elinizin yanması önlenecektir. Ürünümüz kaliteli materyalden üretildiği için uzun yıllar eskimeden kullanabileceksiniz. İlk kullanımdan itibaren farkını ortaya koyacaktır. Mutfağınızda kesinlikle bulunması gereken bir tavadır.  Boyutları birçok  yemeği yapmanıza olanak sağlayacak şekilde üretilmiştir. Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı nı ve görsellerini sitemizden incelemelisiniz. Tavalarda pişirme kalitesi çok önemlidir. Çünkü birçok yemeğimizi tavalarda hazırlamaktayız. Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat tava kesinlikle sizlere bu pişirme kalitesini sunacaktır.  Bu kaliteye sahip olmanızı sizlere şiddetle tavsiye etmekteyiz. Tek yapmanız gereken Öztiryakiler Tava 32*55 Tek Saplı İndük Mat Fiyatı nı ödeyip siparişinizi vermenizdir. En kısa sürede sizlere teslim edilecektir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR