Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410
Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5 li 38410 (38410)

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li

Herkes gününün belli bir bölümünü yemek yaparak geçirmektedir ve yemek çeşitlerinin sayısı oldukça fazladır. Günlük hayatımızda ya da endüstriyel mutfaklarda yemeklerin yapılmasında bıçak kullanımına ihtiyaç duyulmaktadır. Bıçak türleri profesyonel kullanım ve günlük kullanıma uygun olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Günlük kullanıma uygun olan bıçaklar daha kalitesiz ve kullanım süreleri daha kısa bıçaklarıdır. Profesyonel kullanıma uygun bıçaklarsa yüksek kesme performansına sahiptirler ve bu sayede yemek yapmayı daha keyifli bir hale getirmektedirler. Ayrıca profesyonel bıçaklar günlük kullanımınız için de idealdir. Günlük kullanıma uygun bıçaklar her malzemeyi kesmek için üretilirken, profesyonel bıçaklarda ise belirli ana malzemeler için çeşitli bıçak modelleri üretilmiştir. Bu bıçaklar bütün malzemelerinizin kesiminde mükemmelliği yaratmaktadır. Pirge Ecco Bıçak Seti profesyonel şef serilerini içindedir.  Bununla beraber evinizin mutfaklarındaki bıçak ihtiyaçlarınızı profesyoneller gibi karşılama imkanını size sunmaktadır. Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li içindeki bıçakların her biri özel bir malzeme kesimine hitap ederken, yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiştir. Pirge Ecco Bıçak Setinin yüksek keskinlik performansıyla birlikte hem evinizde hem de profesyonel mutfaklarda yemek yapmak çok daha konforlu bir hal alacaktır. Sizde her mutfağın ihtiyacı olan kaliteli bir bıçak seti arıyorsanız seçiminizi Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’liden yana yapabilirsiniz.

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5+1 Setin İçeriği Nedir?

  • Ecco Sebze Bıçağı Sivri 12 cm
  • Ecco Peynir Bıçağı 15 cm
  • Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17 cm
  • Ecco Et Bıçağı 16 cm
  • Ecco Şef Bıçağı 19 cm
  • Ahşap Blok

Pirge Ecco Sebze Bıçağı İle Sebze ve Meyvelerinizi Kolaylıkla Kesin

Pirge Bıçak Setlerinin içindeki bıçaklar sayesinde mutfağınızda yemek yapacağınız bütün ana malzemeleri en iyi şekilde kesme fırsatını yakalarsınız. Pirge Ecco Sebze Bıçağı sebze ve meyvelerinizi; soyma, dilimleme ve kesme işlemleri için tasarlanmıştır. Ayrıca yüksek kalite paslanmaz çelikten oluşan bıçağı meyve ve sebzelerinizin kesim işlemleri için daha sağlıklı ve hijyenik bir bıçaktır. Özellikle sebze ve meyvelerinizin ince kesim işlemlerini Pirge Ecco Sebze Bıçağı Sivri 12 cm ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Sunum için ince dokunuşları da sivri ucuyla size sunmaktadır.

Pirge Ecco Peynir Bıçağı İle En Güzel Peynir Dilimlerine Ulaşın

Kahvaltıların vazgeçilmezi olan ürünlerden biri peynirdir ve herkes tarafından neredeyse her gün tüketilmektedir. Peynir çeşitlerine göre farklılık gösterse bile genel olarak kesim aşamasında dağılma problemleri yaşanmaktadır. Pirge Ecco Peynir Bıçağı ile peynir çeşitlerinizin tümünü dağılmadan düzgün dilimler şeklinde tabağa alıp servis edebilirsiniz. Pirge Ecco Peynir Bıçağı 15 cm özenle, 2 kez bilenmiş ve parlatılmış kesici ağıza sahiptir. Bu sayede sert ya da yumuşak her türlü peynirinizi kolayca ve zarar görmemiş dilimler halinde kesmenizi sağlamaktadır.

Pirge Ecco Ekmek Bıçağı İle Kırıntısız Kesimler Çok Kolay

Bütün öğünlerde herkese eşlik eden yiyecek ekmektir ve tüketimi oldukça fazladır. Ekmekleri kesmek tazeyken ya da bayatken çok daha zorlaşmaktadır. Özellikle ekmeği keserken bıçağın kalitesizliği yüzünden ekstra efor sarf edildiği için çok fazla parçalanmaktadır. Pirge Ecco Ekmek Bıçağı ile ekmekleriniz kusursuz bir şekilde dilimleyebilirsiniz. Ayrıca ister fırından yeni çıkan sıcak bir ekmek olsun ister de birkaç günlük bir ekmek olsun ikisini de çok kolay şekilde kesebilirsiniz. Pirge Ecco Ekmek Bıçağı Pro 17 cm güçlü çeliği ve dişli ağız yapısı sayesinde çıtır ekmekleri bile kırıntı bırakmadan yağ gibi kesebilir. Özel dişli ağız yapısı sayesinde sadece ekmeklerinizi değil, fırından yeni çıkmış pasta ve kek gibi yumuşak her şeyi kesmek için de tasarlanmıştır. Bu ekmek bıçağı domates kesmekte de üstün bir başarıya sahiptir.

Pirge Ecco Et Bıçağı Sayesinde Et Ürünlerinizin Kesimi Dert Olmasın

Protein kaynağı olan et, tavuk ve balık gibi ürünlerinizin kesimini herhangi bir bıçakla yapmanız pek mümkün değildir. Özellikle bıçağın kesici bir ağız yapısına ve çelik sertliğine sahip olması gerekmektedir. Pirge Ecco Et Bıçağı et, tavuk ve balık gibi ana malzemelerin en kusursuz kesimlerini sağlamak için tasarlanmıştır.  Pirge Ecco Et Bıçağı 16 cm ağız yapısı jilet keskinliğine sahiptir ve bu yüzden etlerinizin kesimini daha kolay bir şekilde yapabilmenizi sağlamaktadır. Pirge Ecco Et Bıçağının paslanmaz Alman çeliği sayesinde etlerinizin hijyenik bir şekilde kesimini yapabilirsiniz.

Pirge Ecco Şef Bıçağı İle Profesyonel Kesimleri Deneyimleyin

Pirge Şef Bıçaklarını gelişen teknolojinin hızına yetişerek evlerde, restoranlarda ve endüstriyel mutfakların tümünde rahat bir kesimi sağlamak için tasarlanmıştır. Pirge Ecco Şef Bıçağı profesyonel kalitede bir şef bıçağı deneyimini size sunar ve bu bıçağı tüm doğrama yada dilimleme işlemlerinde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Pirge Ecco Şef Bıçağının sap kısımlarının ele tam olarak oturması işlem sırasında oluşabilecek kaza risklerini önlemektedir. Özellikle sapların hijyenik yapıda olmasıyla birlikte yapacağınız yemeklerde profesyonelliği yakalayabilirsiniz. Pirge Ecco Şef Bıçağı 19 cm hem elde hem de tahta üzerinde kullanım için uygundur, bu bıçakla işlerinizi hızlandırırken kendiniz içinde rahat bir kullanım yaratabilirsiniz. Pirge Ecco Şef Bıçağı 19 cm hafif yapısı sayesinde de size uzun süreli konforlu bir kullanımı sağlamaktadır.

Bu bıçak setinin yanında ahşap blokta vardır. Her bir bıçağınızı kullandıktan sonra güzelce yıkayıp, ahşap bloğun içinde güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ahşap blok hem bıçaklarınızı korur hem de mutfak tezgahınızın üzerinde şık bir görünüm oluşturur

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti Uzun Süreli Kullanım Ömrüne Sahiptir

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti yüksek kaliteli Alman paslanmaz çeliğinden üretilmiştir. Bıçakların çeliğinin kaliteli olması, bıçağın daha az aşınacağının göstergesidir. Daha az aşınan bıçaklar daha az bilenir ve bu sayede çelik miktarı azalmaz. Pirge Bıçaklarının çelik kalitesi sayesinde bilenmeye daha az ihtiyaç duyarlar, bu yüzden kullanım süreleri diğer bıçaklara göre daha uzun sürelidir. Pirge Ecco Bıçakların kalınlıkları 2.50 mm olup buzul ısıl işlemle sertleştirilmiştir. Ayrıca çelik sertliği 54 HRC değere sahip olduğundan aşınmaları çok geç gerçekleşmektedir. Pirge Bıçakların kalitesi ve dayanıklı yapısıyla birlikte mutfaklarınızda size uzun süreli kullanım fırsatı sunmaktadır. Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li size dayanıklılığı garanti etmektedir.

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li Fiyatları

Mutfaklarınız için bir bıçak tercih ederken bıçağın kullanım ömrü ve kalitesi çok önemlidir. Bunu gözetmediğiniz takdirde birkaç kullanıştan sonra işe yaramayacak bıçaklara gereksiz fiyatları ödemiş olursunuz. Ayrıca tek bıçak almaktansa bir set alıp ana malzemelerinizin çoğunun en iyi kesim şeklini sağlayan bıçaklarla kesebilirsiniz. Bıçak setleri fiyatları tekli bıçak fiyatlarına göre daha uyguna gelmektedir. Mutfaklarınız için ihtiyacınız olan uzun ömürlü ve kaliteli bir bıçak seti olan Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li yüksek keskinlik performansı ve kaliteli çeliği sayesinde bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek bir settir. Her mutfak için tasarlanmış olan Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li ile birlikte yemek yapmak daha eğlenceli olacaktır.  Sizde Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li fiyatlarını en uygun Mutfakyeri.com’dan bulabilirsiniz.

Pirge Ecco Bloklu Bıçak Seti 5’li Teknik Özellikleri

  • Keskinlik ömrü: A
  • Çelik sertliği: 54 HRC
  • Çelik kalınlığı: 2.50 mm
  • Bıçak malzemesi: paslanmaz çelik
  • Paslanmazlık garantisi: 5 yıl Pirge garantisi
  • Sapın malzemesi: PPC
  • Sapın içindeki çelik uzunluğu: uzun
  • Sap ergonomisi: açık
  • Sap içi çelik: orta
  • Çelik sırt köşeleri: yuvarlanmış
  • Parça sayısı: 6
  • Bıçak sayısı: 5

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR