Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Pirge Soyacak Dişli 41310
Pirge Soyacak Dişli 41310

Pirge Soyacak Dişli 41310 (41310)

MUTFAĞINIZDAKİ KOLAYLIK DİŞLİ PİRGE SOYACAK

Günlük kullanıma uygun olan soyacak dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmiştir. Meyve ve sebzelerin soyulmasında kullanılan soyacak veya oyacak, uzun süreli kullanıma uygundur. Soyacak modelleri farklılık göstermektedir. Pirge soyacak dişli şekilde dizayn edilmiştir. Dişli olması sayesinde rahatlıkla ve incecik şekilde kabukları soyabilirsiniz. Meyveleri ve sebzeleri soymak dışında kesme işlemini gerçekleştirebileceğiniz kadar dayanıklıdır. Patatesleri şekillendirme, sebzeleri dişli yapısı ile şekilli soyma ve dekore etmek içinde soyacak kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelikten tasarlanmış soyacak dişli olması ile büyük bir avantaj sağlanmaktadır. Yanlarının keskin olması ile meyve ve sebzelerin çürük yerlerini oyabilir ve kesebilirsiniz. Soyacak modelinin dişli olması sayesinde birçok durum için kullanıma uygundur.

Pirge Soyacak Dişli ve Dayanıklı Yapısı Sayesinde Uzun Kullanım Sağlayın

Her mutfakta bulunması gereken soyacak, keskin ve dayanıklılığa sahip, uzun süreli kullanıma uygun olması gerekmektedir. Ürünün üretiminde yüksek karbonlu paslanmaz çelik kullanılmış olması sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Mutfak ekipmanı olan soyacak, dayanıklı ve sağlam olması gerekmektedir. Pirge soyacak dişli, sağlam malzemelerden, sade şekilde tasarlanmıştır. Hafif yapısı ile kolay kullanım sağlayabileceğiniz Pirge dişli soyacağı uzun süreli kullanım sağlayabilmeniz için özel malzemelerden tasarlanmıştır.

Mutfağınızdaki Rahatlık Pirge Dişli Soyacak

Modern ve sade şekilde tasarlanmış Pirge soyacak, keskin ve sert yapısı sayesinde de her mutfakta olması gereken mutfak ekipmanıdır. Buzul ısıl işlemden geçirilmiş olan soyacak dişli, en iyi sertliği yakalamıştır. Kullanım amacının dışında kullanılmadığı sürece performansında bir gerilme olmayacaktır. Yüksek performans sağlayabileceğiniz soyacak ile sadece meyve ve sebzelerin kabuklarını soymayacak, onlara şekil verebileceğiniz dişli başlığa sahip olması sayesinde şekilli kesim uygulayarak, tabaklarınızı süsleyebilirsiniz. Ev kullanımı için özel olarak tasarlanmış Pirge soyacağın keskin yapısı ile de optimum performans sağlayabileceksiniz.

Geliştirilmiş Tasarımı ile Pirge Soyacak Dişli

Ergonomik sap yapısına sahip olan soyacak, hafif yapısı ile rahat kullanım için uygundur. Sap yapısının tasarımında Hijyenik PP Plastik Enjeksiyon kullanılmıştır. Özel olarak tasarlanmış sertlik ve keskinlik yapısı ile ev kullanımı için tasarlanmıştır. Standart soyacakların dışında geliştirilmiş ve paslanmaz dişli yapısı ile uzun ömürlü kullanım sağlanmayı hedefler. Geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiş olan Pirge soyacak dişli modeli, dişli ağız kısmının döndürülebilir, oynak olması sayesinde rahat kullanımı garanti etmektedir.

Fazlalıklara Pirge Soyacak ile Son verin

Pirge soyacak modelleri farklılık göstermektedir. Standart ve gelişmiş olarak soyacak çeşitleri mevcuttur. Dişli yapıya sahip olan soyacak geliştirilmiş tasarımı ile meyveleri ve sebzeleri keserek onlara şekiller verebilirsiniz. Pirge soyacak modelinin dişli olması ile aynı zamanda meyve ve sebzeleri soyarken alınan fazla kısımları almayacak sadece kabuğunu soyarak, fazlalıklara son vereceksiniz. Ergonomik sap yapısına sahip olması sayesinde elinizde rahat şekilde kullanıma uygun tasarlanmıştır. Elinize rahat oturarak ve zarar vermeden kullanım sağlayabilirsiniz.

PİRGE DİŞLİ SOYACAK 41310 GENEL ÖZELLİKLERİ

  • Yüksek Karbonlu Paslanmaz Çelik
  • Hijyenik ve PP Plastik Enjeksiyon Sap Yapısı
  • Ergonomik Sap Yapısı
  • Buzul Isıl İşlem ile En İyi Setlik  
  • Hafif Yapı
  • Testere Dişli Ağız Yapısı
  • Sade Tasarım
  • Günlük Kullanım için Özel Tasarlanmış
  • Yüksek Güvenlik ve Hijyen Sertifikalı

MEYVE VE SEBZE SOYACAK KULLANIMI VE BAKIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİDİR?

Meyve ve sebzelerin kabuklarının soyulması ve olası çürüklerin oyulması için kullanılan soyacak, aynı zamanda meyve ve sebzelerin şekillendirilmesinde de kullanılabilir olması için dişli şekilde üretilmiştir.

Mutfaklarda kullanılan, önemli yardımcılardan biri olan soyacaklar, keskin yapıya sahiplerdir. Soyacak kullanılmadan önce kuru olmasına dikkat edilmelidir. Soyacağın kuru olmasının yanı sıra soyulacak olan meyve veya sebzenin de kuru olması gerekmektedir. Islak kullanımda soyacak elden kayarak, yaralanmaya ve kazalara yol açabilir. Pratik kullanım sağlayabileceğiniz Pirge dişli soyacağın bakımı, her kullanımdan önce ve sonra ılık ve sabunlu sünger ile yıkanmalı ve ardından temiz kuru bir havlu ile iyice kurutulmalıdır. Hijyenin iyi sağlanması gerekmektedir ama bunun için kimyasal temizlik ürünlerinden ve aşırı sıcak sudan kaçınarak temizlenmelidir. İster elinizde isterseniz de bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz.

PİRGE DİŞLİ SOYACAK FİYATI

Geri dönüştürülebilir malzemelerden üretilmiş, soyacak modelleri arasından geliştirilmiş şekilde tasarlanmış dişli yapısı ile rahat kullanım sağlayabilirsiniz. Soyacak fiyatları, modeline göre değişkenlik göstermektedir. Paslanmaz çeliğe sahip olan sertliği ve keskinliği ile pratik kullanabileceğiniz dişli soyacak, ev kullanımı için özel olarak tasarlanmıştır. Uygun fiyatı ve yüksek performansı ile kullanıma uygun olan Pirge Soyacak, mutfağınızın en iyi yardımcısı olacak. Soyacak çeşitlerini inceleyerek, size özel indirimler, kolay ödeme seçeneği ve aynı gün kargo imkanı ile mutfakyeri.com’dan satın alabilirsiniz.

PİRGE DİŞLİ SOYACAK 41310 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

  • Stok Kodu: 41310
  • Paket Sayısı: 1 Adet
  • Paslanmaz Çelik Garantisi: 5 Yıl
  • Ağız Yapısı: Testere Dişli
  • Bıçak Ağız Uzunluğu: 5 cm 

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR