Ürün-Video
Ürününüz Güvende 2 Yıl Distribütör Garantili Ürün
Saat 15:00’e kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargoya verilir. Çalışma Saatlerimiz: Pazartesi - Cuma: 8:00 - 18:00 / Cumartesi 8:00 - 15:00
Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize danışın...
Robot Coupe Blixer 5 V V
Robot Coupe Blixer 5 V V

Robot Coupe Blixer 5 V V (Blixer 5 V.V.(33266))

Fiyat : ₺86.771,71  + KDV
KDV Dahil : ₺104.126,05

ROBOT COUPE BLİXER NEDİR

Robot coupe blixer 5 V.V güçlü ve çok yönlü özelliği ile endüstriyel mutfaklarda zamandan ve paradan tasarruf eder. Tüm ürünleri kesme, karıştırma işlemlerini yapar, yiyecekleri sıvı haline getirebilir. Ürünleri hızlı bir şekilde doğramak, karıştırmak için mükemmeldir. İşlem sırasında, kullanışlı kapakta oluk sayesinde cihazın içine ekstra ürün eklenebilir, unuttuğunuz ürünler için baştan işlem yapılmasına gerek yoktur. Yiyecekleri saniyeler içinde sıvılaştırır, kalabalık mutfağınızda hızınıza hız katar. Robot coupe blixer 5 V.V, hastanelerde, evlerde ve büyük ölçekli kurumlarda kullanılabilir. Büyük kapasiteli 5,5 litrelik paslanmaz çelik kasesi oldukça güçlüdür uzun yıllar dayanıklılık sağlar. 1.400 watt motor gücü ile tüm ürünleri dakikalar içinde doğrayabilir veya sıvı haline getirebilir. Çok fonksiyonlu Robot coupe blixer cihazının değişken hızı 6300- 3.500 rpm arasında değişir.

YOĞUN KULLANIMA ÖZEL TASARLANAN ENDÜSTRİYEL MOTOR

Her yönü ile avantaj sağlayan Robot coupe blixer, 1991'den beri çiğneme ve yutma sorunları yaşayan hastalar için Blixer teknolojisini geliştirmek için sağlık ve yemek hizmeti uzmanlarının istekleri doğrultusunda Blixer sistemini geliştirmiştir. Robot coupe blixer 5 V.V ile sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamak zahmetsiz ve pratiktir. Yoğun kullanım için tasarlanmış kayışsız endüksiyon motoru sayesinde 3,5 kiloya kadar çıkabilen ürün işleme kapasitesi bulunur. 1400 watt yüksek motor gücü ile yoğun ve sürekli kullanım sırasında performans kaybı yaşamaz.

PASLANMAZ ÇELİK KASESİ İLE SAĞLIĞINIZI RİSKE ATMAZ

Robot coupe Blixer 5 V.V yiyeceği gerektiğinde daha yumuşak bir dokuya harmanlayabilme özelliğine ve sıvıya dönüştürebilme özelliğine sahiptir. Az miktarda pişmiş veya çiğ malzemeleri kısa sürede doku değiştirilmiş yumuşak, püre veya sıvı öğünlere dönüştürebilir. Paslanmaz çelikten imal edilen 5,5 litrelik büyük kapasiteli kasesi çelik yapısı sayesinde bakteri barındırmaz, kolayca temizlenebilir.

ROBOT COUPE’DAN ULTRA İNCE KIVAMDA DOĞRAMA ÖZELLİĞİ

Blixer’in 6300 ila 3500rpm arasında değişken hızı sayesinde tüm ürünleri kullanıcıların doğrayamayacağı incelik kıvamında doğrayabilir. Elde çok ince doğramaya çalışılan ürünler hem istenilen incelikte olmaz hem de fazla zaman alabilir. Robot coupe Blixer 5 V.V modelinin ters dönüş sağlayan keskin bıçakları ile yiyecekler istediğiniz incelik kıvamında, dakikalar içinde hazır olacaktır. Tüm yiyecekleri makineye atabilirsiniz, sert malzemeleri kesmek için darbe işlevi bulunur. İşlem başına işlenen miktar 0,5- 3,5 kg arasında değişir.

KOLAYCA SÖKÜLEBİLEN PARÇALAR İLE HİJYENİK TEMİZLİK SAĞLAR

Robot coupe Blixer 5 V.V modelinin motor tabanı daha kolay montaj ve temizlik için düz olarak yapılmıştır. Blixer’in tüm parçaları kolayca sökülür ve bulaşık makinesine atılabilir. Endüksiyon motor mili ve tüm motor gövdesi paslanmaz çelikten yapılmıştır, uzun ömür ve dayanıklılık sağlar. Bıçak tertibatı kolay ve güvenli temizlik için tırtıklı şekilde ve paslanmaz çelikten üretilmiştir.

ROBOT COUPE BLİXER 5 V.V NASIL KULLANILIR

Robot coupe Blixer endüstriyel mutfakların vazgeçilmezi olan mixer ve blender makinelerinin tüm özelliklerini bulunduran çok yönlü bir cihazdır. Püre haline getirilmiş, çiğ veya pişmiş, yarı sıvı, sıvı veya hamurlu yemeklerinizi kolayca dakikalar içinde hazır eder. Robot coupe blixer makinesinin kullanımı oldukça basit ve pratiktir. Emniyet özelliği bulunan kapağı kaldırdıktan sonra cihazın işlem yapılacak haznesine Blixer bıçağını yerleştirin. Ardından istenilen yiyecekleri içine atın ve emniyetli kapağı kapatın. Yeşil güç düğmesine bastığınız an işlem başlayacaktır. İşlem bittiğinde kapağın üstünde kullanışlı tutma yeri ile isterseniz gıdayı karıştırabilirsiniz. Polikarbonat kapak sayesinde işlem sırasında yiyeceğe güvenle sıvı ekleyebilirsiniz. Tüm sertlikteki yiyecekleri püre haline getirebilirsiniz, istediğini incelikte doğrayabilirsiniz.

ROBOT COUPE BLİXER İLE İŞLEM SIRASINDA ÜRÜN EKLENEBİLİR

Polikarbonat kapak, işleme sırasında sıvı veya bileşenlerin eklenmesine izin verecek şekilde tasarlanmıştır. Sıvı veya katı bileşenlerin rahat eklenilmesi için merkezi kapak açıklığı ayarlanmıştır. Kapağa takılan bir güvenlik cihazı, hareketli bıçaklara erişimi engeller ve entegre bir motor frenleme cihazı operatör güvenliğini sağlar. İşlem sırasında herhangi bir dökülme sızma yaşanmaması için sızdırmaz kapak ve kase sıyırıcı kol eklenmiştir.

ROBOT COUPE BLİXER 5 V.V MODELLERİ MUTFAKYERİ.COM’DA

Çok yönlü ve profesyonel özellikler ile donatılmış Robot coupe Blixer’in tüm modellerini en indirimli fiyatı ile mutfakyeri.com’da bulabilirsiniz. Robot coupe Blixer modellerinin tümü paslanmaz çelikten üretilmiş ve sağlam gövdeye sahiptir.

ROBOT COUPE BLİXER 5 V.V DİĞER ÖZELLİKLERİ

İşlem sırasında daha iyi bir tutuş için kase sapı tasarımı özel olarak çelikten tasarlanmıştır. Daha yüksek kesme hassasiyeti için darbe işlevi özelliği bulunur. Gıda ile temas eden tüm parçalar homojenlik için paslanmaz çelikten üretilmiştir. Daha kolay ve pratik temizlik için kesici bıçaklar ince tırtıklı olarak şekillendirilmiştir. Paslanmaz çelik kasesi 5,5 litre ile büyük kapasiteye önem verilerek üretilmiştir. Küçük miktarlarda bile işleme gücü yüksek performans gösterir. Kolay tutuş sağlayan sızdırmaz kapağı sayesinde ürünler taşma veya sızma yapmaz. Motor tabanı ve motor mili tamamen paslanmaz çelikten yapılmıştır. Yüksek ısıya ve darbeye dayanıklı İşlemi baştan sona izlemek için yüksek ısıya ve darbeye dayanıklı kapak şeffaf olarak üretilmiştir. Manyetik güvenlik sistemi ve motor freni ile oluşabilecek kazalar engellenmiştir.

ROBOT COUPE BLİXER 5 V.V TEKNİK ÖZELLİKLERİ

- Güç (W): 1400

- Hız: 300- 3000 devir/dk.

- Boyutlar (mm): Yükseklik :500 x derinlik: 340 x genişlik: 270

- Net ağırlık: 24 kg

- Voltaj: Monofaz

- Hazne kapasitesi: 5.5 Lt

- Bir işlemde yapılan doğrama miktarı: 0.5-3.5 kg 200 gramlık porsiyon sayısı: 3-18

- Geri dönüştürülebilirlik: 95 %

 

Model
Blixer Parçalayıcılar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR